- 12 Haziran 2009
- 446
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #10.741
iyiyim bebekte iyi canımcım.yarın yada öbürgün onu görmeye gidecektim özledim ama sanırım doktorumuz izindeymişAllahıma çok şükür başka bir doktora gitmemi gerektirecek bir sorun veya sebepte yok.yani benim miniğimle buluşmam galiba haftaya kaldıakannehir.
kıyamam canımcım anneninkine benzemez orası kesin ama ben yapıp yollayayım sana.
Az önce kayınvalidemle konuştum..Bebek bakma meselesinde yola mı geliyor ne???
Napıyosun dedim..Dedi bi hoca var bana Kuran gösteriyor dedi (biliyor ama takıldığı yerler vamış ders alıyo)..Hocaya demişki elimizi çabuk tutalım bian önce bitirmem lazım bundan sonra bebek filanda gelirse belki hiç öğrenmeye zamanım olmayabilir demişşş..Ben şimdiden bebek moduna girdim diyo:ecrin_bebek: Bende içimden Allah Allah hayırdır inşallah dedim..güldüm demedim bişi..acaba yeri gelmişken desemiydim sen bian önce hallet bebeğe sen bakıcaksın ya vakit bulamassın diyeee??zemuszemus
kıslar yemek konusunda en şanlsı benim evim annemin evi işyerine çok yakın eşimde askerde olduğu için ben orda kalıoyurm öğle aralarında annem saolsun doyuruyor beni ama ben ne kadar yiyebiliyorum bulantıalrdan orası apayrı bir dert konusu :)
bak yaaaa...
ben de patatesli börek istedim şimdi :))[/QUOT
börek olsunda valla şuanda içerisinde ne olsa yerim patates, kıyma ,ıspanak,
peynir hiç fark etmiyor.kesin şişcek bugun bi yerlerim.üşenmesen hemen yoğurup açıcam.yufkacıda çok uzak ben napim şimdi
ayy bende şimdi eşimle konuştum yazcım keyfim yerine geldi cuma günü gidelim diyoruz ilk defa hem renkliye hemde eşimle gidicem hadi hayırlısı bakalım :sm_cool: :sm_cool:
Bence söylemesen bile o moda girmiş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
QUOTE=anemone;8991955]obur arkadaşım nerelerdesin msn ne de yoksun kk ya özel msj da yazdım merak ettim biz kardeşimize bişi mi oldu diye huzursuzlanalım o ıspanaklı börek düşünsün :))
şaka bi yana nerelerdesin merak ettim
börek miiiiiiiiiiiiiiiiiii ben de severim ben deee cokacimcoook
Canımmm benim sen beni buralarda nasıl buldun yaaa kıyamam sana bilgisayarım office programı çöktü ona bakıyorlar bu pc dede msn yok iletinide görmedimmm.Dur arayayım seni...
Kızlar bu benim kıymetlim ...Can arkadaşım Prolaktinden dolayı tanışıyoruz ve Can arkadasım oldu.Allah nasip ederse artık bende anemonemden bebiş istiyorum...Aşılamayı bekliyorlar ve birde ailede kanama pıhtılaşma sorunu var test yaptıracak ....Dur arayayım seniii:1hug:
öyle arkadaşımSenin işinde zormuş be kardeş...
Pancuben'cim evet oturup ailecek eşimle birlikte konuşmamız lazım kayınvalideyle..Ama benim ilk önce sanırım eşime çözüm bulmam lazım..ÇÜnkü bana diyoki senin para kazanman için değil boş kalmaman için kendini kötü hissetmemen için çalışmanı da istiyorum..ama bebeğimizede sen bakmanı istiyorum diyooo..bende işte onu aynda anda yapamam didim..
Neyse bakacaz artık çaresine ama sanırım galip ben gelecem gelinin fendi kaynanayı yendi..kaydirigubbakcemile
Okadar imreniyorum ki ayyy torunum olsunda sen çalış ben ona bakarım gözüm gibi diyen kaynanalara bende gıpta ile bakıyorum..
[
Senin 5 gün geçmezdi reglin İnşallah olur canım benimmm dua ediyorum meleğime kardeş gelsin:CüvCüv: