2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok sağol inşallah amin haberler iyi olucak.darısı başına canım.inşallah sende dinlenirsin biraz.vede kilo alırsın.kilo aldığın haberini duymak istiyorum.

Ahhh ağzından bal damlıyor valla...
İnşallah canım... Bu sene izin kullanmadım ben, çok ihtiyacım var dinlenmeye.
Kilo alıcam umarım, çalışmalara başlıyorum haftasonu...

benim de şekerim mi düşmüş nedir evdeki şekerli şeylere saldırdım gözüm dönmüş bir şekilde.umarım midem bulanmaz.

hoşgeldiniiizz :)
bulanmaz bulanmaz... bulansa bile, bebişe gitmiştir şimdi mis gibi mamalar, yarasın :)

Pembe dusler,
Sabah saat 9 da doktorlar var,
sabah saat 10 da cennet mahallesi
ogleden sonra 14.00 da da derya baykalın programı...
Sana iyi dinlenmeler kardeş alkisalkisalkis

çok teşekkür ederiz bosna teyzesi.ama ye de seninkine de yarasın tamam? a.s

kıslar size kötü haberim var 14.haftaya kadar 3 ay sayılıyomuş yıkıldım ya

14:00 fox unutma beni sonra ömre bedel sonra deniz yıldızı
kanal d susma var ooo varda var

Ezgim 14 gün yıllık iznim var aslında. Herkes kullandı, bir ben çıkamadım valla.
ılk zamanlar biraz pintilik ettim, seneye, doğumdan sonraya kalsın izinler diye.
Şimdi de çok ihtiyacım var ama işler yoğun alamıyorum.
Hedefim bu hafta değil, sonraki haftayı bayramla birleştirmek :))

Gülencim, şu hipoglisemi illeti yüzünden hiç hamur işi yemiyordum ben.
Ama artık yiyeceğim, en azından biraz toparlanana kadar.
O kadar zayıflamışım ki, eski kıyafetlerim bile bol geliyor, nasıl hamileysem artık :))

bakalım benimkide dün 125 çıktı yemekte çorba etli şefriye
salata yogurt bide kadayıf yedim tatlıya ragmen iyi çıktı

-6 hafta --- 1 aylık
7-10 hafta - 2 aylık
11-14 hafta - 3 aylık
15-18 hafta - 4 aylık
19-22 hafta - 5 aylık
23-26 hafta - 6 aylık
27-31 hafta - 7 aylık
32-35 hafta - 8 aylık
36-40 hafta - 9 aylık

Evet arkadaşlar bende öğrendiğim andan itibaren içmemeye çalışıorum günde en fazla 3 oluo fakat çok etk,ileniorum genelde sinirliyim asıl beni rahatsız eden bu gergin hallerim desteğinize tşk ederim arkadaşlar bide bi kaç güne kadar 20 lik dişim çekilicek 1 hafta önce gittim artık ağrılara dayanamıorum doktorum çektirebilirsin sorun olmaz dedi ama ben yine de sabretmeye çalışıorum 3 ay olsun die en azından risk olabilir die korkuyorum yinede olsun kuzum için herşeye değerr..

aman gülencim ya, hiç mi bulamadın moralini bozacak şey :)
3 olsun, 3,5 olsun ne fark eder, nasıl olsa 9 da olacak Allah'ın izniyle.
Sağlıklı olsun da...
gün gün say sen de, benimki 91 günlük mesela bugün, öyle söyleyince çok büyümüş gibi oluyor :)

Amanıınnn, çok geçmiş olsun.
Diş tedavisi sinir birşey cidden, inşallah rahat bir çekim olur, sonrasında da ağzısız sızısız atlatırsın.
Benim de diş etlerim kanamaya başladı, doktorum bir diş hekimine göster dedi ama tırsıyorum ben...

91 gün 3 aylık oluyor aslında tam of bende artık insanlara hafta söylücem :) off aman :) amannn

ayy yazmıştım ayol yazıdmda birlik hayat sigorta diyüü

kanama derken tövbe estafurrkkah burnum adet görüyor herhalde manyak şey
az önce elma yirken agzımda tad fark ettim lavaboya gittim bi panca kan tükürdüm agzım kanadı şaşılcak şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…