- 28 Şubat 2010
- 4.988
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #65.881
bazen öyle oluyor yaa, e bebek uyurken azıcık nefes alayım diyorsun sonra da bi bakıyosun sıkışmışsın. ne yapalım arada nefes almaya ihtiyacımız var ama anacım. sen de makarna yap bugünaklinialirimsmile
İşine gelmiyodur canım.. Çok vurdumduymaz heralde kayınvalidden.. Ya da algılamasında bi sorun var benim kayınvalidem gibi.. sempatiksalakcinniuff sıkıldım yaa noterde uğraşıyorum 2 saattir aracı alamadım üzerime bi türlü satan adamın trafikte sorunu çıkıyo tc kimlik nosu uyarı weriio bilmem ne git dedim sen uğraş cengize..
bu arada kaynanam we torunu postu serdiler galiba hala oturuyo ewde, allahım ya istemediğimi anlaması için bi kowmadığım kaldı. bi insan bu kadarmı yüzsüz olur yaa.. kızımı çıkmadan doyurup uyuttum 3ten beri uyuyor, daha yemek yemedim sinirlerim o kadar gerginki göğüslerimde yumoş şekilde allahım sen bana yardım et ileride yawrumu güzel doğru, utanmasını bilen mazlum insanlarla karşılaştır beni çingenelere düşürdün kızımı koru rabbim!
doğan aksine kalabalığı gezmeyi çok seviyo alışverişegittim mevlüte gittim maşallah herkese gülücükler saçtı kucaktada uyudu kaldı ama evde mız mız bugün düne nazaran iyi temizliğimi yaptım ev mis gibin oldu.akşama tavuk çorbası pilav tavuk kızartma taze fasulye salata var buyrun gelin bacım hep beraber yiyek
kucağa alıştılar bizimkide öyle uslu uslu arabasında yanımda oturan bebeğim gitti yerine azman bi çocuk geldi illa kucak kucak yoksa temas we şarkılar şebeklikler her an ilgi her an sempati telefon çalıyo o na bakmadan konuşuyorsam çığlııklar patlıyo..biz tam 4 gündür öyleyiz ve ben bir kamyon dayak yemiş gibiyim artıksempatiksalakcinnihiçbiryerim tutmuyorkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı.
mrl sen nie sezaryen oldun? we hangi hastanede doğurdun?Kızlar artık suya atlamanın falan dikişlere zararı olmaz di mi?
profiline girdin mi hiç.. mesaj falan atıp sorsak mı neciymiş derdi neymiş.. bnce bu birini tanıyor we sürekli takipte (inşallah o ben değilimdir:kedi:bugün yine cok sessizsin MEDUSA82XXXXXXX!!!!!!!!!!!!lmaz:
ufffff neler dememiş ki. anlayacağın kendisi de karısı da beş kuruş etmez insanlarmş. Ayşe armanın dünkü e bugünkü röportajını oku. asıl bombaları dün patlatmıştı zaten.
bencede yaaaaaaaaa :))) benimki arıyo bide annemi cagıralım oglanı özlemiştir die bi annen eksikti ayyyyyyyyy hiç çekemem zaten cok görüşür olduk bugünlerde cuma gelsin dedim
eren taluyu bende okudum kadın neler yapmış ya
uff sıkıldım yaa noterde uğraşıyorum 2 saattir aracı alamadım üzerime bi türlü satan adamın trafikte sorunu çıkıyo tc kimlik nosu uyarı weriio bilmem ne git dedim sen uğraş cengize..
bu arada kaynanam we torunu postu serdiler galiba hala oturuyo ewde, allahım ya istemediğimi anlaması için bi kowmadığım kaldı. bi insan bu kadarmı yüzsüz olur yaa.. kızımı çıkmadan doyurup uyuttum 3ten beri uyuyor, daha yemek yemedim sinirlerim o kadar gerginki göğüslerimde yumoş şekilde allahım sen bana yardım et ileride yawrumu güzel doğru, utanmasını bilen mazlum insanlarla karşılaştır beni çingenelere düşürdün kızımı koru rabbim!
