2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

egecim gözünaydın olsun ozaman.
benim toside iki, elini artı olmadı baş parmağını emiyo emzik almadı kerata elleri daha tatlı galiba ya bu mart gelişim tablosunu mart bebekleridefilesini nasıl görcez bozukmu link
hımm tamam buldum

Son düzenleme:
bence yediklerinle bebeğin gazı alakalı bebeklerin kimi gazlı kimi az gazlı oluyo.ben daha yeni yeni mercimek çorbası içer oldum.karpuz iki dilimi geçmez deniyorum.3 hafta önce 3 çatal kısır yedim çatladı çocuk erkek bebekler çok gazlı olurmuş.burda biçok annmiz herşeyi yiyo dedimyo bünye meselesi senin bebek kaç aylık

canım benim kızım 23 martta doğdu ama öyle böyle değil gazı herşeyi denedik ama zamanı var demek ki işte 3 ay 5 günlük oldu biraz azaldı gazı 4 ayı bitirince geçer diyolar umarım geçer:sm_confused:

rica ederm canancım inşallah tahlileride temiz çıkarda morali biraz olsun düzelir.
-pancuben kızımdayken biz travozal diye bir krem kullanmıştık bide troyd var birgünde alır kırmızılığı.
-ay meral demekki bebeklerin hepsi mız mızbenimkide aynı kucak delisi oldu resmen.karnı tok altı kuru e gazınıda kendi çıkarıyo artık ama yok durmuyo gecelerimizde bozuldu artık kahvaltı sofrası toplanmayı bekliyo valla nimetle hasrete imreniyorum bide misafir ağırlıyolar ben iyice pasaklı oldum.

troysd diye krem vermiş ti oyaptı büyük bir ihtimal

canım uyguladım bu sabah dr a da gittik sadece anne sütü alan bebekler de 8-10 gün kaka yapmama görülebiliyomus.gaz yapıyosa kusması yoksa karnı yumusaksa önemli bi sorun yok dedi .gliserinli fitil verdi eve geldim uyguladım (bu arada ilk defa fitil koydum cok zorlandım) fitilden sonra ellerimi yıkamaya gectim geri döndüğümde yapmıstı cokkkkkkkkkkkkk mutlu oldum :)))))))))

benim kızımda kakasını yapmıyor fitili ne kadar sıklıkla kullanmayı önerdi doktor bildiğim kadarıyla çok sık kullanmamak gerekiyor alışkanlık yapmasın diye

Herkese selam güzel bayanlara.s.
Bu Eymen benim sınırlarımı zorluyor yaa, hiç uyku uyutmuyor, üstelik sürekli mızmız, hep kucağımda:sinifsinif: ne yapacağımı şaşırdım artık. bi de buna kızıp sinirimi büyükten çıkarıyorum. zavallı en ufak bişi yaptığında kızıyorum ona sonra da kendime kızıyorumÇok üzgünüm çoook

Çok sevindim Ebru'cum. içine sindiyse problem yok. iyi günlerde oturun inşallah cnm. mutlaka bi kadın tut bence cnm, zaten kadın tutsan dahi sana düşen çok iş olacak, çok yorulacaksın. Allah kolaylık wersin

Ay hoşgeldin Canan, bu ay artık seni aramızda görebiliriz inş.yerimseniben kendi aracınız olduktan sonra sıkıntı yaşamazsınız bence cnm. pencereyi tek taraftan açarsanız bi problem olmaz ne de olsa. e artık bebek var diye ee hapsolacak değiliz ya

yok bitanem kaatmıyorum ben
saolasın maralım..he valla sonunda tuttum kızz bırakmam bidaha..bu hafta cok yorulucam..
kıs cocuga bagırma sonra büyügüyle ugrasacan psikolojisi bozulmasın kıskanırda şimdi
..

benim toside iki, elini artı olmadı baş parmağını emiyo emzik almadı kerata elleri daha tatlı galiba ya bu mart gelişim tablosunu mart bebekleridefilesini nasıl görcez bozukmu link
hımm tamam buldum
filiz saol bebem..aslında kendi yapmadıgım temizlik içime sinmez ama mecburum cok yorulucam cunki..

troysd diye krem vermiş ti oyaptı büyük bir ihtimal
enteresan cildi çok hassas demekki bol bol havalandır totosunu keyif yapsın kerata
canım benim kızım 23 martta doğdu ama öyle böyle değil gazı herşeyi denedik ama zamanı var demek ki işte 3 ay 5 günlük oldu biraz azaldı gazı 4 ayı bitirince geçer diyolar umarım geçer:sm_confused:
kimininki 8 ay sürüyomuş sen dikkat et yinede dört buçuk aylık sona erer inşallah

hımm tamam buldum

canım bizimkide öyle elleri hep agzında (bide ellerini öpüyo halası cokk sinir bozucu düşüncesiz dengesiz insan :KK43:(((((((((( )
dr a ek gıdaya geceyimmi dedim 5.ayda hayır dedi calısmayacaksan ki 6 ay olana kadar calısmayacagım hiçççç gerek yok dedi anne sütüne devam

canım 5 güne kadar kullanma dedi 6.gün hala yapmamssa o zaman ver diyo (öldürecek insanı bu kakalar ya)

tamam canım sağol evet ya bizim ki bide gazlı gaz cıkarınca artık babam bıle sevınıyo ah bıgun bu duruma gelecegını bılır mıydı 60 yasındakı adamkaydirigubbakcemile3

tamam canım sağol evet ya bizim ki bide gazlı gaz cıkarınca artık babam bıle sevınıyo ah bıgun bu duruma gelecegını bılır mıydı 60 yasındakı adamkaydirigubbakcemile3

valla 5 gün boyunca annemle babam egeyi takip ediyolar bi biri kokluyo bi biri cıktımıki diye :)))))))))))

benim oglum an bi sesten cok korkuyo sıcrıyo sizdede varmı böyle bi sorun.hamileyken doppler cihazım vardı kalp atslarını dinlerdim cocuk uyuyodu herhalde içerde tepnmiyo die korkar onla dinleridm oda sıcrardı uyanıyomus demekki simdi yüksek bi seste sıcrıyo

