-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #12.021
Günaydın herkese,
Bu akşam 2 li test sonucunu öğreneceğim...akannehir
Dün akşam bu konuyla ilgili türlü türlü felaket kabusu gördüm....:1no2:
Allahım sen bana HAYIRLISINI NASİP EYLE RABBİM...
Günaydın herkese,
Bu akşam 2 li test sonucunu öğreneceğim...akannehir
Dün akşam bu konuyla ilgili türlü türlü felaket kabusu gördüm....:1no2:
Allahım sen bana HAYIRLISINI NASİP EYLE RABBİM...
hadi hayırlısı...korkma kötü bişi olmaz hayatım...
herkese alıntı yapmak isterdim ama olmuyo malesef..edebiatçı cicilerini güle güle kullan çok güsel...
KORKMAK YOOOKK!!! :)
kizlar bi kac gündür benim gögüslerim iyice sertlesti ve felaket kasiniyor...
Sizede oluyormu böyle?:kedi:
Buradaaa :) Görgüsüzlük yapmıyorum umarım... :s
herkese günaydınnnnn,,, mevlam hayır dualarınız kabul etsin inşallah kadir geceniz mübarek olsun bebişlerimiz ile gewçireceğimiz ilk kadir gecemiz bol bol dualar edip onlarada örnek olalım hem ayrıca doğumlarımızın kolay geçmesini sağlıklı hayırlı bebekler dünyaya getirmemizi idleyelim mevladan. tüm 2010 mart annelerini kocamannnn öpüyorum dularımda mutlaka sizi hatılayacağım... opuyorumnanaktan
Buradaaa :) Görgüsüzlük yapmıyorum umarım... :s
Üstündeki gercektende cok güzelmis...
Bende istiyorum hamileligi böyle güzellestiren ve ima eden bodyler...
Ben burda Almanyada nerde bulcam yaaa...
Ben kahvaltı hazırlmaya gidiyorum, acıkan varsa gelsin. :)
AYYY ÇOK GÜZELLER BENDE EKLEYECEĞİM kaydirigubbakcemile3 NE GÖRGÜSÜZLÜĞÜ BUNALR BİZİM EN GÜSEL HEYECANALRIMIZ. BENDE PEMBE BİR CİCİŞLE BAŞLADIM İLK KIYAFETİME . ŞİMDİLİK HALA ESKİ KIYAFETLERİMİ GİYEBİLİYORUM BENİM GÖBEĞİM O KADAR BÜYÜMEDİ UMARIMBU BEBEĞİMİN KÜÇÜK OLDUĞU ANLAMINA GELMİYORDUR . CADIARZU
AYYY ÇOK GÜZELLER BENDE EKLEYECEĞİM kaydirigubbakcemile3 NE GÖRGÜSÜZLÜĞÜ BUNALR BİZİM EN GÜSEL HEYECANALRIMIZ. BENDE PEMBE BİR CİCİŞLE BAŞLADIM İLK KIYAFETİME . ŞİMDİLİK HALA ESKİ KIYAFETLERİMİ GİYEBİLİYORUM BENİM GÖBEĞİM O KADAR BÜYÜMEDİ UMARIMBU BEBEĞİMİN KÜÇÜK OLDUĞU ANLAMINA GELMİYORDUR . CADIARZU