2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

egecim gözünaydın olsun ozaman.
benim toside iki, elini artı olmadı baş parmağını emiyo emzik almadı kerata elleri daha tatlı galiba ya bu mart gelişim tablosunu mart bebekleridefilesini nasıl görcez bozukmu link
hımm tamam buldum

Son düzenleme:

canım benim kızım 23 martta doğdu ama öyle böyle değil gazı herşeyi denedik ama zamanı var demek ki işte 3 ay 5 günlük oldu biraz azaldı gazı 4 ayı bitirince geçer diyolar umarım geçer:sm_confused:

troysd diye krem vermiş ti oyaptı büyük bir ihtimal

benim kızımda kakasını yapmıyor fitili ne kadar sıklıkla kullanmayı önerdi doktor bildiğim kadarıyla çok sık kullanmamak gerekiyor alışkanlık yapmasın diye

saolasın maralım..he valla sonunda tuttum kızz bırakmam bidaha..bu hafta cok yorulucam..
kıs cocuga bagırma sonra büyügüyle ugrasacan psikolojisi bozulmasın kıskanırda şimdi
..

filiz saol bebem..aslında kendi yapmadıgım temizlik içime sinmez ama mecburum cok yorulucam cunki..

troysd diye krem vermiş ti oyaptı büyük bir ihtimal
enteresan cildi çok hassas demekki bol bol havalandır totosunu keyif yapsın kerata
kimininki 8 ay sürüyomuş sen dikkat et yinede dört buçuk aylık sona erer inşallah

canım bizimkide öyle elleri hep agzında (bide ellerini öpüyo halası cokk sinir bozucu düşüncesiz dengesiz insan (((((((((( )
dr a ek gıdaya geceyimmi dedim 5.ayda hayır dedi calısmayacaksan ki 6 ay olana kadar calısmayacagım hiçççç gerek yok dedi anne sütüne devam

canım 5 güne kadar kullanma dedi 6.gün hala yapmamssa o zaman ver diyo (öldürecek insanı bu kakalar ya)

tamam canım sağol evet ya bizim ki bide gazlı gaz cıkarınca artık babam bıle sevınıyo ah bıgun bu duruma gelecegını bılır mıydı 60 yasındakı adamkaydirigubbakcemile3

tamam canım sağol evet ya bizim ki bide gazlı gaz cıkarınca artık babam bıle sevınıyo ah bıgun bu duruma gelecegını bılır mıydı 60 yasındakı adamkaydirigubbakcemile3

valla 5 gün boyunca annemle babam egeyi takip ediyolar bi biri kokluyo bi biri cıktımıki diye :)))))))))))

benim oglum an bi sesten cok korkuyo sıcrıyo sizdede varmı böyle bi sorun.hamileyken doppler cihazım vardı kalp atslarını dinlerdim cocuk uyuyodu herhalde içerde tepnmiyo die korkar onla dinleridm oda sıcrardı uyanıyomus demekki simdi yüksek bi seste sıcrıyo

CANANCIM babana tekrar geÇmıŞ olsun dılerım bıran Önce dÜzelır.bız myıs ayında kendı arabamızla ıstanbula gıttık hıÇte zor olmadı bence yıĞıt ıde zorlamaz yolculuk.

merhaba kızlar...herkes nasıl bakalım?

canım benim kızım da öyle.çok korkak.herşeye sıçrayıp korkuyo...en ufacık ani harekette bile korkuyo.arabada çukura girsek açıveriyo kanatlarını(kollarını)..güya destek alıyo......dün de babasının kucağındaydı,baba da maç izliyodu kaptırmış kendini gol olunca bi bağırdı.kızcaz zaten korkak ödü koptu.1 saat ağladı.........sempatiksalakcinni

biz tam 4 gündür öyleyiz ve ben bir kamyon dayak yemiş gibiyim artıksempatiksalakcinnihiçbiryerim tutmuyorkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı.

valla biz de öyleyiz...hemencik uyuyan kız uyumaz oldu.sallıyorum,müzik açıyorum,beşiğinde sallıyorum banamısın demiyo,en sonunda yorgun düşüp uyuyo .o da saatler alıyo.........

gözün aydın hayırlı olsun ebrucum..benim samsunda yegenim var söyleyeyim yardıma gelisn sana:))
cnm iyi tatiller sana eşinede çok geçmiş olsun inşallah size bulaşmadan biran önce atlatır..

bende onu kullanıyorum bayada varmış içinde:))

biz tam 4 gündür öyleyiz ve ben bir kamyon dayak yemiş gibiyim artıksempatiksalakcinnihiçbiryerim tutmuyorkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı.

ay bir an önce düzelirler inş., insanı bitiriyolar walla. ben temmuzun ortasında tatile gidiyorum. walla bu veletle nasıl olacak bilmiyorum, burnumdan getirecek gibi görünüyor:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…