2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hilal kızıma geçmiş olsun. Ben Sebamed sabun ve pişik kreminden (healing cream) fayda gördüm. Günde iki kez sabunla yıkamıştım. Arada hametan da kullandım. Arada kızarsa da eskisi kadar yok. Nasıl kanamıştı yavrum benim ona da dayandı küçücükken... Pişiğin en güzel ilacı altını açık bırakmak. Bol bol havalanması lazım. Doktorlar hava müsaitse gündüz bezlmeyin diyor. Bebişlerin de hoşuna gidiyor nasılsa, ben de açık bırakıyorum sık sık

Selam ben geldım

Sızden baya uzak kaldım bı hafta daha gıremıcem sanırım esım yıllık ızınde fırsat bulamıyorum hepinizi cok özledim
Hasret cım bulusmaya gelmeyı cok ıstıyordum o gun karar werdık gelecektık ama hava cok bozuktu yagmurda yagdı o yuzden kendımıze guwenıp cıkmadık bebek hasta olur dıye
Fazla kalamıcam ınsallah ters gıden bısı yoktur

herkese merhaba kocitom geldiiiii sabah süpriz yaptı biz gece bekliyoduk.baş pehlian ikinci üçüncü hep belek beld.pehlivanları oldu bizimkinin ağzı kulaklarında.
ayyy hasret ne yüzsüz kaynanan varbacım senin kapıdan kovuyosun bacadan giriyolar yetmedi bide kuyruk getiriyolar anam yüz verme fazla hizmette etme başına kalırlar valla.
-ebru ay sevindim valla hayırlı olsun yeni eviniz umarım birgün kızlar ev aldık demeyide nasip eder allah.kadın tutucanda bence başında durmak lazım çünkü durmayınca baştansağma temizliyolar.
-canan hoşgeldin canım baban nasıl oldu?bence emiyo bebeğin bırakma hem kendi aracınızlan gidiyosunuz bir sorun olmaz bence.buraya gelen turistler el kadar bebeklerle geliyolar valla.
-ay pınar ne varmış eymenin kilosunda maşallah hem çok hareketli bir bebek zaten et tutmaz bıır bıcır maşallah.benimkiside iştahlı maşallah elinde bişey görsün heycanlanıyo bi gıdım tattırıyorum ek gıdaya 6.ayda geçiem zaten mamada veriyorum 6.ayda azaltım çorbalara başlıycam.
-geçmiş olsun merlike reflor kullanmaya dvm.
-ege dediğim yöntemi uygulamadınmı?----kızlar bebeklere şurup verirken şırınga gibi bişeylen ağzının yantarafına yanağından tarafta azar azar sıkarak erin doktor söyledi aşısını yaparken çıkarmıyolar ozaman

Filizcim babam fiziken iyi de psikolojik olarak çökmüş durumda. Yarın ya da ertesi gün tahlil sonuçları çıkacak ona göre belli olacak. Geçirdiği krizde tıkalı olan damarın hücreleri ölmüş olabilirmiş. Hayırlısı bakalım... Teşekkür ederim düşündüğün için..

ewt üç fonksiyonlu kaka temizleyici (yıkar,kurular, yeniler) seyhan iş başına bizimki işini bitirmişşimdi birde mama yer sonra gelirim tekrar öptüm şekerler

Herkese selam güzel bayanlara.s.
Bu Eymen benim sınırlarımı zorluyor yaa, hiç uyku uyutmuyor, üstelik sürekli mızmız, hep kucağımda:sinifsinif: ne yapacağımı şaşırdım artık. bi de buna kızıp sinirimi büyükten çıkarıyorum. zavallı en ufak bişi yaptığında kızıyorum ona sonra da kendime kızıyorumÇok üzgünüm çoook

Çok sevindim Ebru'cum. içine sindiyse problem yok. iyi günlerde oturun inşallah cnm. mutlaka bi kadın tut bence cnm, zaten kadın tutsan dahi sana düşen çok iş olacak, çok yorulacaksın. Allah kolaylık wersin

Ay hoşgeldin Canan, bu ay artık seni aramızda görebiliriz inş.yerimseniben kendi aracınız olduktan sonra sıkıntı yaşamazsınız bence cnm. pencereyi tek taraftan açarsanız bi problem olmaz ne de olsa. e artık bebek var diye ee hapsolacak değiliz ya

yagmur u yıkamam gerek..kızlar banyoda bebişlerinizin kulaklarını kapatıomusunuz..???

