2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sinpac; oyy kıyamam yaaa ben kusmadım bugün aman Allah korusun ama öğlende canım istemedi yogurt dogradım yedim

kızlar çıkıcam birazdan önümüzdeki hafta yokum haberiniz olsun evde dinlenicem.bide malum tiroid çıktı ya bende ona baktırıcam dua edin olurmu birşey çıkmasın.sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz bebişlerimizi.

pembiş sen onun içim ilaca başlamadınmı daha
benim 2.78 düşmüş çok şükür 1 ayda

merhaba kızlar. biz de bebişle öğlen uykumuza yattık şimdi uyandık zemuszemus. meyvemizi yiyeeğiz cokacimcoook. bu arada internet bana 15 haftalık hamilesin diyor hesaplayıcı diğer bütün tarihler doğru ben şimdi 15 haftalık mı hamileyim? :uhm:

Gülencim,
Hangi şirkettesin?
Ben Halkbank'tayım ama yönetim bana öyleeee uzak ki....
Keşke birini tanısam......
:1no2:

kızlar çıkıcam birazdan önümüzdeki hafta yokum haberiniz olsun evde dinlenicem.bide malum tiroid çıktı ya bende ona baktırıcam dua edin olurmu birşey çıkmasın.sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz bebişlerimizi.

canım güzelce dinlen, bol bol enerji topla, evinin keyfini sür (benim de ağzımın suyu aktı evde dinlenmek deyince kaydirigubbakcemile3 )

içini ferah tut, önemli olan tirodine teşhis konulmuş olması, bilindiği için kontrol altında olacaksın, hiç merak etme.

öptüm, iyi dinlenmeler... güzel haberlerle gel dönüşte :)

merhaba biz de uyandık geldik.

Pembedüşler haftaya yokmuşsun seni özleyeceğiz.bol bol dinlen evin keyfini çıkar.Troidin de inşallah problem çıkarmaz.

canım güzelce dinlen, bol bol enerji topla, evinin keyfini sür (benim de ağzımın suyu aktı evde dinlenmek deyince kaydirigubbakcemile3 )

içini ferah tut, önemli olan tirodine teşhis konulmuş olması, bilindiği için kontrol altında olacaksın, hiç merak etme.

öptüm, iyi dinlenmeler... güzel haberlerle gel dönüşte :)
canım çok sağol inşallah amin haberler iyi olucak.darısı başına canım.inşallah sende dinlenirsin biraz.vede kilo alırsın.kilo aldığın haberini duymak istiyorum.

benim de şekerim mi düşmüş nedir evdeki şekerli şeylere saldırdım gözüm dönmüş bir şekilde.umarım midem bulanmaz.

Cengiz bey vardı , sen şubedemi çalışıyorsun ben birlik hayat sigortadaydım

bugün öğlen uyutmadım oğlumu :) kıslar benim gece karnım kasılıyor
böyle gerişnmek isterken oluyor gerinmemek için kasıyorum kendimi karnım titriyo o yüzden iyice gözümü acmadan sagdan sole bile dönmüyorum

ya onu ben bulmuştum gitmeyimi düşünüyosıun nette var arayım bakalım bualcakmıyımm

bosna sanada yazıcaktım ne oldu çok kilo vermişsin iştahın yokmu senin acaba hamu işi yesme alamazmısın

ben evdeyim evde çalışıyorum 3gündür bulaşık yıkıyorum söylmesi ayıp çok yoruyo beni :)
pembiş seni özlüyeceğimm bacımm görüşmek üzeree bol bol tv izle emi öpüyorum seniiii

X