2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

şerifemre
canımm çok sevindim ya.bak gördünmü herşey yoluna girdi allahın izniyle bebişte iyi.rabbim sağlıklı versin inşallah hepimzinkini.

merhabalar 2010 mart anneleri

bende geldim araya araya bi hal oldum ama burdaymışsınız bende hamileyim şu an hatta bugün itibari ile 14 haftalık hamileyim doğum zamanı tahmini olarak 19 mart diyor doktor bakalım hayırlısı bu bebğim benim 2,bebğim olacak 8 yaşında bir kızım var kısmet ise 2. bebeğimizi de bekliyoruz doğum zamanı ve sonrası yaşananlar üzerine her zaman için sizlerle sohbet etmek isterim hatta ankaradan olan arkadaşlardan gittikleri doktor ve hastaneler üzerine de konuşmak isterim şu an için tam karar veremiyorum aklım çok karışık hastane için en son fatih üniversitesine muayene olmaya gittim gecen hafta doktor aylin hanima kendisi çok tatlı süper güler yüzlü bir bayan çok sevdim ama fatih hastanesinde doğum nasıl olur onu bilemiyorum ne yazıkki
gecen hafta 2 li tarama yapılması için gittim ama doktor hanım 2 li taramaya gerek durmadı benim için nedeni ise bebeğin ense kalınlığı çok iyi imiş yani 2 li taramayı gerektiren hiç bir durum yok dedi ve tarama yapılmadı her şey şu an için iyi gidiyor bakalaım hepimiz için hayırlı arkadaşlar
canım hoşgeldin allahım sağlıkla kucağına almayı naip etsin.

merhaba hanımlar ben yokken baya kaynatmışsınız.testler yapılmış sonuçlar alınmış.bende yaptırdım sonuç güzel çıktı.Cumartesi randevum var çok heyecenlıyım cinsiyetini söylececek.
bu arada baş ağrısı çeken varmı?Benim migrenim var bir aydır çekiyorum ağrıyı acile gidiyorum geri gönderiyorlar.sadece parol verdi dr.Kullanan varmı acaba bu ilacı içmek istemiyorum ama ağrılar dayanılmaz oluyor.Umarım bebğime bişey yapmaz.
gözünaydın canım.bakalım senindemi erkek.malum mart eyı erkklerin oldu.
benimde arada sırada baş ağrılarım oluyor.ama korkunç ağrıyor.dr banada dayanamazsan parol iç dedi.bende geçen gün yarım parol içtim çok üzüldüm ama dayanamadım.senin migren olduğu için hiç dayanılmaz.

benimde arada sırada baş ağrılarım oluyor.ama korkunç ağrıyor.dr banada dayanamazsan parol iç dedi.bende geçen gün yarım parol içtim çok üzüldüm ama dayanamadım.senin migren olduğu için hiç dayanılmaz.

Dikkat, Haplarınızı Kırmadan Yutun! Eczacı ve doktorlar, ilaçların kolay yutulması için kırılıp ezilerek parçalara ayrılmasının çok riskli olduğu ve ölüme yol açabileceği uyarısında bulunuyorlar...

Sağlık uzmanları, tabletlerin ezilmesi halinde ilacın üzerindeki özel tabakanın bozulduğuna ve sonuçta çok riskli yan etkiler doğabileceğine dikkat çektiler. Ezilen ilacın yutulmasından sonra kana karışma süresinin kısaldığını belirten uzmanlar bazı ilaçların kana erken karışmasının istenmeyen sonuçlar yarattığını açıkladılar. İlacın doğru şekilde kullanılmasının çok önemli olduğunu vurgulayan İngiliz uzmanlar, doktorların ve hemşirelerin bu konuya özel dikkat göstermesi çağrısında bulundu.