yok bitanem kaatmıyorum ben

Geçmiş olsun canım babana Allah acil şifalar versin inşallah :Saruboceq:

ilaç kullandığımızda 1-2 saat arayla kaka ve çiş yapıyor açık bırakamıyorum doktorun yazdığı cildini tahriş etti düşünün pişik kremi ama bu ne nivea,chicco,sebamed gibi değil merhem gibi anlayacağınız tatile gidicez diye ecza çantası yaptım bez olara 2 den 3 geçtik acaba dedim bez mi tahriş etti anlam bile veremedim neyse biraz daha iyi anlayacağınız kızarıklık var ama geçiyor

yaaa sormayı unuttum mazur gör tekrardan geçmiş olsun babana canım

kuju ve kusseb kilosunda bir şey yok bu insanların dedikleri beni deli ediyor zaten...
sağ olun canlar eymen bey başladı yine a.s.

Kızlar bu arada kızım bas parmagını emıyor yaaa onceden sadece elını emıyordu ama sımdı parmagını kesfettı we herkes dıyor ıncelır parmagı alısır daha bırakmaz offf ne kadarda ugrassam vazgecıremedım emzıgı 2 emıyor atıyor yıne parmagını alıyor sızın bebeklerde varmı aynı sorun:sinifsinif:

baş parmak dışında bütün parmaklarını alıyor hatta elini alıyor miğdesi bulanınca bırakıyor .bende zorlmaıyorum nasıl olsa vvazgeçiyor baş parmak alırsa emmeyi bırakır diyorlar aslı var mı bilmiyorum..

meme de bile baş parmagını memenın yanında emmeye calısıyor klava:

aslında çorap giymiyorum ama dikkat edecem bende diyorum yediklerimle alakası yok diye ama gıcıklık ya karpuz yedim bi kere ogünde acillik olduk hiç susmadan ağladı bebeğim böyle oluncada kayınvaldem haklı cıktı sinir oluyorum onun haklı çıkmasına

rica ederm canancım inşallah tahlileride temiz çıkarda morali biraz olsun düzelir.
-pancuben kızımdayken biz travozal diye bir krem kullanmıştık bide troyd var birgünde alır kırmızılığı.
-ay meral demekki bebeklerin hepsi mız mızbenimkide aynı kucak delisi oldu resmen.karnı tok altı kuru e gazınıda kendi çıkarıyo artık ama yok durmuyo gecelerimizde bozuldu artık kahvaltı sofrası toplanmayı bekliyo valla nimetle hasrete imreniyorum bide misafir ağırlıyolar ben iyice pasaklı oldum.

canım uyguladım bu sabah dr a da gittik sadece anne sütü alan bebekler de 8-10 gün kaka yapmama görülebiliyomus.gaz yapıyosa kusması yoksa karnı yumusaksa önemli bi sorun yok dedi .gliserinli fitil verdi eve geldim uyguladım (bu arada ilk defa fitil koydum cok zorlandım) fitilden sonra ellerimi yıkamaya gectim geri döndüğümde yapmıstı cokkkkkkkkkkkkk mutlu oldum :)))))))))

kuju ve kusseb kilosunda bir şey yok bu insanların dedikleri beni deli ediyor zaten...
sağ olun canlar eymen bey başladı yine a.s.

biliyorum canımcım bizzat gördüm paşayı ben o yüzden diyorum ya zaten boşver diye maşallahı var eymenin o cin gibi bakışları yeter annesi herşeyin farkında

bence yediklerinle bebeğin gazı alakalı bebeklerin kimi gazlı kimi az gazlı oluyo.ben daha yeni yeni mercimek çorbası içer oldum.karpuz iki dilimi geçmez deniyorum.3 hafta önce 3 çatal kısır yedim çatladı çocuk erkek bebekler çok gazlı olurmuş.burda biçok annmiz herşeyi yiyo dedimyo bünye meselesi senin bebek kaç aylık

benimki keşfetti iki gündür ben eline bişeyler veriyorum almasın diye ama aynen parmağın hepsini değilde henüz sadece ucundan emmeye başladı doktora sordum 2 yıl emmesinin bi sakıncası yok 2 yıldan sonra emerse iyi değil dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…