- 22 Temmuz 2009
- 1.377
- 5
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #9.861
iyi akşamlar arkadaslar
doktordan geldik
belki kız partisini benimle yaparız diye gecirmistim icimden amaaa
bi ERKEK daha yolda:) Allahım saglık sıhhat versin hepimizinkilereee
ayy yerim ben onu canim benim hayirli olsun gozun aydin
iyi akşamlar arkadaslar
doktordan geldik
belki kız partisini benimle yaparız diye gecirmistim icimden amaaa
bi ERKEK daha yolda:) Allahım saglık sıhhat versin hepimizinkilereee
herkese merabalar
nasıl gidiyor hanımlar hamilelik
selam hanımlar
akşam vakti pek kimse kalmamış ama... ben de gündüz okuldan ve uyumaktan giremiyorum foruma :1closedeyes: herkes iyidir umarım....
meraba canım.Bende bugün gündüz giremedim şimdi şöyle bir bakayım geçmişi okuyım dedim ancak yetişebiliyorum
Benimde öncelerde bulantım oluyodu ama bu sıralar yok allaha şükür sadece bel ağrısıyla kasık ağrısı oluyo bide sol kasığıma bazen bir ağrı saplanıyo doktora sorucam gidince çoçuk sağımda büyük ihtimal ondan kaynaklanması mümkün değil inşallah kötü bişey yoktur.
merhaba kızlar.amma kaynatmışınız yine.
GELİNCİK001 hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin.
TABURCU neoldu canım neyin var.?
tesekkur ederim taburcu ve kussebfilal:)
baya bi erkek oldu :) nazlı kızımız kimden olacak diye bende cok merak ettim
bi arkadas hamilelik nasıl gidiyo demis
benim reflüm cok oldugundan fazla istahım yok.. kusmalar ara ara devam ediyor
gecmesini bekliyorum ve diliyorumm Allahımm cok rahat bi hamilelik gecirelimm..
Canım biliyorum kasık ağrılarım oluyo evet bu rahim büyümesinden ama bu sol kasığımdaki ağrı hamilelikten öncede oluyodu şimdi yine arada olmaya başladı canımı sıktı yani gerçi 2 defa doktora gittim bişey olsa görürdü herhalde.15 eylülde kontrolüm var sorucam bakalımbu ağrıların hepsi normal...ben de var hala doktora sorduğumda dayanılmayacak şekilde değilse problem yok demişti....rahmin büyümesinden kaynalanıyor...bu da her şey yolunda demek
selam hanımlar
akşam vakti pek kimse kalmamış ama... ben de gündüz okuldan ve uyumaktan giremiyorum foruma :1closedeyes: herkes iyidir umarım....
Benimde öncelerde bulantım oluyodu ama bu sıralar yok allaha şükür sadece bel ağrısıyla kasık ağrısı oluyo bide sol kasığıma bazen bir ağrı saplanıyo doktora sorucam gidince çoçuk sağımda büyük ihtimal ondan kaynaklanması mümkün değil inşallah kötü bişey yoktur.
bana herkes erkek diyor ben de öyle tahmin ediyorum ama ikili testi yapan doktor kıza yatkın demişti...belki de benimdir o nazlı kız...3 hafta sonra öğreneceğim inşallah opuyorumnanaktan
Canım biliyorum kasık ağrılarım oluyo evet bu rahim büyümesinden ama bu sol kasığımdaki ağrı hamilelikten öncede oluyodu şimdi yine arada olmaya başladı canımı sıktı yani gerçi 2 defa doktora gittim bişey olsa görürdü herhalde.15 eylülde kontrolüm var sorucam bakalım
Canım biliyorum kasık ağrılarım oluyo evet bu rahim büyümesinden ama bu sol kasığımdaki ağrı hamilelikten öncede oluyodu şimdi yine arada olmaya başladı canımı sıktı yani gerçi 2 defa doktora gittim bişey olsa görürdü herhalde.15 eylülde kontrolüm var sorucam bakalım