2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün kötü bir gün benim için...
Ama sadece iş, 17.30'da bitecek, kurtulacam...

Bi arkadaşım aracılığıyla tanıştım psikologla, çok uzun konuşamadım maalesef.
Hepimizin aklına takılan bir kaç şey sordum.
Hayır savurganı olmayın dedi, Hayır'ı sadece kendisi için tehlike yaratacak durumlarda kullanın, çocuğunuzu özgür bırakın, evinizi ona açın. Canına zarar verecek durumlarda, asla taviz vermeyin, zaaflarınızı ona göstermeyin, istikrarlı olun. Bunları biliyoruz zaten... Aynı şeyi defalarca yapmak isteyecek, her seferinde aynı sakinlikle hayır deyin, göz teması kurun... Bağırmayın, bu ona kendini kötü hissettirmekten, size olan güvenini zedelemekten başka hiç bir işe yaramaz.
Çok hoşuma giden bir fikir paylaştı. Havlusu, diş fırçası, kıyafetleri, eviniz el verdiği ölçüde, erişebileceği yerlerde olsun. Öz bakımını yapması için gerekli şartları sağlayın ve tanıştırın. Severse kendisi yapar zaten. Parmak boyası, boya kalemi, büyük kartonlar vb gibi materyallerle artık tanıştırın.
Bebeksi konuşma yapmayın. Çocuk, büyümek, sizin gibi olmak ister, sizi taklit eder, bebeksi konuşma onun dil gelişimine hiç bir katkı sağlamaz.
Aklımda bunlar kaldı, işe dönmem lazım.
Ama dün akşam bir kere daha fark ettim ki, anneler en doğru davranış biçimini kendi hislerine kulak vererek belirliyorlar. Çok kasmamak lazım.

Hepinize arkadaşlık teklifi gönderdim, kabul edin profil sayfanızdan. Bilgilerimi sadece arkadaşlarım görebilir diye işaretledim çünkü

Ben kabul ettim bile :))
Bu arada geçen gün arada kaynadı gitti yazamadım bir türlü, su arıt.ma cih.az.ınız hayırlı olsun.. Güle güle kullanın..

Ben kabul ettim bile :))
Bu arada geçen gün arada kaynadı gitti yazamadım bir türlü, su arıt.ma cih.az.ınız hayırlı olsun.. Güle güle kullanın..

sağol canım, burda bi arkadaş çok memnun kalmış o arıtıcıdan, bugün veya yarın gelir zaten kargomuz, kullanınca düşüncelerimi sizinle paylaşıcam
bosna arkadaşlık teklifimi neden kabul etmiyosun

Son düzenleme:
Topiğe en baştan girmem gerekti ve 2012 mart anneleri topiği açılmış onu gördüm

Yeni mi gördün, dikkatini çekmedi heralde daha önce, ben göreli ve yazalı epey oldu da, çok heyecanlılar, biz eskidik, 2011 anaları da eskidi, 2012 ler geliyor yaa, bir taraftanda bu bizim bebelerin ne kadar büyüdüğünü gösteriyor tabi :))

editor bana hangi mesajin silinmesini istedigimizi soruyor arkadaslar linkii verebilirmisiniz sayfa kacta ozelden gonderirmisiniz internette sayfa numarasi yok

Topiğe en baştan girmem gerekti ve 2012 mart anneleri topiği açılmış onu gördüm

Bizim topiğimizin 12 Haziran da açılmış olduğunu düşünürsek geç bile kalmışlar..
Ayrıca da başka bi topikte tanışıp görüştüğümüz Kayseri'den bi arkadaşımın da o topikte olduğunu gördüm, çok mutlu oldum.

ben hamileyim cok moralim bozuk aptal gibiyim su anda kendimi oglumu aldatmış gibi hissediyorum ((((

Haydaaaa, e hani normal bir gecikmeydi, geçenlerde öyle yazmıştın, testte mi çıktı, emin misin?
Zaten 2. çocuk istemiyor muydun hem, gelmek istemiş işte annesi, bozma moralini yaa, oğlunu aldatmakta nerden çıktı, 2. doğana kadar kocaman olur oğlun, istemiyor musun yoksa 2. yi?

ben hamileyim cok moralim bozuk aptal gibiyim su anda kendimi oglumu aldatmış gibi hissediyorum ((((

Bismillahirrahmanirrahim !

1 yasima daha girdim ! Yahu anne olacaksiniz daha ne istiyorsunuz yapmayin boyle alinganlik tamam hormon dengeleriniz kayiyorda bu kadar da yapmayin Allah askina : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…