2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

naber kızlar slm bile veremedim bugün yegenim bizde o oyun oynuyo pc de
bende sabahtan belli evle ugraşıyorum mutfak dolaplarını sildim, halı ısladım
yagmur yagdı kaldı öyle yagmurun altında :)oglumu yıkadım,
şimdi bir kişiyi temsilci yapmaya gidecem ordanda pazara gidecem uffff ,
bu pazartesi günlerini hiç sevmiyom, daha yemek yokk( ne yapıcam..

yağızda öyle müzik sesinde son ses olsada uyur ama kapı sesi tık diye ses gelse hemen sıçrıyo, ütünü örmek istesem hemen sıçrıyo. korkuyorum çocugumun aklı çıkacak diye ALLAH korusun..

ay bir an önce düzelirler inş., insanı bitiriyolar walla. ben temmuzun ortasında tatile gidiyorum. walla bu veletle nasıl olacak bilmiyorum, burnumdan getirecek gibi görünüyor:sm_confused:

Kızlar artık suya atlamanın falan dikişlere zararı olmaz di mi?

cnm bende 20 sinde gidiyorum,sen nereye gidiyosun
olmaz heralde dikişmi kaldı,ben şahsen suya atlamadan duramam:)
ama 1 sene agır kaldırma ..

kızlar yeğenim oturacakmış sıkılmasın bide onun surat asmasını çekemem ,
şimdilik çıkıyorum sonra görüşürüz..

yaaa arkadaşlar galiba benim istedigim gibi olamayacak bu cocuk ortama girmiyoo devamlı mız mız başkalaranına gülmüyor daha kakasını yapamıyor offf yaa biberon almıyo biyere gidemiyorum napcam ben yaaa arkadaşımla aynı ayda doğum yaptık onun velet okadar güzel gülücükler atıyoki tek başına kadın carşıya gidiyo ne güzel gezebiliyo ben gidemiyorum biberon almadıgı için OFFF COOK BU NEKADAR SÜRCEK

Allah kolaylıklar versin cnm. makarna yap en iyisi, kolay yemek olsun bugünlüksempatiksalakcinni
benim oğluş ta çok korkak, hatta bu sabah onla konuşuyodum sen neden bu kadar korkaksın diye onunla muhabbet ederken bile sesim aniden yükselince hemen sıçrıyo

cnm bende 20 sinde gidiyorum,sen nereye gidiyosun
olmaz heralde dikişmi kaldı,ben şahsen suya atlamadan duramam:)
ama 1 sene agır kaldırma ..

Armutlu'ya gidiyorum cnm, sizin yolculuk nire?

canım ben de seninle aynı durumdayım. benimki de ne emzik ne biberon almıyor. kalabalıktan da nefret ediyor çocuk, hep başbaşa olalım istiyor. çok huysuzlanıyor kalabalıkta. ben de o yüzden şu tatil işinden acayip tırsıyorum. tatili doya doya yaşayamamak bi yana orda daha beter burnumdan getirecek diye ödüm kopuyor walla

bugün beyefendinin mızmızlığından kahvaltı etmeyi bile unuttum. bişiler yiyeyim, karnım gurulduyo

geçmişe tam bakamadım ebruş evi bulmuş mu?
hee tutum aşkım..:lepi:

ay nimet yegenin bunu duyunca bi an pişman olabilir yegenin olduguna..sempatiksalakcinni

Kızlar artık suya atlamanın falan dikişlere zararı olmaz di mi?
Bişey olmaz cnm korkma. Ben iki aylıkken atlamıştım.. Soğuk su yüzünden gaz dışında bişey olmadı..
Benim bebeğim de bahsettiğin gibi canım. Bi de çok çabuk huzursuzlanıyo. Valla artık buraya da yazmaya utanıyorum yine ağlıyo yine huzursuz diye.. Bebeğimizin kişiliği böyle sanırım.. Ben de hep evdeyim. Dışarıya çıkmayı bırak PC ye bile oturamıyorum çoğu zaman.. Mesela bugün saçımı kestirmeye gittim. Kuafördeyken telefon geldi bizimkinin sesi geliyo çığlık çığlığa.. Koşa koşa eve geri döndüm. Allahtan saçım kesilmişti, kuaför fön çekiyodu. Aman o da kalsın dedim..
Neyse sürekli bunu sorgulamak yerine kabullendim artık.. Yapacak bişey yok çünkü...
çift kaşarlı yarım ekmek tost yapıyorumsempatiksalakcinni buyrun sofraya
Hemen geliyorum .. :lepi:
hee tutum aşkım..:lepi:

ay nimet yegenin bunu duyunca bi an pişman olabilir yegenin olduguna..sempatiksalakcinni
Gözünaydın Ebrucum..

saol bitanem..

maralım bi bis kaldık herkescikler kayıp.medusa 82 yi bile kacırttık...yedinmi tottttunuu:)

yedim aşkım, yalnız yerken uyandı oğluş, tostu da dizdi boğazıma beyefendiguclubacismile
yaa bu medusa sanırım geçmişi falan okuyodur, bizi günübirlik takip ediyo olsa dayanamaz bişi yazardı
okudun mu şu defne samyelinin kocasının anlattıklarını Ebrum?

cok sık takip ediyo bizi bukadarda gecmişi oku oku bitiremedimi yaw..hadi aklına bişey takılsın baksın ama bayagıdır takipte..
yok kıs nedemiş?

amannnnnnn bıktım ev toplamaktan topluyorum evi ev yine dağılıyor neden ben titiz biri değilimmmm ((( daha aksam yemegi yapılacak ege uyurken yap demi yok illa sıkısacagım

cok sık takip ediyo bizi bukadarda gecmişi oku oku bitiremedimi yaw..hadi aklına bişey takılsın baksın ama bayagıdır takipte..
yok kıs nedemiş?

ufffff neler dememiş ki. anlayacağın kendisi de karısı da beş kuruş etmez insanlarmş. Ayşe armanın dünkü e bugünkü röportajını oku. asıl bombaları dün patlatmıştı zaten.

amannnnnnn bıktım ev toplamaktan topluyorum evi ev yine dağılıyor neden ben titiz biri değilimmmm ((( daha aksam yemegi yapılacak ege uyurken yap demi yok illa sıkısacagım

bazen öyle oluyor yaa, e bebek uyurken azıcık nefes alayım diyorsun sonra da bi bakıyosun sıkışmışsın. ne yapalım arada nefes almaya ihtiyacımız var ama anacım. sen de makarna yap bugünaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…