Beyin kanaması olabilir
Özellikle yaşlıların tabletleri yutmada zorlandıklarını kaydeden uzmanlar, ilaç kullanımı konusunda yeni bir kılavuz hazırlandığını duyurdu. Ezilmeden alınmasına büyük özen gösterilmesi istenen ilaçların başında göğüs kanseri tedavisinde kullanılan "Tamoxifen" ile "Morfin" geliyor. Bu ilaçların yanlış kullanımı ölümcül olabiliyor. Anjin ve yüksek tansiyon ilacı "nifedipine" de yanlış alınırsa yan etkileri bazı vakalarda kalp krizi veya beyin kanaması ile felce dahi neden olabiliyor.

canım ilacı kırıpta içme hem kendini hem bebeğini riske atıyosun

mart ayı gerçekten de erkek ayı sanırım nüfus patlaması olacak.benimde erkek gibi geliyo beni görenler erkek bebğin olacak diyorlar.Kendimi erkege hazırladım cumartesi doktor kız derse çok şaşırırım.rüyalarımda erkek çocuk görüyorum.kıyafetlere bakarken hep erkek çocuklarına bakıyorum.tabi herşeyden önemlisi önce sağlıklı olsun başka bişey istemem.

Şuan bile başım ağrıyo dayanılmaz bişey.umarım biran önce geçer ilaç içmek istemiyorum. :CüvCüv:

Dikkat, Haplarınızı Kırmadan Yutun! Eczacı ve doktorlar, ilaçların kolay yutulması için kırılıp ezilerek parçalara ayrılmasının çok riskli olduğu ve ölüme yol açabileceği uyarısında bulunuyorlar...

Sağlık uzmanları, tabletlerin ezilmesi halinde ilacın üzerindeki özel tabakanın bozulduğuna ve sonuçta çok riskli yan etkiler doğabileceğine dikkat çektiler. Ezilen ilacın yutulmasından sonra kana karışma süresinin kısaldığını belirten uzmanlar bazı ilaçların kana erken karışmasının istenmeyen sonuçlar yarattığını açıkladılar. İlacın doğru şekilde kullanılmasının çok önemli olduğunu vurgulayan İngiliz uzmanlar, doktorların ve hemşirelerin bu konuya özel dikkat göstermesi çağrısında bulundu.

Beyin kanaması olabilir
Özellikle yaşlıların tabletleri yutmada zorlandıklarını kaydeden uzmanlar, ilaç kullanımı konusunda yeni bir kılavuz hazırlandığını duyurdu. Ezilmeden alınmasına büyük özen gösterilmesi istenen ilaçların başında göğüs kanseri tedavisinde kullanılan "Tamoxifen" ile "Morfin" geliyor. Bu ilaçların yanlış kullanımı ölümcül olabiliyor. Anjin ve yüksek tansiyon ilacı "nifedipine" de yanlış alınırsa yan etkileri bazı vakalarda kalp krizi veya beyin kanaması ile felce dahi neden olabiliyor.

canım ilacı kırıpta içme hem kendini hem bebeğini riske atıyosun
canım paylaşımın için sağol.bilmiyordum tehlikeli olduğunu.allah esirgesin.o kadar zorda kalıp içtimki ilaç bir daha içserm bile bütün içerim parol.

mart ayı gerçekten de erkek ayı sanırım nüfus patlaması olacak.benimde erkek gibi geliyo beni görenler erkek bebğin olacak diyorlar.Kendimi erkege hazırladım cumartesi doktor kız derse çok şaşırırım.rüyalarımda erkek çocuk görüyorum.kıyafetlere bakarken hep erkek çocuklarına bakıyorum.tabi herşeyden önemlisi önce sağlıklı olsun başka bişey istemem.

Şuan bile başım ağrıyo dayanılmaz bişey.umarım biran önce geçer ilaç içmek istemiyorum. :CüvCüv:
hayırlı sağlıklı olsun canım.bakalım ne diycek dr.
eğer başın çok ağrıyorsa iç bence yoksa böyle daha çok sıkıntı yapıyorsun kendine.

Ayfer'cim çok sağol inşallah iyi sonuçlar söyler

ne demek sen nerde oturuyorsun İstanbul yazıyorda o yüzden sordum buarada dediğim gibi gelin sizi göreyim derse ben İstanbul dışındayım dersin yada sana kalmış bisey canım Hadi hayırlısı güzel haberler ver bize

.............................................hoşbulduk hanımlarrrrrrrrrrrr.........,................

mart ayı erkek ayı demişsiniz ben gecen hafta gittim benim bebeğin çinsiyetini öğrenemedim doktor şu an için bişi diyemem %50 yanılma payı var dedi onun için 7 ekim kontrol günüm sanırım o günü bekeleyeceğim bi arkadaşımın da 2 mart doğum tarihi onun ise birkız bebeği olacakmış hepimiz için hayırlısı bakalım inşallah

X