-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #12.841
ne demek sen nerde oturuyorsun İstanbul yazıyorda o yüzden sordum buarada dediğim gibi gelin sizi göreyim derse ben İstanbul dışındayım dersin yada sana kalmış bisey canım Hadi hayırlısı güzel haberler ver bize
inşaallah güzel heberlerle dönersin canım.bişey yoktur hemoroidden dolayıdır.bebeğinde sende iyisiniz ben buna inanıyorum arkadaşım.Günaydın kızlar...
Ben çok korkuyorum. Az önce tuvalete gittim. Normalde kabız oluyorum ve hemoroid nedeniyle kanamam oluyordu. Bugün (özür dilerim) ishal olmuşum. Hiçbir zorlama olmadı ama tuvalet kağıdında kan vardı çok az, anlamadım nereden geldiğini. Birkça gündür de kasık ağrım var. Randevum 4.30'da onu da zorla alabildim doktor çok yoğun. Ne yapacağımı şaşırdım...
yaa nasıl kızdım şimdi.dilerim bu günleri atlatırsın.yemiyorum içmiyorum diyorsun yapma canım bebeğini düşün.onun burnundan getir ama kendine ve bebeğine yapma.ayrıca o kadının adını soyadını biliyorsan numarasını rahtlıkla bulabilirsin.118 in diğer bir servisi cep nolarını veriyor ordan bulabiliyorsun.allah yardımcın olsun canım.günaydın kızlar uzun zamandır giremiyordum çok kötü günler geçiriyorum eşimin beni aldattığını öğrendim çok zor üzüntülü günler geçiriyorum.. boşanmayı düşünüyorum ama yavrum ne olacak çıkamıyorum işin içinden delirmek üzereyim
canım yaşadığın kolay değil ve çocuk konusunda seni yargılamamız söz konusu değil.o günleri anıpta üzme kendini lütfen tatlım.arkadaşlar ben size bir proğram adı vereyim onu kullanın casus proğram 007 ,,,2 hafta kullanıyorsunuz,bilgisayarda belli olmuyor,klavyeden ne geçerse nereye girilirse girilsin kaydediyor...bende aldatıldım,psikolojini çok iyi bilirim...merak ederseniz çtığım bir konu var meltem hanıma ona bakabilirsiniz?onu okuduktan sonra bana niye 2.yi yaptın diye sorabilirsiniz?ama ben 2.çocuğu gerçekten istediğim için yaptım....
arkadaslar bugunde iyi haberlerle gelmedim.dün doktorda konusmamiz vardi ya kan sonuclarida kötü cikti.ve bende cok kötüyüm
canım aradım görüştüm kesinlikle amniyosentez diyor off neyapcam ben ya
canım aradım görüştüm kesinlikle amniyosentez diyor off neyapcam ben ya
Çikolatamı yiyorum, duşa gireceğim hazırlanıp doktor amcaya gideceğiz. Bir saat kaldı buluşmaya. :)
Öpüyoruz hepinizi. İyi bakın kendinize.
pancuben atlantis01 ve adopuyorumnanaktanını atladığım varsa doktora gidipte güzel haberler getiren herkes gözünüz aydın kızlar.allahım sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride yaşatsın hepimize.
bu arada hepinizeselamlar arkadaşlar.dilerim herkes iyidir.
benim boğazım çok acıyor şişmiş galiba:sinifsinif:.soğuk su bile içmiyorum nasıl olduysa.
merhaba arkadaşlar nasılsınız aranızda üçlü testi yaptıran varmı?ben kan verdim ama sonucunu almadım..
üçlü test mi canım yaa ben daha ikili testin sonucunu bugün alacağım 13+5 te yaptırdık testi ama şimdi 14+4 oldu bebeğim :lepi: bugün inşallah çok güzel ahberler bekliyorum hastanedenkaydirigubbakcemile
DENIZDIR senin ne oldu ense kalinligi 3 demistin kan sonuclarin ciktimi??
kan sonucu laboratuvara gelmiş. birazdan izin alıp özel hast dr. gidicem hem kan kem ultrason da ense kalınlığına baktırıcam. kendi dr. yarın randevu ama bekleyemiycem artık.
(
kan sonucu laboratuvara gelmiş. birazdan izin alıp özel hast dr. gidicem hem kan kem ultrason da ense kalınlığına baktırıcam. kendi dr. yarın randevu ama bekleyemiycem artık.
(
Ablamda yaptırdı canım hemde Soner bey'e gitti doktorunu değiştirdi ve şuan 2 ekimde doğum yapıcak içini ferah tut bu sadece risk belirlemesi için zaten ozaman belli olur istersen ablamın ev telefonunu vereyim ne kadar rahat geçtiğini anlatsın.Aminosentezden yapıldığında sıvı alındığında bebek anne karnında bile rahat hareket edebiliyor...Ben Soner beyle konuştuğumda ablam için 150 anneden aminosentez yaptım bir tane bile çıkmadı demişti kendisi bu garantiyi verdi ablama ve yaptırdı...
Karar senin canım yada 3'lü tarama testini bekle
(
merhabalar 2010 mart anneleri
bende geldim araya araya bi hal oldum ama burdaymışsınız bende hamileyim şu an hatta bugün itibari ile 14 haftalık hamileyim doğum zamanı tahmini olarak 19 mart diyor doktor bakalım hayırlısı bu bebğim benim 2,bebğim olacak 8 yaşında bir kızım var kısmet ise 2. bebeğimizi de bekliyoruz doğum zamanı ve sonrası yaşananlar üzerine her zaman için sizlerle sohbet etmek isterim hatta ankaradan olan arkadaşlardan gittikleri doktor ve hastaneler üzerine de konuşmak isterim şu an için tam karar veremiyorum aklım çok karışık hastane için en son fatih üniversitesine muayene olmaya gittim gecen hafta doktor aylin hanima kendisi çok tatlı süper güler yüzlü bir bayan çok sevdim ama fatih hastanesinde doğum nasıl olur onu bilemiyorum ne yazıkki
gecen hafta 2 li tarama yapılması için gittim ama doktor hanım 2 li taramaya gerek durmadı benim için nedeni ise bebeğin ense kalınlığı çok iyi imiş yani 2 li taramayı gerektiren hiç bir durum yok dedi ve tarama yapılmadı her şey şu an için iyi gidiyor bakalaım hepimiz için hayırlı arkadaşlar