- 26 Mart 2009
- 1.364
- 7
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #11.041
bosna^'cım ;bol bol yeee tamam mı ve uyumaya çalış ve dinlen...çok sevindim senin adına canımm...
Ezgim; Arasıra oluyor canım bak hepimizde bu dönemlerden geçiyoruz ve yat uzat ayaklarını dinlendir canım oldu mu?
Taburcu çok teşekkür ederim.
Şimdi gördüm, sen Efecrin de doktora gidecekmişsiniz, pek özendim ikinize de...
Hayırlı haberlerle gelin inşallah...
Aynen senin gibiyim. Öyle ağlak biri değilim. Hatta beni duygusuz bulurlar. Dün ölenlere çok ağladım. Sonra ablamın kızının bebeklik kıyafetlerine sarılıp ağladım. Bugün anemone hamileliğini öğrendi diye ağladım. Demin eşimi aradım ben çok ağlıyorum diye ağladım. Pek bir anormalim. Ama resmen içli içli ağlıyorum
canım yaa kıyamam sana ben daha dirençli durmaya çalışıyrodum zaten balık burcuyum bebişte balık burcu olacak annesi kadar duygusal çabuk yıpranan üzülen biri olmasın istiyorum ama yapacak bişi yok sanırım :) ağlıyorum işte .... :içelim:
Kızlarr şu an çok mutluyum. Yarın akşam kısmetse Ankaradan ablam gelcek. Hafata sonu için. Az da olsa süre mutluyum, çünkü hamile kaldığımdan beri birbirimizi sadece msn de ve de benim ona attığım fotolarda gördü. Bugün de iş çıkışı içinde kalmış yazık, benim aş erdiğim 2 meyve vardı. Onları halde vs arayacağım, inşallah bulurum dedi. Kıyamadım da. Kardeşlik ne güzel bir duygu. senağlama
bosna^'cım ;bol bol yeee tamam mı ve uyumaya çalış ve dinlen...çok sevindim senin adına canımm...
Ezgim; Arasıra oluyor canım bak hepimizde bu dönemlerden geçiyoruz ve yat uzat ayaklarını dinlendir canım oldu mu?
canım benim ya çok sağol iyi olur tabi sorman.şuan biraz daha iyiyim ama içim huzursuz sanırım ben de gideceğim doktora erkenden.
Kızlarr şu an çok mutluyum. Yarın akşam kısmetse Ankaradan ablam gelcek. Hafata sonu için. Az da olsa süre mutluyum, çünkü hamile kaldığımdan beri birbirimizi sadece msn de ve de benim ona attığım fotolarda gördü. Bugün de iş çıkışı içinde kalmış yazık, benim aş erdiğim 2 meyve vardı. Onları halde vs arayacağım, inşallah bulurum dedi. Kıyamadım da. Kardeşlik ne güzel bir duygu. senağlama
merhaba annişler.... 2 li tes için dr. gittik ve sonuç 1.4 mm ..normal dedi dr. kan tahlili yaptırdık cuma sonucu alacağız... Arkadaşlar benim hislerim hep kızdan yanaydı en başından beri.. Dr ense kalınlığını ölçerken erkek dedi... Ben AAAAAA Ciddimi deyince sonra % 80 erkek % 20 Kız dedi .Mahçup olmayayım daha önce kordonunu pipi gördüğüm oldu dedi .13 haftada tam net değil dedi...İyi bir doktorum var kız istiyorum diye üzüldüğümü sandı. Erkekte kız da olsa benim parçam.....İlk bebişim önemi yok.. Ama şimdi erkek ismi düşünmek lazım... Çok arkadaşım var 20 haftaya kadar cinsiyet konusu netleşmeyen... O nedenle beklemedeyim hala Dr 10 gün sonra tekrar bakalım dedi.. Çok heyecenlıyım......
Ecrincim iyiyiz biz çok şükür, şişmanlamaya çalışıyoruz...
Her yemek sonrası bulantı, sonra açlık, sonra yine bulantı derken, doğuma kadar devam edecek sanırım bu gidişat :)
Bebikimi 15 gündür görmedim, 15 gün daha görmeyeceğim, ne bahane bulsam da erken gitsem doktora diye düşünüyorum kaydirigubbakcemile3
Polens hangİ doktora gd,yon canım avrupa yakasımı
delikafadulden benimde içime hep erkek doğuyor cuamrtesi eğer belli olursa söyleyecek doktorum sürekli erkek isimleri düşünmüştüm eğer bi süpriz olursa isim listesini değiş - tokuş ederiz delikafadulden
önemli olan dediğin gibi sağlıklı olamsı sonuçta kucağıma halacağım benim meleğim olacak :dance: