- 28 Şubat 2010
- 4.988
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #67.121
yaaaaa meralalsanaalsanasmileölçü versene ısıtılmış ve şeker katılmış süt nekadar olacak mesela sen nasıl bir kaba yapıyorsan ver işte ölçüsünü böyle zor olur yaaa.
sağol meralcim...yok kız çıkmadımdı daha...niye öyle oluyosa ben de farettim bunu..şimdi çıkıyorum ben...
işte daptımmmm
bikerem beeen tıcker için ugrasıodum tımammıııı yoksammm cenenle yarışa giderdim leyyynnbütün gevezeliğim üstümde yine, ben 5 msj yazıyorum içinizden biri bi msj yazana dekkaydirigubbakcemile3
elimizde büyültülmüşüde var hemeeennn ekleyimbravo sana daptıınnnn amma tüçük murunlu miniğin gibi tickerın da küçük boy olanını seçmişsin
azmedersem yapabilirimguclubacismileyani enazından böyle düşünüyorum.deneye deneye tuttururum kaydirigubbakcemile5sempatiksalakcinnivay be anne sütünden mayalarım diyosun, becerirsen helal walla
Yazgı'cım ben bazen kare borcama bazen de büyük dçkdörtgen borcama yapıyorum. kare borcam için krema ölçüsünü verdim zaten. çikolata sosunu da 1 paket olarak kullanıyosun üstünde yazan tarife göre yapıyosun zaten. etimek 1 paket yetiyodu sanırım kare borcamın dibini doldurmaya. etimekleri ıslatacağın sütün miktarını göz kararı yapıyorum inan. yani ısıttığın sütten kepçe yardımıyla her kenara gelecek şekilde döküyosun, biraz fala ısıtırsın fazla geleni de içersin olmaz mı???
When was your child born?- burada bebeğin doğum tarihini gir
full size ticker'ı seç
beğendiğin ticker'ı seçi next'e bas
sonra baby's age kısmını işaretle ve eklemek istediğin bilgiler varsa ekleyerimseniben
bikerem beeen tıcker için ugrasıodum tımammıııı yoksammm cenenle yarışa giderdim leyyynn
elimizde büyültülmüşüde var hemeeennn ekleyim
azmedersem yapabilirimguclubacismileyani enazından böyle düşünüyorum.deneye deneye tuttururum kaydirigubbakcemile5sempatiksalakcinni
opuyorumnanaktanolumunekankayizsmileŞeniz
iyi beea..bak bu mesajımda sana ne demişim Ebru, full size ticker'ı seç demişim di mi cnmalsanaalsanasmile
sen yaparsın annemmmolumunekankayizsmileazmedersem yapabilirimguclubacismileyani enazından böyle düşünüyorum.deneye deneye tuttururum kaydirigubbakcemile5sempatiksalakcinni
opuyorumnanaktanolumunekankayizsmileŞeniz
iyi beea..
kısııım ben ifadelerimi konusturuom böööle daha anllamlııı mucukhahhahah Ebruma bak hel, bi de benle çene yarıtırcakmışmış