2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Pancu ben , sne buradamıydın yaaahuu

Teşekkür edeirm seninle uzunn sohbetlerr inşallahh pazartesiden itibarenn kaydirigubbakcemile2

bende kaynanama gitmeliyim oda gelmiy bende gitmessem olmas gidim nabız yoklım napıyo örüyomu torununa yelekleri patikleri örmüyo bi laf atım ortaya

ay ne alemsin ya maşallah :roflol: git bak bakalım örüyormuymuş.

sana da kolay gelsin PANCUBEN çok yorma kendini.valla iyi iftara misafir çağırabiliyon ben kendimize zor yemek yapıyom ne kaldı ki misafire.
ev temizlerken yavaş yavaş yapıyorum ne olur ne olmaz diye ama yemek yaparken Bebeğimin bir zararı yok bana sadece yorgun olucam ben bu aksamdan ayarlarım biseyler pazar sabahta gelir yaparım artık... anca bu zamanlarda arkadaslarla görüsebiliyoruz İftar bahane oluyor walla

ev temizlerken yavaş yavaş yapıyorum ne olur ne olmaz diye ama yemek yaparken Bebeğimin bir zararı yok bana sadece yorgun olucam ben bu aksamdan ayarlarım biseyler pazar sabahta gelir yaparım artık... anca bu zamanlarda arkadaslarla görüsebiliyoruz İftar bahane oluyor walla

öyle de ben biraz fazla mutfakta kalınca direk lavoboya koşuyorum yemek kokusuna tolere edemiyorum.o yüzden anlıyor arkadaşlar sağolsunlar.sana da kolay gelsin şimdiden.

öyle de ben biraz fazla mutfakta kalınca direk lavoboya koşuyorum yemek kokusuna tolere edemiyorum.o yüzden anlıyor arkadaşlar sağolsunlar.sana da kolay gelsin şimdiden.

Sağol canım sende atlatacaksın o günleri bulantılar filan ....
İyi Haftasonlarııı:lepi::lepi::lepi::lepi:kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5:enbuyukkk::enbuyukkk::nazar::nazar::nazar:

merhaba arkadaslar
bugun dr kontrolum vardi. Cok sukur hersey yolundaymis. normalde 2li test gunumdu istemedigim icin ultrasando muayne yaptik sadece. cok hareketliydi, kipir kipir.
benim 1 haftdir sol tarafimda kramplar oluyordu, onu soyledim. normal oldugunu soyledi ama yine ultrasonda detyali bakti rahmime, problem yokmus cok sukur.
disimde curuk vardi, tedavi olayim mi dedim. 12 haftayi atlattik riskli donem bitti, yaptirabilirsin dedi. ama yinede sizede sormak istedim, icinizde dolgu yaptiran yada yaptiracak olan var mi?
birde ben balik yiyemiyorum, sut icemiyorum. onlari soyledim. yogurt ve peynirden al kalsiyumu dedi. balik yerine ceviz, keten tohumu vs omega 3 agilikli beslen ama yerini tutmaz yemeye calis dedi:KK43:
bu arada kordon kani hakkinda fikrini aldim. bende gerek yok dedi. internette epey arastirdim. saklayan bankalar disinda kimsenin olumlu bisiy soyledigi yok. vazgectim.
benden haberler bu kadar, herkese mutlu haftasonlari...

kızlar naber,ben bugün ümraniye çarrefourdaydım oğluma bayramlık almaya çıktım,çok güzel çiçişler aldım oğluma zaradan sonra peaçoçksa girdim ordan bir hamile kotu aldım bazı kotlar 15 tl düşmüş onlardan aldım..bu çevrede oturan varsa bi baksın. derim...başka hamile kıyafetleride vardı indirimde bluzlar falan...

bu arada kızlar benim çanım böğürtlen istiyor nerden bulaçağım....adama söylesem angarya görür aramaz bile...böğrtlen reçeli y6esem iş görürmüki,,,

Son düzenleme:
kızlar naber,ben bugün ümraniye arrefourdaydım oğluma mbayramlıkm almaya çıktım,çok üzel çiçişler aldım oğluma zaradan sonra peaçoksa girdim ordan bir hamile kotu aldım bazı kotlar 15 tl düşmüş onlardan aldım..bu çevrede oturan varsa bi baksın. derim...başka hamile kıyafetleride vardı indirimde bluzlar falan...

bu arada kızlar benim çanım böğürtlen istiyor nerden bulaçağım....adama söylesem angarya görür aramaz bile...böğrtlen reçeli y6esem iş görürmüki,,,

3m Migroslarda bogurtlen var

aa bende byaramlık alacam kendime

ben almıçam bayramlık kendime...artık oğlumdan kalan kıyafetlerden veya büyük beden giymiştim bir süre onlardan uyduraçağım bişey...
ankarada olaçağım ben bayramda...bayram gezmesi falan olmayaçak yaaa,o nedenle gerek yok...ama çok güzel hamile giysileri var ,,bulursun hoş bişey..

