2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet yaa.. 7Temmuz 2009'du benim bu topiğe geldiğim. Bi sürü şey paylaştık..Kaybolup gitmesin o kadar şey..

Dün akşam, Doruk'un kaşıkla gelen büyük pütürleri yemediğinden de bahsettim.
Alışması lazım dedi.
Nasıl dedim, ısrar edeceksin dedi.
Yemezse dedim, taviz yok, aç kalacak dedi.
Sonraki öğün de yemezse dedim, yine aç kalacak dedi.
Yiyene kadar böyle aç kalmaya devam edecekmiş.
Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Bizim gibi pütür problemi olan var mı?

Bu da sorulur mu... TABİ ki de biz varız hem de biliyosun bizimkisi daha ileriki aşamada..

bu konuda problemimiz yok ancak bazı günler sütten başka bşey yemek istemiyor ve bunu şımarıklığından yapıyor nedeninin şımarıklık olduğunu düşündüğümüzde bizde aç bırakıyoruz evet tabi sonunda kaybettiğim de oluyor ama genelde ikimizi ortada buluşuyoruz benim yaptığım yemeği yemiyor ona özel sevdiği bişey yapılıyor

Bu da sorulur mu... TABİ ki de biz varız hem de biliyosun bizimkisi daha ileriki aşamada..

Napalım o zaman?
Böyle devam mı?
Aç bırakabilir misin sen ?

Yaptığım yemeği yemek istemezse başka bir şey yapmıyorum, daha sonra denediğimde yiyor.
Ama bu pütür konusu öyle bir günde hallolacak bir şey değil ki.
Kilo kaybı, bağışıklık zayıflaması riskleri olduğu gibi, çocuğu yemek yemekten büsbütün tiksindirme ihtimali de var.

Aynı sorunu bizde yasıyoruz, calistigim için kızıma annem bakıyor ve zamanında hep rondodan çekip vererek alıştırdı bizimkini, şimdi yemek yerken ağzına gelen puturlu seyleri hep çıkartıyor, dr annemi uyarmıştı tabi bende ama lafımızı dinletemedik şimdi en ufak şeyi çıkartıyor, meyvaları bile ogutuyo suyunu iciyo posasini dışarı çıkarıyor, aynı şey yemekler icinde geçerli malesef, bizede Dr umuz kesinlikle onun istediği gibi vermeyin, gerekirse ac bırakın ama alışacak dedi.

yani şöleki o an yemek istemezse dil akşama kadar hiçbişey yemezse saat 6 olduysa ve hala yememişse e süt te vermiyoruz dediğim gibi ona seveceği bişey pişirebiliyorum çünkü yemek seçen bi çocuk deil ama baen canı başka bişi istiyo heralde

bizim pütür sorunumuz yok..yemek yememe sorunumuz var(
ben eline birşeyler vererek alıştırmıştım..bütün muzu veriyorum artık 3-4 defa da ısırıp yiyebiliyor canı isterse tabi..
ekmek, meyve, v.b.. bütün vermeyi dene daha önce denemediysen. işe yarar belki..
onun dışında benim de aklıma ısrar etmekten başka birşey gelmiyor..

Bizde böyle bi problem yok ama çok fena yemek seçiyor, Doruk gibi balık tavuk gibi sırf katı parçaları sorunsuz yiyor ama sevmediği bir yemekse tükürüp ağzını açmıyor, arkadaşın kızı 3 yaşındayken de sevmediği yemekleri rondodan geçirdiklerinde yiyordu, belki doruk da aslında sevmiyordur.

Bizim de pütür sorunumuz yok ama yemek seçmeye başladı malesef, ve annem baktığı için, annem onun nazında oynamaya bayılıyor, ben yemediği bir yemeği başka şekillerde sunarak illaki yediriyordum, annem hemen başka sevdiği bir yemek yedirip kendince sorunu çözüyor (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…