2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada uzulerek paylasmaliyim mi 2 tane kadin dogum uzmani KK"da kendi hakkinda yazilan yazilardan dolayi 2 uyemizden 100 kusur bin lira tazminat kazandi. Doktorlarin yuzune soyeleyemeyediklerini burada yazanlara bu hatirlatmayayi yapayim. %100 mahkemeyi kaybedersiniz bosuna ugrasmayin//.....
dr ları boşverin de kayın-valideler bi dava açarsa o zaman görün tantanayı:KK52:

geçmie bakamadım ama AYŞ hamilemisin gülşanın deyimiyle aboww hayırlı olsun bebem

:KK1::KK9::KK34:

bu arada 7 sülalem biliyo burada yazıştığımı hiç tutamıyorum çenemi hiç

baci bak sen tek bir kisisin gunde 250.000 (250 bin) kisi giriyor ve bizim editorun(duygu bacinin) halini sen tahmin et. Aciyin kiza baki nzaten yeni is buldu KK'yi birakacak gitmeyin uzerine hem ne demisler gorumcesinden korkan gorumcesi gibi olsun.... (bu sozu simdi uydurdum ama bayildim)

Ben üyeyim, alışverişte yapıyorum ama aynı sepete farklı kampanyaların ürünlerini atamadığım için gıcık oluyorum, her kampanya için ayrı kargo ücreti alıyorlar, kendilerine de yazdım bunu, umarım bu konuda bir çalışma yaparlar.

Ben de aynı konudan muzdaribim...

Ay çok güldüm yazılanlara :KK1:
Büyülü bahçe analar tebrikler sizlere de :KK49:
Kazen yaş kaç bu arada?
Ayrıca bu EsEs in adının geçtiği mesajın muhakkak silinmesi lazım yoksa onu bulan kocası bize de açacağı davalardan 7 sülalesini geçindirecek kadar tazminat kazanır :KK37:

baci bak sen tek bir kisisin gunde 250.000 (250 bin) kisi giriyor ve bizim editorun(duygu bacinin) halini sen tahmin et. Aciyin kiza baki nzaten yeni is buldu KK'yi birakacak gitmeyin uzerine hem ne demisler gorumcesinden korkan gorumcesi gibi olsun.... (bu sozu simdi uydurdum ama bayildim)

ööle deme kazencim yap bi güzelik bak depresyondayım sor kızlara sor çok dua alırsın ramazan ramazan ben size mesajları bulayım siz bi şettiriverin

Ay çok güldüm yazılanlara :KK1:
Büyülü bahçe analar tebrikler sizlere de :KK49:
Kazen yaş kaç bu arada?
Ayrıca bu EsEs in adının geçtiği mesajın muhakkak silinmesi lazım yoksa onu bulan kocası bize de açacağı davalardan 7 sülalesini geçindirecek kadar tazminat kazanır :KK37:

Offf, bi de bu var di mi yaa...
Adama demediğimiz kalmadı.
Haklıyız tamam da, oduna odun dedik diye okkanın altına gitmeyelim.

Bizim Hepatit arkadaşımla bir fikrimiz var, yeni bir topik başlığı açıp bundan sonra oradan devam etsek, o topikte de kimse isim kullanmasa nasıl olur..?
Bu topiği de kazen silip yok etse mesela :)))

Bizim Hepatit arkadaşımla bir fikrimiz var, yeni bir topik başlığı açıp bundan sonra oradan devam etsek, o topikte de kimse isim kullanmasa nasıl olur..?

Yeni topik iyi fikir, güzel olur...
Bunu silmesin ama yaaa, 2 koca yılın anısı var burda, yazsak kitap olur.
Başka bişi yapsın, sadece biz görebilelim.
Koskoca Kazen, bulur bi yolunu :)

kelebek ve egoşun annesi bence hamile kalmanıza üzülmeyin yeni bebişler geliyo ne güzel, bebişlere kardeş geliyo, ayrıca siz onları istemiyormuşcasına üzüldüğünüzde onlar bunu hissediyo unutmayın:KK59:
ben kaçıyorum hepinize iyi hafta sonları:KK55:

aaa :KK1:
hayırlısı olsunn
şok içindeyim..

evet:))
destek verin arkadaşlar:))

Yeni topik iyi fikir, güzel olur...
Bunu silmesin ama yaaa, 2 koca yılın anısı var burda, yazsak kitap olur.
Başka bişi yapsın, sadece biz görebilelim.
Koskoca Kazen, bulur bi yolunu :)

o kadar oldu dimi..
böyle düşününce duygusallaşıyor insan hakikaten..
yapabilir umarım dediğini..

İyi güzel de Burcu'ya katılıyorum ben de.. Bazen açıp geçmişi okuyodum ben...Eski günlerimizi hatırlıyodum..:KK58:

o kadar oldu dimi..
böyle düşününce duygusallaşıyor insan hakikaten..
yapabilir umarım dediğini..

Hamileliğini öğrenir öğrenmez girenlerin 2 yıldan fazla oldu.
Eski yazılarda hamileyken bebeğini kaybeden, doğumdan sonra girmeyen, neden ortadan kaybolduğu belli olmayan bi sürü arkadaşın paylaşımı var.
Bilemedim.
Niye gittin be Kazen, en önemli yerine gelmiştik...

X