ben almıçam bayramlık kendime...artık oğlumdan kalan kıyafetlerden veya büyük beden giymiştim bir süre onlardan uyduraçağım bişey...
ankarada olaçağım ben bayramda...bayram gezmesi falan olmayaçak yaaa,o nedenle gerek yok...ama çok güzel hamile giysileri var ,,bulursun hoş bişey..

bugun C&A magazasini dolastim hamile pantolonlari 19 tl inmis. yeni sezon olanlar 49TL
ama ust olarak cok zevksiz seyler var hamile giyiminde. yani ben begenemedim hic bisiy. XL kiyafetlerle idare edecegim herhalde:)
birde tcihibo da var hamile pantolonu orda da 29 tl idi. orayada bakmanizi tavsiye ederim.

merhaba arkadaşlar. ne zamandır bir türlü bakamıyordum buraya. okul için hazırlan, görev yerine gel evi düzenle falan filan derken fırsat bulamamıştım. bu bayramlıkları okuyunca var mı arkadaşlar izmirde de böle uygun fiyatlı yerler yahu:) bu arada ne güsel cinsiyetler belli olmaya başlamış çoktan. bana daha %70 erkek diolar.

bugun C&A magazasini dolastim hamile pantolonlari 19 tl inmis. yeni sezon olanlar 49TL
ama ust olarak cok zevksiz seyler var hamile giyiminde. yani ben begenemedim hic bisiy. XL kiyafetlerle idare edecegim herhalde:)
birde tcihibo da var hamile pantolonu orda da 29 tl idi. orayada bakmanizi tavsiye ederim.

ne kadar uygun fiyatlar :1shok: ben 49 liraya aldım bir tane en ucuz 39 a bulmuştum o da kalitesizdi beğenmedim. onun dışında 69-80 fiyatlar burada böyle. bir tane daha almayı düşünüyorum o zaman dediğiniz yerlere bakarım. sağol.opuyorumnanaktan

Kıyafet demişken kızlar, ben de dün adil ışıktan çok hoşuma giden 2 ürün aldım. Sezon içinde 39,90 tl olan göğüs altından büzgülü kalçayı örten ol çok hoş tunik tarzı üstlük aldım. Ve 9,90 liraya. Yine birçok ürün 39,90 dan 9,90 a düşmüş. Bilginiz olsun.

Bende Mart 2010 da allah nasip ederse bebegımı kucagıma alacagım. 14. haftadayım. gelecek hafta cınsıyet ıcın ultrasona gıdecegım. Herkes oglan oldugunu soyluyor. Ben bılmıyorum hıslerım karıstı.

Hamılelıgım fena gıtmıyor yalnız 10 gundur cok uyuyor ve halsızım nıye bu kadar halsızım kı ? sındırımım hala cok yavas ve bır hamıle gıbı beslenemıyorum. Yeıdgım tek yararlı gıda peynır.
Sute baslayamadım yumurta arada bır tavuk desenız hayır bazen balık
beslenmem sıkıntı yanı

Bu da kaptanın seyır defterıne dondu
Sevgıler

Gözün aydın canım, hoşgeldin. Halsizlik yorgunluk sanırım hepimizin sıkıntısı.

kızlar az once doktordan geldım
kafa+vucut toplam 7 cm
gelısımı normalmıs ense kalınlıgıda normal dedı
bır cıkıntı var ama tam olarak ne oldugu bellı degıl dedı sanırım erkek

Ne kadar güzel haberlerler almışsın, darısı hepimizin başına. Erkekler hanesine +1 yani :)

kızlar biz geldik doktordan ense kalınlığımız normal çıktı boyu 5,5 cm tam gtününde gidiyor bu sefer cinsiyeti daha belli değil gelişimi gayet iyi dedi dr. hihoyyyt
kızlar bebeğim annesine el salladı 5 parmağını da gördüm resmen merak etme anne ben iyiyim der gibiydi delikafadulden :emir_bebek:

Seninde gözün aydın :) Allah hep böyle güzel haberler nasip etsin.

ben geldiiimmm...

herkese merhaba, geçmişi biraz okudum ama hepsine halim yetmedi.
bir sürü kan verdim, aç kaldım, gözlerimi zor açıyorum.

ben doktordan geliyorum, hipoglisemi için kontrolüm vardı bugün.
toplam kilo kaybı nerdeyse 4 kilo... zaten 50 kilo olan biri için çok fazla dedi doktor.
hipoglisemi için uyguladığım diyeti bile bırakmamı istedi.
canın ne istiyorsa ye, ama yeter ki daha fazla kilo verme dedi.
ilk 3 ay önemli değildi, ama artık senin yediklerinden beslenecek bebek, hem bebek için hem de kendi sağlığın için toparlanman lazım dedi.
ben her öğün çorba içiyordum, mideme çok iyi geliyor. çorba içerek zayıflama diyeti yapıyorsun, %60'ı su olan birşey, doğru dürüst kalorisi de yok, biraz uzak durmaya çalış çorbadan dedi.
sabah kahvaltılarım fena değil zaten, ona da yumurta ekledi.
kan tahlillerim yarın çıkacak, kan şekerimin durumunu da öyle görücez ama bu kadar kilo kaybına düşük olmaması mümkün değil zaten dedi.

