2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tosta böreğe bizimkide hiç hayır diyemiyo ctsi 3 tane kızarmış kocaman börek yedi sonra azdı zaten alerjisi yumurtayla peynire de hayır demiyo ama alerji nedeniyle yumurtayı kestim çünkü haşlanmış yemiyo sadece yağda yiyo e onu da lezzetli pişirmezsen yemiyo nasıl mı şööle tereyağı tuzla hafif yakılır yumuta çırpılır dökülür tam pişmeden altı kapatılır kendi ısısıyla pişer micro gurme

egoşda sabahları seviyo kasarlı tostu onun dısında kahvaltı yaptıramıyorum :KK43:(( yumurta bal v.s. yediremiyorum yemek yememeye basladık bizde vitamin şurup aldım iştah acar belki die

demir damlası da iştah açar diyorlar var mı doğruluğu ben de alsam, ne kullanıyorsunuz demir damlası olarak meyve sularına koysam anlamadan içer mi ki, doktora gitsem kızar şimdi şimdiye kadar hiç vermediğimi duyunca, vitamin şurubunu minadeks alıcam tadı çok güzel onun balık yağı da var içinde :KK56:

tosta böreğe bizimkide hiç hayır diyemiyo ctsi 3 tane kızarmış kocaman börek yedi sonra azdı zaten alerjisi yumurtayla peynire de hayır demiyo ama alerji nedeniyle yumurtayı kestim çünkü haşlanmış yemiyo sadece yağda yiyo e onu da lezzetli pişirmezsen yemiyo nasıl mı şööle tereyağı tuzla hafif yakılır yumuta çırpılır dökülür tam pişmeden altı kapatılır kendi ısısıyla pişer micro gurme

süpermiş yaaa :KK56: biri bana da yapsa ben de bayıla bayıla yerim o yumurtayı
denize bu ara babası haşlama yumurta yediriyor (malum ben sabahçı olduğum için bizde kahvaltılar babaDA) menemeni de çok seviyor sıpam

demir damlası da iştah açar diyorlar var mı doğruluğu ben de alsam, ne kullanıyorsunuz demir damlası olarak meyve sularına koysam anlamadan içer mi ki, doktora gitsem kızar şimdi şimdiye kadar hiç vermediğimi duyunca, vitamin şurubunu minadeks alıcam tadı çok güzel onun balık yağı da var içinde :KK56:

olabilir çünkü demir eksikliği iştahsızlık yapıyo .demir damlası bende cok kullanmadım acaba demir eksikliği mi var ki diyorum bayramdan sonra ölçtürcem artık. vitamin supravt aldım ben e vit falan da varmıs içinde bugün başladık bakalım faydası olacakmı :KK66:

nası da canımı istettin :KK66: eve gidince yapayım bari

sabah kahvaltısına bu yumurtayı istiyorum sanırım esincim :)

Selaaaam Güzeller,

oooofff bu cocuk beni cildirtacak....yemiyor yemiyor yemiyor...
Ne yapsam ne denesem yok yemiyor. Disarda, misafirlikde felanda öyle...delirtecek beni artik.
Püre tarzi veya corba ztn agzina hic sürmüyor.

Yedigi iki sey var sadece...Manti ve Pizza. Bunlarda ztn hergün yapilacak seyler degil.
Kurudu gitti iyice ya, F.ace dekiler resimlerdende görmüstür....daha yeni 11 Kilo oldu.
Doktorumuz istah acici ilac felanda yazmiyor, ilaca cok gerekmedigi sürece karsi.

Ne yapacagimi sasirdim artik....oooffff....

selam arkdaşlar nasılsınız... artık foruma eskisi giibi giremiyordum evdeki teke yüzünden
ama inşallah artık girebilceğim çünkü işe başladım.. oğluma çok özledim.....

Kimsecikler yok ama yine de Günaydın demek istedim :))
Cumanız hayır olsun, bir hafta sonuna daha geldik.. Umarım güzel geçer hafta sonunuz.. Sevgiler.

Ben de deli misali boş duvarlara konuşuyor olmamak için bişey yazmıyordum.. :KK53: Herkese iyi haftasonları.. Tabi bakan gören uğrayan olursa..:KK37:

Bu arada; seneye Bursa'ya gitmek için ücretsiz izin almaya karar verdim. Tabi MEB de uygun görürse.. Eşimle konuştuk, bir yıllığına gidip deneyeceğiz.. Olmazsa Pelin ve ben geri döneceğiz..

KV geleli çok oluyo. Şimdi ikinci seferi düzenlemeyi planlıyor hatta :)))
Tayin istesem il dışı tayinlerde çok fazla okul açılmıyor diyorlar, senin bi bilgin var mı?? Ben de md yrd na sordum ücretsiz izin alabilir miyim die, araştırıp söyleyeyim sana dedi...1 yıl gidip Pelinle durumumuz nasıl olacak bakma fikri bana da mantıklı geldi..

KV geleli çok oluyo. Şimdi ikinci seferi düzenlemeyi planlıyor hatta :)))
Tayin istesem il dışı tayinlerde çok fazla okul açılmıyor diyorlar, senin bi bilgin var mı?? Ben de md yrd na sordum ücretsiz izin alabilir miyim die, araştırıp söyleyeyim sana dedi...1 yıl gidip Pelinle durumumuz nasıl olacak bakma fikri bana da mantıklı geldi..

istifa etmeden çok araştırmıştım frambu..5yılını doldurduysan mazeretsiz 1 yıl aylık.sız i.zin alabiliyorsun..sizin bak.anlığın farklı bir uygulaması varmı bilmiyorum ama..6.5.7.nin son hali böyle diyor..
kararına sevindim..gitmenden yanaydım ben hep.hayırlısı olsun..

hepatit franbuaz için söylediklerim senin için de geçerli canım, aslında ben burayı daha fazla seviyordum ama tamamen özel olması çok rahatlatıcı

arkadaşlae her ne kadsrda herkes okuyabilse burayı iki yıla yakın hatıralarımız mutlu hüzünlü güzel kötü günlerimizi paylaştık azda olsa bişeyler karalamayı hak ettiğini düşünüyorum bu sayfanını. terkedilmiş gibi düşünüyorum we üzülüyorum sayfamıza. günlük rutin şeylerinizden bebelerimizden azda olsa bahsedilebilir bence. 10.000 sayfa az değil onbin!

X