- 4 Aralık 2008
- 4.307
- 1
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #10.721
Az önce kayınvalidemle konuştum..Bebek bakma meselesinde yola mı geliyor ne???
Napıyosun dedim..Dedi bi hoca var bana Kuran gösteriyor dedi (biliyor ama takıldığı yerler vamış ders alıyo)..Hocaya demişki elimizi çabuk tutalım bian önce bitirmem lazım bundan sonra bebek filanda gelirse belki hiç öğrenmeye zamanım olmayabilir demişşş..Ben şimdiden bebek moduna girdim diyo:ecrin_bebek: Bende içimden Allah Allah hayırdır inşallah dedim..güldüm demedim bişi..acaba yeri gelmişken desemiydim sen bian önce hallet bebeğe sen bakıcaksın ya vakit bulamassın diyeee??zemuszemus
kıslar yemek konusunda en şanlsı benim evim annemin evi işyerine çok yakın eşimde askerde olduğu için ben orda kalıoyurm öğle aralarında annem saolsun doyuruyor beni ama ben ne kadar yiyebiliyorum bulantıalrdan orası apayrı bir dert konusu :)Bizim burada olay falan çıkmıştı... 1500 kişiye yemek çıkıyor ama salatadan hep kurt çıkardı... Sonunda boykot edildi... Yemekler düzeldi ama şimdi yiyen sayısı 100 civarına indi, ramazan diye onlarda rezalet yemek çıkarıyorlar... Normal zamanlarda arada güzel çıktığı oluyor ama...
iyidim yazcım sinirlendim biraz beknurun olayınalmaz:
neyse sen nasılsın bebikin nasıl canım
Bizim işyerinde pişiyor normalde yemekler
fakat ramazan dolayısıyla yemek yapılmıyor
yakınlarda da ne restaurant var ne bişi
ben de hergün kavanozla annemden yemek alıp işyeri mutfağında ısıtıyorum
Az önce kayınvalidemle konuştum..Bebek bakma meselesinde yola mı geliyor ne???
Napıyosun dedim..Dedi bi hoca var bana Kuran gösteriyor dedi (biliyor ama takıldığı yerler vamış ders alıyo)..Hocaya demişki elimizi çabuk tutalım bian önce bitirmem lazım bundan sonra bebek filanda gelirse belki hiç öğrenmeye zamanım olmayabilir demişşş..Ben şimdiden bebek moduna girdim diyo:ecrin_bebek: Bende içimden Allah Allah hayırdır inşallah dedim..güldüm demedim bişi..acaba yeri gelmişken desemiydim sen bian önce hallet bebeğe sen bakıcaksın ya vakit bulamassın diyeee??zemuszemus
selam arkdaşlar yine öğle öğle iştahınız açık snırım açlıkdan ölüyorum herşeyi yemek istiyorum ama ne yiyeceğime karar veremedim biraz yardım lütfen.
Arkadaşlar bende merak ettim internette araştırdım..Birdahakine napabilirim diye, sigara içen birinin resmini çekip kendinde ihbarda bulunabilirmişin polise ama o resimden o kişiyi nası bulcaklar bilmem...
Bu arada Sinpac'cım ben öğle yemeklerinde genelde ya ızgara yiyorum yada canım istemesse salata ile makarna yiyorumm..
bu saate tost ayran ve domates gider fazla iştahını kapatma derim
Bu arada bugün duyduğum bir şeyi anlatayım size, iş arkadaşlarımdan birisi anlattı. Arkadaşım evlendikten bir süre sonra genel bir muayene olayım diye kadın doğumcuya gitmiş, gittiği doktor kadın ve oldukça da bilinen bir doktor. Kız, jinekolojik masaya geçmiş ama ilk kez başına geliyor, utanmış zavallı. Doktor ne dese beğenirsiniz "Eşinle ... yapmaya utanmıyorsun da bundan mı utanıyorsun?!?" Arkadaşım da kızmış kadına benimle bu şekilde nasıl konuşursun diye, doktor bakmış pabuç pahalı, şaka yaptım filan demiş ama iş işten geçmiş tabii. Buna ne dersiniz, bunu yapan da bir doktor ve üstelik kadın doğumcu.
yok kesicek gibi değil börek istiyor cnm.bir sürü şey ne saçma bi mideye sahip oldum ben ya...
Bu arada bugün duyduğum bir şeyi anlatayım size, iş arkadaşlarımdan birisi anlattı. Arkadaşım evlendikten bir süre sonra genel bir muayene olayım diye kadın doğumcuya gitmiş, gittiği doktor kadın ve oldukça da bilinen bir doktor. Kız, jinekolojik masaya geçmiş ama ilk kez başına geliyor, utanmış zavallı. Doktor ne dese beğenirsiniz "Eşinle ... yapmaya utanmıyorsun da bundan mı utanıyorsun?!?" Arkadaşım da kızmış kadına benimle bu şekilde nasıl konuşursun diye, doktor bakmış pabuç pahalı, şaka yaptım filan demiş ama iş işten geçmiş tabii. Buna ne dersiniz, bunu yapan da bir doktor ve üstelik kadın doğumcu.
Börek mi yapmaaa yaaa keşke olsa şöyle güzel bir ıspanaklı börek ....yememde yanında yatarım börek diyince hep aklıma nedense ıspanaklı gelir rahmetli annem ne güzeldeyapardı
Öğle yemeği büyük problem.
Bizim yemekler hep çok kötü, ramazandan önce de böyleydi, şimdi de kötü, ramazandan sonra da böyle devam edecek.
Ben çorba içiyorum genelde.
Salata yiyemiyorum, çünkü yıkamıyorlar, hamilelikten önceki denemelerimde emin olmuştum bundan.
Aynı şekilde yeşil yapraklı sebzelerden yapılan yemekleri de yiyemiyorum, zaten toksoplazmaya bağışıklığım yok, riske girmek istemiyorum.
Çoğu zaman çorba, yoğurt, ekmek yiyorum. Artık evden birşeyler getirmeye başladım.
Satınalmacı olmanın iyi tarafı, şirkete de mikrodalga fırın aldım, ufak tefek birşeyler getirip ısıtıp yiyorum.
Bazen işyerinden yiyorum bazen evden getiriyorum çünkü güzel olmuyor yemekler bugün kereviz getirdim mesela evden
Börek mi yapmaaa yaaa keşke olsa şöyle güzel bir ıspanaklı börek ....yememde yanında yatarım börek diyince hep aklıma nedense ıspanaklı gelir rahmetli annem ne güzeldeyapardı