Efecrin, gözün aydın canım, sonuçlar iyi çıkmış, çok sevindim

Yeni gelen arkadaşlar olmuş bu arada, hoşgelmişler...

Bosnacım bebeğin sağlığı kadar annenin sağlığı da çok önemli. Hamilelikte yaşadığın bu kayıp senin için de tehlikeli. Sen zaten çok özen gösteriyorsun bundan sonra da aynı özenle devam edeceğin belli. Bu halde çalışmak da çok zor. Evde dinlenme şansın olsa daha kolay toparlanma şansın olur. Allah yardımcın olsun canım.

slmm ben geçen hamileliğimde üye olmuştum fakat daha sitede vakit geçirmeye fırsat bulamadan bebişimi kaybettim şimdi tekrar hamileyim ve inş. bende mart annesi olucam herkes için en hayırlısı ne ise o olsun

Hoşgeldin canım. Allah sana zor bir sınav verdirmiş. Çok şükür yeniden bebeğinin yolunu gözlüyorsun. Allah sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin.

slm bende 12 hft 2 günlük hamileyim demir hapı kullanan var mı?

Sen de hoşgeldin canım. Aramız da demir hapı kullanan vardı ama ben kullanmıyorum.

kızlar çıkıcam birazdan önümüzdeki hafta yokum haberiniz olsun evde dinlenicem.bide malum tiroid çıktı ya bende ona baktırıcam dua edin olurmu birşey çıkmasın.sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz bebişlerimizi.

Canım hayırlısı inşallah çok güzel haberler alırsın. Evde bol bol dinlenirsin inşallah. Bir hafta özleriz seni :)

-6 hafta --- 1 aylık
7-10 hafta - 2 aylık
11-14 hafta - 3 aylık
15-18 hafta - 4 aylık
19-22 hafta - 5 aylık
23-26 hafta - 6 aylık
27-31 hafta - 7 aylık
32-35 hafta - 8 aylık
36-40 hafta - 9 aylık

Aşkosun dün o kadar hesap kitap yaptım. Matematik dedim, tıp dedim :)
Ortalama 13 hafta 3 aylık bir döneme denk dedim. Siz beni ciddiye almayın ühühühüh.

merhaba arkadaslar
bugun dr kontrolum vardi. Cok sukur hersey yolundaymis. normalde 2li test gunumdu istemedigim icin ultrasando muayne yaptik sadece. cok hareketliydi, kipir kipir.
benim 1 haftdir sol tarafimda kramplar oluyordu, onu soyledim. normal oldugunu soyledi ama yine ultrasonda detyali bakti rahmime, problem yokmus cok sukur.
disimde curuk vardi, tedavi olayim mi dedim. 12 haftayi atlattik riskli donem bitti, yaptirabilirsin dedi. ama yinede sizede sormak istedim, icinizde dolgu yaptiran yada yaptiracak olan var mi?
birde ben balik yiyemiyorum, sut icemiyorum. onlari soyledim. yogurt ve peynirden al kalsiyumu dedi. balik yerine ceviz, keten tohumu vs omega 3 agilikli beslen ama yerini tutmaz yemeye calis dedi:KK43:
bu arada kordon kani hakkinda fikrini aldim. bende gerek yok dedi. internette epey arastirdim. saklayan bankalar disinda kimsenin olumlu bisiy soyledigi yok. vazgectim.
benden haberler bu kadar, herkese mutlu haftasonlari...

İyi haberler çok sevindim canım.
Kordon kanıyla ilgili benim ablam çok araştırma yapmıştı. Ablam 2006 da anne oldu. Ayrıca o ilaç sektöründe. Sebebini bilmiyorum ama araştırdıkça, fiyat aldıkça soğudu en sonuda yaptırmadı. Pek yardımcı olamadım ama haftasonu onunla görşürsem sorarım sebebini.

merhaba arkadaşlar. ne zamandır bir türlü bakamıyordum buraya. okul için hazırlan, görev yerine gel evi düzenle falan filan derken fırsat bulamamıştım. bu bayramlıkları okuyunca var mı arkadaşlar izmirde de böle uygun fiyatlı yerler yahu:) bu arada ne güsel cinsiyetler belli olmaya başlamış çoktan. bana daha %70 erkek diolar.

Erkekler hanesine +1 daha yazın :)

iyi akşamlar arkadaslar
doktordan geldik
belki kız partisini benimle yaparız diye gecirmistim icimden amaaa
bi ERKEK daha yolda:) Allahım saglık sıhhat versin hepimizinkilereee

X