CANANCIM babana tekrar geÇmıŞ olsun dılerım bıran Önce dÜzelır.bız myıs ayında kendı arabamızla ıstanbula gıttık hıÇte zor olmadı bence yıĞıt ıde zorlamaz yolculuk.

merhaba kızlar...herkes nasıl bakalım?

valla 5 gün boyunca annemle babam egeyi takip ediyolar bi biri kokluyo bi biri cıktımıki diye :)))))))))))

benim oglum an bi sesten cok korkuyo sıcrıyo sizdede varmı böyle bi sorun.hamileyken doppler cihazım vardı kalp atslarını dinlerdim cocuk uyuyodu herhalde içerde tepnmiyo die korkar onla dinleridm oda sıcrardı uyanıyomus demekki simdi yüksek bi seste sıcrıyo

canım benim kızım da öyle.çok korkak.herşeye sıçrayıp korkuyo...en ufacık ani harekette bile korkuyo.arabada çukura girsek açıveriyo kanatlarını(kollarını)..güya destek alıyo......dün de babasının kucağındaydı,baba da maç izliyodu kaptırmış kendini gol olunca bi bağırdı.kızcaz zaten korkak ödü koptu.1 saat ağladı.........sempatiksalakcinni

biz tam 4 gündür öyleyiz ve ben bir kamyon dayak yemiş gibiyim artıksempatiksalakcinnihiçbiryerim tutmuyorkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı.

valla biz de öyleyiz...hemencik uyuyan kız uyumaz oldu.sallıyorum,müzik açıyorum,beşiğinde sallıyorum banamısın demiyo,en sonunda yorgun düşüp uyuyo .o da saatler alıyo.........

günaydın aşklar...ewi tuuttum..içime sindi en azından 420 ye oturdugum evin tuvaletini banyosunu ve mutfagını görseniz nasıl cıkmamıssın dersiniz bunca zaman..sobalı..ben zaten burda dogalgazım oldugu halde kullanmıodum hem ewi ısıtmıyo hemde okadar para bayılamazdım..soba hem karrlı hem daha sıcak..biz de öyle büyüdük hiçbişey olmaz dikkat ettikten sonra..en azından kiralık ev benim degil okadar dört dörtlük olması gerekmez..350tl kira..en önemlisi eve içim ısındı..ev sahibi önceki kiracısından kazık yemiş biraz pimpirik adam..bugün kontrol amaclı eşimin işyerine gitmiş gercekten calışıomu diye..işi varmı diye..ama zarar gelmez..suyu elektrigi üzerimize alıcak eşim..bu hafta hemen temizlige başlamam lazım..kadınmı tutsam??annemi yormak istemiorum..halıları yıkamaya vericem..perdeler tüller..ıvır zıvırları kolilemem lazım..bu hafta işim cooookk..yardıma bekliom hepinizi tamammısempatiksalakcinni..
gözün aydın hayırlı olsun ebrucum..benim samsunda yegenim var söyleyeyim yardıma gelisn sana:))
tünaydın anneler;
Hasret ;başına yine bir kalabalık ve stres bu ne ya yiter yawww de....
Pınar; canım mecbur kalmadığın sürece kimselere bırakma sende eymen'i çalışan biri değilsin bakarsın sen oğluşuna ve o kadarda zayıf değil maşallah oğluna
Canan; bizde çarşamba gecesi çıkıcaz yola Gelibolu'ya gidicez gece yolculuğa güveniyorsa eşim o zaman çıkmanız daha iyi hem damadımda iyi uyur sen de arkada rahat emzirirsin
Ebru;tekraradan hayırlı olsun yeni eviniz şimdi taşınma faslı var çok zor yardın edebilecek var mı kimse yanında?

eşimde grip olmuş evde yatıyor Hilal'le bende oynaşıyoruz eşim sus ben uyuyacağım dedikçe o daha çok bağırıyor ve gülüyor neşelenmeye başladık...Yalnız antibiotik yüzünden günde 5-6 defa kaka yapıyoruz tam temizliyorum hemen bir daha bu arada pişik oldu yawrumun poposu doktorun vermiş olduğu pişik kremi yaptı özellikle demek ki cildi çok hassan bende su ve pamukla silip pudra ile poposunu temizliyorum
cnm iyi tatiller sana eşinede çok geçmiş olsun inşallah size bulaşmadan biran önce atlatır..
var ondan da var bende dün sürdüm ağladı sanırım canımı acıdı ne bende bıraktım bakalım iyileşmeye başlıyor ama nivea yı kullanacağım bende mİLUPA ANNELER KLUBUNDEN hediye gelmişti çokta güzel ...

bende onu kullanıyorum bayada varmış içinde:))

biz tam 4 gündür öyleyiz ve ben bir kamyon dayak yemiş gibiyim artıksempatiksalakcinnihiçbiryerim tutmuyorkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı.

ay bir an önce düzelirler inş., insanı bitiriyolar walla. ben temmuzun ortasında tatile gidiyorum. walla bu veletle nasıl olacak bilmiyorum, burnumdan getirecek gibi görünüyor:sm_confused:

X