2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar ben Mart babasiyim !

dedikodu yapmiyoruz degil mi ?

Öncelikle tebrikler Mart babası :))

Bizim bazı sorularımız var, mesela ben hemen birini sorayım sizi yakalamışken :))
Herkesin 1 kere nickini değiştirme hakkı yok muydu, nick değiştirmek için illa nick in içinde ismimizin mi geçmesi gerekiyor.?

2. bebişler geldi ve bir kısmı da yolda.
Allah'ıma büyük konuşmayayım ama ben hiç düşünmüyorum.tabi kardeş çoook güzel birşey ama bu konuda bencillik yapacam.
çünkü defne de çok yıprandım.eşim de çok pimpirkli.yıldım yani

bebeğinizi Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kazen bey
hiç dedikodu yaparmıyız biz aşkolsun

3. hamileyim.amin canim.

Tebrikler cnm ama istemiyor gibi bi halin var sanki :26:

ogrendigimde aglama krizine girdim cunku oglumu en az 2 yasina kadar emzirmek istiyordum en cok bu uzdu.ama rabbimden gelene raziyim hic dusunmedim aldirmayi amazorlaniyorum ve oglum hala beni emiyor ve ben memeden kesemiyorum.birakmiyor yakisiklim.
3. mü olacak şimdi senin Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim özel mesajda hepkaravananın sayfa numarasını ve mesaj numarasını yolladım sana
ewet gulsancigim 3 cocuk nasil bakacagim kara kara onu dusunuyorum.ama sezaryan olacagi icin tupleri baglatacagim baska carem yok

Saka gibi ama gunde 25.000 mesaj yaziliyor ve gunde 250.000 kisi giriyor siteye gelen talepleri siz tahmin edin bu sebeple ueylik adi degisikligini iptal ettik sadece pro uyelerin isimlerini degistirebiliyoruz.

çok kötüyüm su anda hazır deilim deilidim oglum cok küçük daha ya uzaklasırsa benden

Yapma ablacim rahat ol, dgada oyle bir denge varki herseyi hazirliyor nasil doguma vucut hazirlaniyorsa bebek icinde duygular hazirlaniyor !

Herseyin hayirlisi unutmayin ! Belki 2. bebek reisicumhur olacak !

test yaptım çıkmadı öncesonra testiatmak için baktım silik bi çizgi daha var (((( cok karısıgım ve savunmasızm suanda

Mart babasına tebrikler...
Çok şeker oluyor mart bebekleri, hepimiz iyi biliyoruz :)

Şu deşifre olayına bir el atsanız da rahat bir nefes alsak topik ahalisi olarak...

Egoş'un annesi ve Kelebek arkadaşlarım, şaşırttınız beni. Hayırlı olsun, Allah sağlıkla tamamına erdirsin.
Egoş'un annesi, deme öyle, kardeş oğluna en güzel, en büyük hediye olacak, Allah nasip etmiş... Egoş'a ne kadar sevindiğini hatırla, haksızlık etme bu bebişe...

Kazen eşin 2012 Mart anneleri topicine üye mi? Allah analı babalı büyütsün
Bizim bir arkadaşın tam adı geçiyor burda bir mesajda ve go.ogle da aratınca direk burası ve tüm yazdıkları çıkıyor napıcaz?
Bir de üye olmayanlar bu foruma giremese diye 2. ricamız olacak.

çok kötüyüm su anda hazır deilim deilidim oglum cok küçük daha ya uzaklasırsa benden

Ayy delirme Allah aşkına, neden uzaklaşsın senden, sen kafanda başka şeyler kuruyorsun bence, 2.çocuk düşünmek için tam zamanı bence, bende düşünsem şimdi yapardım mesela, aralarındaki yaş farkını, kendi yaşımızı v.s. düşünürsek uygun bir zaman..
Ama hazır hissetmemek, maddiyat işin içine giriyorsa orası başka tabi..

desifre olayini sevgili duygu (editor) halletti bildigim kadari ile....

Evli degilim bu sebeple esim uyemi degil mi bilemiyorum.... Yalniz adi tup bebek bolumunde bir donem cok gecmisti, kendisi tup bebek konusunda uzman, cok kotu biri oldugunu yazmisti uyeler bende ellemedim kotu ise mesleginde koturdur diye ama kendisi bildigim kadari ile uye degil

Kazen sen geldin topiğimizin popülaritesi birden tavan yaptı Haftada bir bizi ziyaret etsene Hem belki tecrübeli Mart annelerine sormak istediğin şeyler olabilir..Bebeğiniz de hayırlı olsun bu arada

Ay olur mu öyle şey yaw, nerde görülmüş...
Hasret Ulaş'ı doğurdu, Cery uzaklaştı mı ondan, al sana en yakın örnek...
Tamam planlı olmamasının şokundasın ama yersiz düşünceleri at kafandan.

test yaptım çıkmadı öncesonra testiatmak için baktım silik bi çizgi daha var (((( cok karısıgım ve savunmasızm suanda

Geçecek, alışacaksın.

Hiç iyi olmamış

Kazen sen geldin topiğimizin popülaritesi birden tavan yaptı Haftada bir bizi ziyaret etsene Hem belki tecrübeli Mart annelerine sormak istediğin şeyler olabilir..Bebeğiniz de hayırlı olsun bu arada

Oglum 5 yasinda : ) bebek demek biraz abes olur : ) hatta 5 yasinda ama 9 yas giyiniyor

ben hamileyim cok moralim bozuk aptal gibiyim su anda kendimi oglumu aldatmış gibi hissediyorum ((((

canim seni okadar iyi anliyorumki ama sen sanslisin oglun kocaman olacak bozma moralii ben 1hafta agladim ama yapacak birsey yok.uzme kendini.

ilk oglum 12 yasinda ve bu oglum 17 aylikolcak.anlican bende tek cocugu savunanlardandim.biri senin 3 ocugun olcak deselerdi asla inanmazdim. buyuk konusmamak lazim ben konusmustum.

desifre olayini sevgili duygu (editor) halletti bildigim kadari ile....
saolsun mesaji sildigi icin .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…