- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #114.521
dr ları boşverin de kayın-valideler bi dava açarsa o zaman görün tantanayıbu arada uzulerek paylasmaliyim mi 2 tane kadin dogum uzmani KK"da kendi hakkinda yazilan yazilardan dolayi 2 uyemizden 100 kusur bin lira tazminat kazandi. Doktorlarin yuzune soyeleyemeyediklerini burada yazanlara bu hatirlatmayayi yapayim. %100 mahkemeyi kaybedersiniz bosuna ugrasmayin//.....
geçmie bakamadım ama AYŞ hamilemisin gülşanın deyimiyle aboww hayırlı olsun bebem
bu arada 7 sülalem biliyo burada yazıştığımı hiç tutamıyorum çenemi hiç
Ben üyeyim, alışverişte yapıyorum ama aynı sepete farklı kampanyaların ürünlerini atamadığım için gıcık oluyorum, her kampanya için ayrı kargo ücreti alıyorlar, kendilerine de yazdım bunu, umarım bu konuda bir çalışma yaparlar.
Öyle bi durumda benim ocağıma incir ağacı dikilirdr ları boşverin de kayın-valideler bi dava açarsa o zaman görün tantanayı
baci bak sen tek bir kisisin gunde 250.000 (250 bin) kisi giriyor ve bizim editorun(duygu bacinin) halini sen tahmin et. Aciyin kiza baki nzaten yeni is buldu KK'yi birakacak gitmeyin uzerine hem ne demisler gorumcesinden korkan gorumcesi gibi olsun.... (bu sozu simdi uydurdum ama bayildim)
Ay çok güldüm yazılanlara
Büyülü bahçe analar tebrikler sizlere de
Kazen yaş kaç bu arada?
Ayrıca bu EsEs in adının geçtiği mesajın muhakkak silinmesi lazım yoksa onu bulan kocası bize de açacağı davalardan 7 sülalesini geçindirecek kadar tazminat kazanır
Alla ala yine neler oluyo böyle:44:
ööle deme kazencim yap bi güzelik bak depresyondayım sor kızlara sor çok dua alırsın ramazan ramazan ben size mesajları bulayım siz bi şettiriverin
PEKİ BEN EDİTÖRE nası ulaşıcamcanim sen bul o mesaji gonder ben durumunuda anlattim ikiletmedi editor ama sayfayi ve hangi mesaj oldugunu yaziyorsun.
Zannımca Kazen 'Nedir bu karı milletinden çektiğim' diyerekten gitti..ööle deme kazencim yap bi güzelik bak depresyondayım sor kızlara sor çok dua alırsın ramazan ramazan ben size mesajları bulayım siz bi şettiriverin
Bizim Hepatit arkadaşımla bir fikrimiz var, yeni bir topik başlığı açıp bundan sonra oradan devam etsek, o topikte de kimse isim kullanmasa nasıl olur..?
Bu topiği de kazen silip yok etse mesela :)))
peki ben editöre nası ulaşıcamcanim sen bul o mesaji gonder ben durumunuda anlattim ikiletmedi editor ama sayfayi ve hangi mesaj oldugunu yaziyorsun.
kelebek ve egoşun annesi bence hamile kalmanıza üzülmeyin yeni bebişler geliyo ne güzel, bebişlere kardeş geliyo, ayrıca siz onları istemiyormuşcasına üzüldüğünüzde onlar bunu hissediyo unutmayın
ben kaçıyorum hepinize iyi hafta sonları
Bizim Hepatit arkadaşımla bir fikrimiz var, yeni bir topik başlığı açıp bundan sonra oradan devam etsek, o topikte de kimse isim kullanmasa nasıl olur..?
Yeni topik iyi fikir, güzel olur...
Bunu silmesin ama yaaa, 2 koca yılın anısı var burda, yazsak kitap olur.
Başka bişi yapsın, sadece biz görebilelim.
Koskoca Kazen, bulur bi yolunu :)
İyi güzel de Burcu'ya katılıyorum ben de.. Bazen açıp geçmişi okuyodum ben...Eski günlerimizi hatırlıyodum..Bizim Hepatit arkadaşımla bir fikrimiz var, yeni bir topik başlığı açıp bundan sonra oradan devam etsek, o topikte de kimse isim kullanmasa nasıl olur..?
o kadar oldu dimi..
böyle düşününce duygusallaşıyor insan hakikaten..
yapabilir umarım dediğini..