2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhabalar hemen söyliyim dedim bana chiccodan msj geldi yrn ve ctesi indirim günleri varmış
yrn:18:00-21:00 ctesi: 09:00-12:00 saatleri arası

Polenss, gözün aydın, çok güzel çıkmış sonuç.
Evladın kızı erkeği olmaz tabi ki, hepimiz her gün şükrediyoruz bir bebeğimiz olacağı için. Doktorlar alışıktır öyle tepkilere, boşver sen...
Bizim de kesin değil daha, %60 erkek demişti doktor, sabırla bekliyoruz bir dahaki randevumuzu.

Teşekkür ederim canım.. Tüm bebişler sağlıklı doğsun inşallah...Sanırım Mart ayı erkek olacak gibi... Allah Hayırlısını versin...

ben de erkek ismi arıyorum...
şimdilik favorilerim:

Levent
Kaan
Ufuk
Doruk
Sarp

Daha düşüneceğim :)

pancuben;
Bu kafa şişirmek değil. Biz birbirimizi anlamayacağız kim anlayacak. Acıyıda sevinci de elbette biz paylaşacağız.

bosnacım
çok sağolasın ben de 1 aydır doktora gidip gelen her kese özenip duruyordum. Sonunda şafak 2 kaldı. :)

SEYYALTANER;
Aynen bu hormonlar başıma çok iş açacak gibi benim eşim gözyaşını hiç sevmez. Garibim kızacak kızamıyor. Sabırla bekliyor bu günlerin geçmesini.

elitu;
benim ablam Amerika da. 1 senedir internet sağolsun. Gerçekten yiğenim de anlamda gözümde tütüyor. Kardeşlik çok başka bir şey haklısın.

polenss;
Gözün aydın. Ben biroğlumuz daha oldu diye kabul ediyorum :)

efecrin;
Gözün aydın, hem ablana hem annene kavuşuyorsun :)

selam arkadaşlar... benimde bir oğlum olucak allahın izniyle... ama isim bulamıyoruz bir türlü... fikri olanlar bana yardımcı olabilir mi.. bu arada sanırım mart bebeklerinin çoğu erkek... :)

Evet avrupa yakasında arkadaşım incirli Ethica hastanesi iyi bir doktor.. Hamile olduğumu öğrendiğim gün kadınlar kulubunun tavsiyelerini ve bir kaç arkadaşımın tavsiyes üzerine gittim. Ali Paşa Oskay ... İlgili bir dr. Doğumumuda orda yapsam diye düşünüyorum..

bende Ali Paşa Oskay'a gidiyorum...Çok iyi bi doktor..Hatta bu ctesi randevum var gidicemm

Tesekkur ederım bende ıyıyım. Baska erkek haberı daha alınmıs sanırım... Allah saglıklı hayırlı ömürlü evlatlar versın ınşallah ...

ısim konusunu konuusyorsunuz ancak o kadar gecmıse baktım (masallah gecmıs okumaya gelmıyor da forum cok hızlı :)
Ben esıme Aybars ısmını onermıstım o o kadar begenmıskı iş arkadaslarına aybars gelıyor demıs hatta Aybars' a kız bıle ıstemıs.... Sanırım bız arastırmaya son verıcez ısim aybars gorunuyor.....

ısim bulma konusunda darısı sızın basınıza :)

Bu arada fotografımı koydum bıraz daha tanısık oluruz dıye dusundum ....

X