- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #114.501
Oglum 5 yasinda : ) bebek demek biraz abes olur : ) hatta 5 yasinda ama 9 yas giyiniyor
Yakınlarda değil 5 yıl önce baba oldunuz yani, yanlış istihbarat desenize :))
Çok şaşırmıştım evli değilim diye yazınca, şimdi açıklığa kavuştu durum.
Kazen hazır seni bulmuşken konuyla alakasız ama sinirleneceğini de bile bile bişey sormak istiyorum. Ben geçenlerde kişi kötüleme başılığ altında ceza aldım. Ama o mesajımın kişiyi kötüleme amaçlı olmadığını savunuyorum. Sadece bir arkadaşımın başına gelen olayı anlatmıştım... Bu cezamı bi daha gözden geçirseniz?????:44:
hah aradığım adam KAZEEEEENNNN abi yardım et gözünü seviyim bööle googla adımı ve mart annelerini bi araa yazınca kullanıcı adım veyazdığım herşey dökülüyo haliyle şimdi bi sıkıntı var hiç çenemi tutmamışım o mesajları silebilir miyiz 2 tanecik zaten nolur nolur nolur
hah aradığım adam KAZEEEEENNNN abi yardım et gözünü seviyim bööle googla adımı ve mart annelerini bi araa yazınca kullanıcı adım veyazdığım herşey dökülüyo haliyle şimdi bi sıkıntı var hiç çenemi tutmamışım o mesajları silebilir miyiz 2 tanecik zaten nolur nolur nolur
abi sende tam eşşek yaptın bizi tabi ki adım soyadım geçiyo mesajlardabaci seni tum Turkiye hep karanavana diye mi biliyor ?
yapma gozunu seveyim adin soyadin gecen mesaj varsa gerekeni yapalim ama hepkaravana sen olamassin !
frambuaz senin ceza alma nedenin kazen beyin eski eşi olabilirmi acaba, tüp bebek uzmanıymış kötü biri diye yazılmış ya hanisenin bahsettiğin dr kadın doğ-um uz-manımıydı:26:
abi sende tam eşşek yaptın bizi tabi ki adım soyadım geçiyo mesajlarda
bu arada uzulerek paylasmaliyim mi 2 tane kadin dogum uzmani KK"da kendi hakkinda yazilan yazilardan dolayi 2 uyemizden 100 kusur bin lira tazminat kazandi. Doktorlarin yuzune soyeleyemeyediklerini burada yazanlara bu hatirlatmayayi yapayim. %100 mahkemeyi kaybedersiniz bosuna ugrasmayin//.....