- 5 Mart 2009
- 5.921
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #9.801
canım çok sağol inşallah amin haberler iyi olucak.darısı başına canım.inşallah sende dinlenirsin biraz.vede kilo alırsın.kilo aldığın haberini duymak istiyorum.
benim de şekerim mi düşmüş nedir evdeki şekerli şeylere saldırdım gözüm dönmüş bir şekilde.umarım midem bulanmaz.
inşallah göbişim kocaman olmuş gelicem.
ya onu ben bulmuştum gitmeyimi düşünüyosıun nette var arayım bakalım bualcakmıyımm
bosna sanada yazıcaktım ne oldu çok kilo vermişsin iştahın yokmu senin acaba hamu işi yesme alamazmısın
Ahhh ağzından bal damlıyor valla...
İnşallah canım... Bu sene izin kullanmadım ben, çok ihtiyacım var dinlenmeye.
Kilo alıcam umarım, çalışmalara başlıyorum haftasonu...
hoşgeldiniiizz :)
bulanmaz bulanmaz... bulansa bile, bebişe gitmiştir şimdi mis gibi mamalar, yarasın :)
kıslar size kötü haberim var 14.haftaya kadar 3 ay sayılıyomuş yıkıldım ya
Evet arkadaşlar bende öğrendiğim andan itibaren içmemeye çalışıorum günde en fazla 3 oluo fakat çok etk,ileniorum genelde sinirliyim asıl beni rahatsız eden bu gergin hallerim desteğinize tşk ederim arkadaşlar bide bi kaç güne kadar 20 lik dişim çekilicek 1 hafta önce gittim artık ağrılara dayanamıorum doktorum çektirebilirsin sorun olmaz dedi ama ben yine de sabretmeye çalışıorum 3 ay olsun die en azından risk olabilir die korkuyorum yinede olsun kuzum için herşeye değerr..