2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merlikecim ben katılıyorum sana ,iki yılımız burda ..Biraz da duygusal davranıyorum ben, burası öksüz yetim kalmış gibi oldu ama kimse bişey yazmayınca ben de yazmıyorum.. zaten biliyosun benim face hesabım falan da yok...

Son düzenleme:
burası çok boş kalmış aqma facedeki grup daha iyi oldu en azından özelimizi doya doya anlatabiliyoruz, biz bizeyiz:) yarın taşınıyoruz, internet ne zaman bağlanır bilmiyorum beni unutmayın:)

aynı vicdan azabını bazen ben de yaşıyorum arkadaşlar ama orayı daha rahat bulduğumu da inkar edemiyorum.
gülşancım kolay gelsin sana, evin hayırlı olsun

Canım arkadaşlarım,
Her ne kadar bende fa.ce de olsamda burayı unutmuş değilim, işlerimin yoğunluğundan dolayı girme fırsatı bulamıyordum, bugün fırsat bulmuşken yazayım dedim, herkes iyidir umarım, hepinizi de özledim valla..

YAzık etmişsiniz kızlar sayfaya...

Editorun Notu ;

12-06-2009 tarihinde açılan 2010 Mart anneleri başlığı 117,385 mesaj yazılmış olup 1,891,343 kez görüntülenmiştir. Tüm anne gruplarında facebook linki veren üyelere 2010 Mart annelerinin durumu örnek verilerek sonuçları paylaşılmaktadır. 2009, 2011 ve 2012 Mart Anneleri bu konuda duyarlı davranıp başlıklarına sahip çıkmışlardır. Hemen hemen rekor paylaşıma sahip olan başlık sabit alandan kaldırılmıştır.

Merhabalar. Ben yeni katılıyorum aranıza. Benimde mart doğumlu bi oğluşum var. Şimdi 2 yaşında.. Mart doğumlu çocukların ruh hallerini paylaşalım mı???

merhaba ben de hamile kaldığım günden beri bu sayfanın takpçisiyim. şimdi kızım 25 aylık. kreşe başlayacak eylülde çok heyecanlıyım. sizlerin arasında kreşe başlayacak var mı?

bence bu sayfa terk edilmemeli eski mart annelerinden de geri dönenler olacaktır eminim.
bugün kızımın kreş kaydını yaptırmaya gidiyorum çok heyecanlıyım..

bende hep okur ama pek yazmazdım. bu sayfaya cok yazık oldu. facebooktan yapılan grup için 2 kere ıstek gonderdım ama almadılar benı.. bende oglumu oyun grubuna gondermeyı dusunuyorum

Oyun grubu şansımız yok ne yazık ki... bizim 2 ay anneanne 2 ay babaanne bakıyordu ama ben çok yıprandım aile hayatımızın düzene girmesi için bunu denemeye karar verdik. umarım kızım çabuk adapte olur. gerçi kayıt yaptırmaya gitiğimizde çok sevdi oynadı falan ama tabii bilinmez...

Canım benim benim hepiniz her gün aklımdasınız burada kalabalık olduğumuz günleri özlüyorum. benim kızım okullu oldu artık. siz neler yapıyorsunuz?

Merhaba... Daha önce bu sayfaya hiç yazmadım..Benimde Mart 2010 doğumlu ikizlerim var. Katılım olursa çocuklarımızın her türlü gelişimlerini buradan paylaşmak isterim.. Mesela; tuvalet eğitimine başlayanınız var mı aranızda? Bu süreçte vereceğiniz bilgileri beklerim..

tabiki bende aynı fikirdeyim.tuvalet eğitimine başlamadım ama kara kara düşünüyorum ağustos gibi başlamayı düşünüyorum.aslında lazımlık aldım sevdiği pepeli çok sevindi ama oturtunca herhalde korktu ve asla oturmak istemedi bende zamanı gelmedi herhalde diye üstelemedim.ayrıca bu konuda hiçbir isteğide yok ne yazıkki şuanki halinden memnun

ben de şöyle bir yoklayayım deyip lazımlık falan aldım. alıştırma külodu aldım ama laımlığı ve klozeti hiç sevmedi. üstüne düşmeyi istemiyorum açıkçası.

Ben hala bez bağlıyorum ama kendisi tuvaletinin geldiğini söylerse gidip yapıyoruz. Klozet adaptörü aldım sadece.. o da şimdilik işimizi görüyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…