İşine gelmiyodur canım.. Çok vurdumduymaz heralde kayınvalidden.. Ya da algılamasında bi sorun var benim kayınvalidem gibi.. sempatiksalakcinni
hahhah aynen böyle mi dedin yoksa sadece cuma gelsinler kısmını mı söyledin?aklinialirimsmile
kolaqy gelsin hasretcim. eşine bişi demedin mi? giderler inş. akşama kadar
doğan aksine kalabalığı gezmeyi çok seviyo alışverişegittim mevlüte gittim maşallah herkese gülücükler saçtı kucaktada uyudu kaldı ama evde mız mız bugün düne nazaran iyi temizliğimi yaptım ev mis gibin oldu.akşama tavuk çorbası pilav tavuk kızartma taze fasulye salata var buyrun gelin bacım hep beraber yiyek
ben ona kayınwalide lafını bile yakıştırmıyorum KAYANA İŞTE KAYNANA Oklava:
DÜN AKŞAM MİSAFİRLER GİDERKEN DİYOLAR Kİ BİZEDE GELİN TEYZE FALAN BENDE KISMETSE DEDİM.. KADIN DEDİKİ İŞTE PAZARIN YAN SOKAĞI FALAN BNDE AÇIK ADRESİNİ SÖYLEDİM SULARINI BİZ WERİYORUZ YA ORDAN BİLİORUM.. BİZİMKİ ATLADI HEMEN BENİM GELİNİM ÇOK AKILLIDIR ÇOK ZEKİDİR BÜTÜN MÜŞTERİLERİN ADRESLERİ BEYNİNDE KAYITLI ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN ONU FALAN FİLAN (İÇİMDEN DEDİM HELE HELE ŞUNA BAK HELE) BNDE HİÇ BİŞEY DEMEDİM TABİİ..
amacı ne bunun anlamadım tık yok kimdir neyin nesidir..okadar söze bi cvp verilir en azından..Ebru seninkisi geri gelmiş. medusa bizi güncel olarak takip ediyosan bi ses ver allahaşkına
kucağa alıştılar bizimkide öyle uslu uslu arabasında yanımda oturan bebeğim gitti yerine azman bi çocuk geldi illa kucak kucak yoksa temas we şarkılar şebeklikler her an ilgi her an sempati telefon çalıyo o na bakmadan konuşuyorsam çığlııklar patlıyo..
mrl sen nie sezaryen oldun? we hangi hastanede doğurdun?
profiline girdin mi hiç.. mesaj falan atıp sorsak mı neciymiş derdi neymiş.. bnce bu birini tanıyor we sürekli takipte (inşallah o ben değilimdir:kedi:)
nolmuş ya anlatsana çatlicam
dil forum diye bi siteye üyeligi var ama onuda gizlki yaptrmış acmıyo profili..Hasretcim ben Türkiye hastanesinde yaptım doğumu cnm ama doktorum dışardan geldi. aslında normalk doğum olacaktı, ben de doktorum da kesinlikle öyle istiyordukm ama 5-6 saat sancıdan sonra bebeğin kalp atışları zayıfladı,sezeryana alıundım acilen(
ikisi de birbirini aldatmış fena halde, aç oku röportajı. kadın hangi ülkeydi hatırlamıyorum ama yabancı bi ülkeye seminer için gidicem demiş,adam da aldatıldığından şüphelendiği için onunla gitmekte ısrarcı olmuş. orda kocası bi otrelderyken bile kendisi diğerine gidip diğer adamla birlikte oluyomuş:bbo: adam el-cezirede haber spikeri, ben ona aşık oldum demiş sonra da boşanmak istemiş
ebrucum canım ev bulmuşsun gözün aydın.Allah içinde sağlıkla ve huzurla oturmayı nasip etsin
ay bir an önce düzelirler inş., insanı bitiriyolar walla. ben temmuzun ortasında tatile gidiyorum. walla bu veletle nasıl olacak bilmiyorum, burnumdan getirecek gibi görünüyor:sm_confused:
git canım tatile büyük zaten deniz havuz oyalar kendini küçüğüde sen idare edersein.valla biri tatil desin bana koşarak bile giderim.yedim aşkım, yalnız yerken uyandı oğluş, tostu da dizdi boğazıma beyefendiguclubacismile
yaa bu medusa sanırım geçmişi falan okuyodur, bizi günübirlik takip ediyo olsa dayanamaz bişi yazardı
okudun mu şu defne samyelinin kocasının anlattıklarını Ebrum?
uff sıkıldım yaa noterde uğraşıyorum 2 saattir aracı alamadım üzerime bi türlü satan adamın trafikte sorunu çıkıyo tc kimlik nosu uyarı weriio bilmem ne git dedim sen uğraş cengize..
yaaa senin şu kaynana çok kanıma dokundu neden bilmem arsız karı yüzüne tükür yarabbi şükür diyecek nerdeyse.zamanında istenmediğin yerde işin ne.ki eminim sen bu defada istemediğini belli ediyorsundur kendisine duracağını sanmam hala ne duruyorsun git.ama anladığım kadarıyla cengizin bir şikayeti yok durumla ilgili.ozaman sen neyapsan nafile.kucağa alıştılar bizimkide öyle uslu uslu arabasında yanımda oturan bebeğim gitti yerine azman bi çocuk geldi illa kucak kucak yoksa temas we şarkılar şebeklikler her an ilgi her an sempati telefon çalıyo o na bakmadan konuşuyorsam çığlııklar patlıyo..