- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #114.481
ben hamileyim cok moralim bozuk aptal gibiyim su anda kendimi oglumu aldatmış gibi hissediyorum((((
Kizlar ben Mart babasiyim !
dedikodu yapmiyoruz degil mi ?
3. hamileyim.amin canim.Aaaa, 2. ye mi hamilesin, tebrik ederim, sağlıkla kucağına al inşallah..
Bahsi geçen o mesaj hangi sayfada bilmiyorum, ben görmedim hiç, bilen arkadaşlar yazsın da bu sorun çözülsün artık.. Editör silebiliyor mu ki?
Tebrikler cnm ama istemiyor gibi bi halin var sanki :26:
ewet gulsancigim 3 cocuk nasil bakacagim kara kara onu dusunuyorum.ama sezaryan olacagi icin tupleri baglatacagim baska carem yok3. mü olacak şimdi seninSağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim özel mesajda hepkaravananın sayfa numarasını ve mesaj numarasını yolladım sana
aaa bugün ikinci hamilelik haberi, tebrik edelimmi, yoksa istemiyomusun sen minik kuzuyu
Öncelikle tebrikler Mart babası :))
Bizim bazı sorularımız var, mesela ben hemen birini sorayım sizi yakalamışken :))
Herkesin 1 kere nickini değiştirme hakkı yok muydu, nick değiştirmek için illa nick in içinde ismimizin mi geçmesi gerekiyor.?
çok kötüyüm su anda hazır deilim deilidim oglum cok küçük daha ya uzaklasırsa benden
Haydaaaa, e hani normal bir gecikmeydi, geçenlerde öyle yazmıştın, testte mi çıktı, emin misin?
Zaten 2. çocuk istemiyor muydun hem, gelmek istemiş işte annesi, bozma moralini yaa, oğlunu aldatmakta nerden çıktı, 2. doğana kadar kocaman olur oğlun, istemiyor musun yoksa 2. yi?
çok kötüyüm su anda hazır deilim deilidim oglum cok küçük daha ya uzaklasırsa benden
Mart babasına tebrikler...
Çok şeker oluyor mart bebekleri, hepimiz iyi biliyoruz :)
Şu deşifre olayına bir el atsanız da rahat bir nefes alsak topik ahalisi olarak...
Egoş'un annesi ve Kelebek arkadaşlarım, şaşırttınız beni. Hayırlı olsun, Allah sağlıkla tamamına erdirsin.
Egoş'un annesi, deme öyle, kardeş oğluna en güzel, en büyük hediye olacak, Allah nasip etmiş... Egoş'a ne kadar sevindiğini hatırla, haksızlık etme bu bebişe...
Kazen eşin 2012 Mart anneleri topicine üye mi?Allah analı babalı büyütsün
Bizim bir arkadaşın tam adı geçiyor burda bir mesajda ve go.ogle da aratınca direk burası ve tüm yazdıkları çıkıyor napıcaz?
Bir de üye olmayanlar bu foruma giremese diye 2. ricamız olacak.
test yaptım çıkmadı öncesonra testiatmak için baktım silik bi çizgi daha var(((( cok karısıgım ve savunmasızm suanda
Saka gibi ama gunde 25.000 mesaj yaziliyor ve gunde 250.000 kisi giriyor siteye gelen talepleri siz tahmin edin bu sebeple ueylik adi degisikligini iptal ettik sadece pro uyelerin isimlerini degistirebiliyoruz.
Yapma ablacim rahat ol, dgada oyle bir denge varki herseyi hazirliyor nasil doguma vucut hazirlaniyorsa bebek icinde duygular hazirlaniyor !
Herseyin hayirlisi unutmayin ! Belki 2. bebek reisicumhur olacak !
Kazen sen geldin topiğimizin popülaritesi birden tavan yaptıHaftada bir bizi ziyaret etsene Hem belki tecrübeli Mart annelerine sormak istediğin şeyler olabilir..Bebeğiniz de hayırlı olsun bu arada
ben hamileyim cok moralim bozuk aptal gibiyim su anda kendimi oglumu aldatmış gibi hissediyorum((((
2. bebişler geldi ve bir kısmı da yolda.
Allah'ıma büyük konuşmayayım ama ben hiç düşünmüyorum.tabi kardeş çoook güzel birşey ama bu konuda bencillik yapacam.
çünkü defne de çok yıprandım.eşim de çok pimpirkli.yıldım yani
saolsun mesaji sildigi icin .desifre olayini sevgili duygu (editor) halletti bildigim kadari ile....