2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kazen hazır seni bulmuşken konuyla alakasız ama sinirleneceğini de bile bile bişey sormak istiyorum. Ben geçenlerde kişi kötüleme başılığ altında ceza aldım. Ama o mesajımın kişiyi kötüleme amaçlı olmadığını savunuyorum. Sadece bir arkadaşımın başına gelen olayı anlatmıştım... Bu cezamı bi daha gözden geçirseniz?????:44:

hah aradığım adam KAZEEEEENNNN abi yardım et gözünü seviyim bööle googla adımı ve mart annelerini bi araa yazınca kullanıcı adım veyazdığım herşey dökülüyo haliyle şimdi bi sıkıntı var hiç çenemi tutmamışım o mesajları silebilir miyiz 2 tanecik zaten nolur nolur nolur

frambuaz senin ceza alma nedenin kazen beyin eski eşi olabilirmi acaba, tüp bebek uzmanıymış kötü biri diye yazılmış ya hani senin bahsettiğin dr kadın doğ-um uz-manımıydı:26:

benden duymus olmayin

Trendyol Landing

uye olun KK annelerine yakinda bir bomba patlatacaklar.....

Ben üyeyim, alışverişte yapıyorum ama aynı sepete farklı kampanyaların ürünlerini atamadığım için gıcık oluyorum, her kampanya için ayrı kargo ücreti alıyorlar, kendilerine de yazdım bunu, umarım bu konuda bir çalışma yaparlar.

baci seni tum Turkiye hep karanavana diye mi biliyor ?

yapma gozunu seveyim adin soyadin gecen mesaj varsa gerekeni yapalim ama hepkaravana sen olamassin !

birini editore mesaj ekip sildirdim arkadasim sende oyle yap.

kazen kardes bikerecik nickide degistirsen arkadasimizin noluuurrrr.
beni tebrik eden herkese tesekkur arkadaslar.hepimizin hayirli evlatlari olur insallah.

Son düzenleme:
frambuaz senin ceza alma nedenin kazen beyin eski eşi olabilirmi acaba, tüp bebek uzmanıymış kötü biri diye yazılmış ya hani senin bahsettiğin dr kadın doğ-um uz-manımıydı:26:

bu arada uzulerek paylasmaliyim mi 2 tane kadin dogum uzmani KK"da kendi hakkinda yazilan yazilardan dolayi 2 uyemizden 100 kusur bin lira tazminat kazandi. Doktorlarin yuzune soyeleyemeyediklerini burada yazanlara bu hatirlatmayayi yapayim. %100 mahkemeyi kaybedersiniz bosuna ugrasmayin//.....

Coştunuz yine, yetişemiyorum.

Karavanam şimdi baktım, kk açılmıyor artık. Ama hepkarava kullanıcı adının sana ait olduğu belli hala. Kazen senin kullanıcı adını da değiştirir kanımca, mart annelerine torpil geçer

Trendyola ben de üyeyim, bu sene bol bol elbise aldım, üstüme olmayanları da şirkettekilere sattım :)

kelebek ve egoşun annesi bence hamile kalmanıza üzülmeyin yeni bebişler geliyo ne güzel, bebişlere kardeş geliyo, ayrıca siz onları istemiyormuşcasına üzüldüğünüzde onlar bunu hissediyo unutmayın
ben kaçıyorum hepinize iyi hafta sonları

abi sende tam eşşek yaptın bizi tabi ki adım soyadım geçiyo mesajlarda

Karavana bunu neden yazdim biliyormusun gecende biri mesaj atmis uye adi scarlet ve bunu arattiginda sitemiz cikiyormus ama ben bu kisi degilim sizi dava ederim diyordu o kadar komik dava varki elimizde veya uye adi duygu13 uye adimi degistrin beni bulacaklar diyor yahu duygu 13 TR de sadece senmisin ?

KAZENCİM şööle ki adımı soyadımı yanınada 2010 mart annelerini yazınca burda yazıştığım rumuzu diyim hemen buluyosun bu iki mesaj sayesinde 2 tanecik yani

Bu, cezam silinmeyecek anlamına mı geliyor Bari bi mesajımın ne olduğuna baksaydın....

Kazen, sayfaları sadece üye olanların görüntülemesi yönünde bir düzenleme düşünmez misin?
Kötü niyetliler üye olarak da girerler ama belki üşenenleri püskürtmüş oluruz böylelikle...
Dava sayısı azalır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…