2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Oturup güzelce söylemen daha mantıklı ailecek söyleee...Kadının kalbine iner mazallah....K

kıslar yemek konusunda en şanlsı benim evim annemin evi işyerine çok yakın eşimde askerde olduğu için ben orda kalıoyurm öğle aralarında annem saolsun doyuruyor beni ama ben ne kadar yiyebiliyorum bulantıalrdan orası apayrı bir dert konusu :)

iyidim yazcım sinirlendim biraz beknurun olayına lmaz:
neyse sen nasılsın bebikin nasıl canım

iyiyim bebekte iyi canımcım.yarın yada öbürgün onu görmeye gidecektim özledim ama sanırım doktorumuz izindeymiş Allahıma çok şükür başka bir doktora gitmemi gerektirecek bir sorun veya sebepte yok.yani benim miniğimle buluşmam galiba haftaya kaldıakannehir.

valla benim kayınvalidemin imaknı olsa bana hiç vermeyecek bebeği geçen gün cd lerini gödnerdim izledsin diye ultrason görüntüelrini saatlerce tekrar tekrar izleyip ağlamış diyorki inşallah emmez de ben alır götürüüm aslında kzılacak bir dua ama haline acıdığım için anne hayırlsıı olsun sende gelir bakarsın seversin sitediğin akdar dedim çoookk uzakalrda olduğu için yılda bir eks gelebiliyor türkiye ye

Dışarda yemek zorunda olanların işi gerçekten zor.sakın ha dışarda veya iş yerinizde salata yemeyin iyi yıkanmıyor olabilir.bence evde akşamdan birşeyler pişirip işe götürün en sağlıklısı.benim de okulum evime yakın olduğu için Allahtan öğlen yemeğimi evimde yiyeceğim.bu yemek bulup yeme işi gerçekten zor oluyor bilmezmiyim.

selam arkdaşlar yine öğle öğle iştahınız açık snırım açlıkdan ölüyorum herşeyi yemek istiyorum ama ne yiyeceğime karar veremedim biraz yardım lütfen.

Onlarda kuru... Hep kuru hep kuru o da zor geliyordur...:1closedeyes:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bu tam tirajıkomik olmuş...

yok kesicek gibi değil börek istiyor cnm.bir sürü şey ne saçma bi mideye sahip oldum ben ya...

Börek mi yapmaaa yaaa keşke olsa şöyle güzel bir ıspanaklı börek ....yememde yanında yatarım börek diyince hep aklıma nedense ıspanaklı gelir rahmetli annem ne güzeldeyapardı

bu tarz şeyler duymuştum bende eskiden doğum sancısı çeken insanlara da yaparken oh doğururken vah diye kızarlarmış hastanelerde.. Densizliğin bu kadarı akannehir

Börek mi yapmaaa yaaa keşke olsa şöyle güzel bir ıspanaklı börek ....yememde yanında yatarım börek diyince hep aklıma nedense ıspanaklı gelir rahmetli annem ne güzeldeyapardı

kıyamam canımcım anneninkine benzemez orası kesin ama ben yapıp yollayayım sana.

yerimseniben Mikrodalga hmmmss mantıklı....

Benim de bağışıklığım yok, toksoplazmaya...

Yeşillik aslında ben de yememeliydim... Ama yiyorumcokacimcoook

ya evt ne güzel olurdu.kesin bi yerlerim şişcek bugun bnmnese be makarna ve salatada karar kıldımama börek istiyor cnm çokda severim ıspanaklı çıtır çıtır sıcacık hafif susamlı böreği:S:S:S:Scokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

obur arkadaşım nerelerdesin msn ne de yoksun kk ya özel msj da yazdım merak ettim biz kardeşimize bişi mi oldu diye huzursuzlanalım o ıspanaklı börek düşünsün :))
şaka bi yana nerelerdesin merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…