- 20 Temmuz 2009
- 1.467
- 0
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #11.981
arkidişler ben çıkıyorum..benim kociş gelmiş kapıda bekliyo...
Herkese ii akşamlar öptümm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim sorum arada kaynadı neyse ben çıkıcam kızlar yarın öğlen doktora gidicem herkesin dualarını bekliyorum ona göre.
hiç belli olmuyor kime çekeçekleri
sana bir örnek vereyim benim kendi ablamın çoukşları ne ablama nede enişteme benzer,ablam kumral ela gözlü,eniştem kumral kahverengi gözlü,çoçuklar sarışın mavi gözlü,kime çektiklerini bizde tam olarak bilmiyoruz,bizde yok mavi gözlü,eniştelerdede yok mavi gözlü,hatta ablamla dalga konusu bile oldu bu!ablam mavi gözlü bebek isterdi hep gönlüne göre oldular,senin gönlünde nasılsa öyle olsun inşallah bebişin...
Benim sorum arada kaynadı neyse ben çıkıcam kızlar yarın öğlen doktora gidicem herkesin dualarını bekliyorum ona göre.
Tabiki paylaşırım cnm..canım dıyet lıstenı bıızmle paylasır mısın ?
Canım sağolasın ben o zaman şöyle dua edeyim "Rabbim öncelikle sağlıklı, sonra hayırlı, sonra boylu poslu, sonra ela gözlüsünden nasip et bana :))
Ay korktum ben deki ne cüret, tövbe yarabbim kaşını gözünü sen bilirsin, o bakımdan bir şey demek ne haddime sağlıklı bir de hayırlı evlat olsun yeter.
arkidişler ben çıkıyorum..benim kociş gelmiş kapıda bekliyo...
Tabiki paylaşırım cnm..
Günde 3 -4 ltr su
SABAH
09--09.30 1 BARDAK LİGHT SÜT
KÜÇÜK BİR DİLİM LİGHT PEYNİR
1 YUMURTA
BOL SEBZE
3 AD ZEYTİN
1 AD CEVİZ
2 DİLİM LİGHT EKMEK
ARA
11--11.30 1 MİNİK MEYVEE
ÖĞLEN
12.30--13.00 1 PORSİYON ET YUMURTA BÜYÜKLÜĞÜNDE YADA 4 YK BAKLAGİL
4 YK SEBZE
2 YK YOĞURT
SALATA YAĞSIZ
3 YK BULGUR PİLAVI YADA 1 DİLİM LİGHT EKMEK
ARA
14.30--15.00 YİNE BİR MİNİK MEYVE
ARA
16.30--17.00 2-3 AD DİYET BİSKÜVİ
ARA
18.00 1 ADET MEYVE
AKŞAMM
19.00--20.00
4-6 YEMEK KAŞIĞI SEBZE SUSUZ
2 YK YOĞURT
SALATA YAĞSIZ
1 KÜÇÜK KASE ÇORBA YADA 1 DİLİM LİGHT EKMEK
1 PORSİYON ET YADA 1 DİLİM PEYNİR
ARA
21.30 1 PORSİYON MEYVE
GECE
1 SUBARDAĞI SÜT YADA YOĞURT LİGHT
1--2 KEPEKLİ GALETA YADA BİSKÜVİ
BEYAZ UN ŞEKER TUZ YOK
SPOR GEREKLİ..
kızlar bnde çıkıyorum hadi hepinize iyi akşamlar iyi iftarlar.kendinize çok çok iyi bakın emi..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar bnde çıkıyorum hadi hepinize iyi akşamlar iyi iftarlar.kendinize çok çok iyi bakın emi..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Ben de kaçtım byes
Amanın sırayla döküldük ne de olsa mesai bitti. :)
Yolcu yolunda gerek ben de evime gideyim.
Haydi Allahaısmarladık. Yarına görüşürüz....