2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

-6 hafta --- 1 aylık
7-10 hafta - 2 aylık
11-14 hafta - 3 aylık
15-18 hafta - 4 aylık
19-22 hafta - 5 aylık
23-26 hafta - 6 aylık
27-31 hafta - 7 aylık
32-35 hafta - 8 aylık
36-40 hafta - 9 aylık

nasi ya ben 13+3 üm ve bu 3 ay 1 hafta ediyo....mantigim almadi benim bunu ayrica herkes diyo evet 3 ayin dolmus senin diye....6 haftalik nasi 1 aylik oluyoki 1 ayda 4 hafta var...sacma geldi bana doktoruma sormam lazim..sana doktorunmu dedi canim??

bugün de bitti çok şükür...
haftasonları da iş günleri kadar uzun sürse ya...
sevgiler, iyi tatiller herkese...

ay hayır az önce bi forumda buldum benimde canım sıkıldı off anasını yaa

İhmal etmemek lazım diş problemlerini BOSNA bence biran önce git bir doktora hani derler ya her bebek bir diş götürürmüş neyse benimki 20 lik ama yinede korkutuo korkunun ecele faydası yok özellikle diş eti çekilmeleri için mutlaka git

sizlerle bugün muhabbet edemedim ama şimdi söyle baktım geçmişe
sınavı olanlara başarılar
ben çalışmıyorum cmrt günleri çalışanlara kolay gelsin
Gülencim herzaman neşeli olman ...dileğimle
Sinemaydan haber var mı?,
Ve iyi haftasonları
meleklerinize iyi bakın
bugün yorgun ve koşturma içindeydimmm eee haftasonu
Cmrt günü kayınvalideye geçicem Sefaköy'e
Pazar iftara misafirim var
haftasonum çok yoğun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
halde nasıl uğraşcam bunlarla bilmiyorummm

sana da kolay gelsin PANCUBEN çok yorma kendini.valla iyi iftara misafir çağırabiliyon ben kendimize zor yemek yapıyom ne kaldı ki misafire.

Pancu ben , sne buradamıydın yaaahuu

Teşekkür edeirm seninle uzunn sohbetlerr inşallahh pazartesiden itibarenn kaydirigubbakcemile2

bende kaynanama gitmeliyim oda gelmiy bende gitmessem olmas gidim nabız yoklım napıyo örüyomu torununa yelekleri patikleri örmüyo bi laf atım ortaya

opuyorumnanaktan ayy kıyamam sendin dimi depo magazından dünyalarıı alann senii senii

sinpaca diyodum ama o hiç oralı değil sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…