2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

doğan aksine kalabalığı gezmeyi çok seviyo alışverişegittim mevlüte gittim maşallah herkese gülücükler saçtı kucaktada uyudu kaldı ama evde mız mız bugün düne nazaran iyi temizliğimi yaptım ev mis gibin oldu.akşama tavuk çorbası pilav tavuk kızartma taze fasulye salata var buyrun gelin bacım hep beraber yiyek

:KK1: bazen öyle oluyor yaa, e bebek uyurken azıcık nefes alayım diyorsun sonra da bi bakıyosun sıkışmışsın. ne yapalım arada nefes almaya ihtiyacımız var ama anacım. sen de makarna yap bugünaklinialirimsmile

bencede yaaaaaaaaa :))) benimki arıyo bide annemi cagıralım oglanı özlemiştir die bi annen eksikti ayyyyyyyyy hiç çekemem zaten cok görüşür olduk bugünlerde cuma gelsin dedim
eren taluyu bende okudum kadın neler yapmış ya

uff sıkıldım yaa noterde uğraşıyorum 2 saattir aracı alamadım üzerime bi türlü satan adamın trafikte sorunu çıkıyo tc kimlik nosu uyarı weriio bilmem ne git dedim sen uğraş cengize..
bu arada kaynanam we torunu postu serdiler galiba hala oturuyo ewde, allahım ya istemediğimi anlaması için bi kowmadığım kaldı. bi insan bu kadarmı yüzsüz olur yaa.. kızımı çıkmadan doyurup uyuttum 3ten beri uyuyor, daha yemek yemedim sinirlerim o kadar gerginki göğüslerimde yumoş şekilde allahım sen bana yardım et ileride yawrumu güzel doğru, utanmasını bilen mazlum insanlarla karşılaştır beni çingenelere düşürdün kızımı koru rabbim!

uff sıkıldım yaa noterde uğraşıyorum 2 saattir aracı alamadım üzerime bi türlü satan adamın trafikte sorunu çıkıyo tc kimlik nosu uyarı weriio bilmem ne git dedim sen uğraş cengize..
bu arada kaynanam we torunu postu serdiler galiba hala oturuyo ewde, allahım ya istemediğimi anlaması için bi kowmadığım kaldı. bi insan bu kadarmı yüzsüz olur yaa.. kızımı çıkmadan doyurup uyuttum 3ten beri uyuyor, daha yemek yemedim sinirlerim o kadar gerginki göğüslerimde yumoş şekilde allahım sen bana yardım et ileride yawrumu güzel doğru, utanmasını bilen mazlum insanlarla karşılaştır beni çingenelere düşürdün kızımı koru rabbim!
İşine gelmiyodur canım.. Çok vurdumduymaz heralde kayınvalidden.. Ya da algılamasında bi sorun var benim kayınvalidem gibi.. sempatiksalakcinni

doğan aksine kalabalığı gezmeyi çok seviyo alışverişegittim mevlüte gittim maşallah herkese gülücükler saçtı kucaktada uyudu kaldı ama evde mız mız bugün düne nazaran iyi temizliğimi yaptım ev mis gibin oldu.akşama tavuk çorbası pilav tavuk kızartma taze fasulye salata var buyrun gelin bacım hep beraber yiyek

maşallahhhhh darısı basıma Antalyayıda özledim yani en son 40 mız cıkınca gelmiştik .ben patetes salatası yapacagım canım cekti kocamda rejimde bi de sebze pişireyim yeter :KK66:

biz tam 4 gündür öyleyiz ve ben bir kamyon dayak yemiş gibiyim artıksempatiksalakcinnihiçbiryerim tutmuyorkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı.
kucağa alıştılar bizimkide öyle uslu uslu arabasında yanımda oturan bebeğim gitti yerine azman bi çocuk geldi illa kucak kucak yoksa temas we şarkılar şebeklikler her an ilgi her an sempati telefon çalıyo o na bakmadan konuşuyorsam çığlııklar patlıyo..
Kızlar artık suya atlamanın falan dikişlere zararı olmaz di mi?
mrl sen nie sezaryen oldun? we hangi hastanede doğurdun?
bugün yine cok sessizsin MEDUSA82XXXXXXX!!!!!!!!!!!!:eek:lmaz:
profiline girdin mi hiç.. mesaj falan atıp sorsak mı neciymiş derdi neymiş.. bnce bu birini tanıyor we sürekli takipte (inşallah o ben değilimdir:kedi::KK1:)
ufffff neler dememiş ki. anlayacağın kendisi de karısı da beş kuruş etmez insanlarmş. Ayşe armanın dünkü e bugünkü röportajını oku. asıl bombaları dün patlatmıştı zaten.

nolmuş ya anlatsana çatlicam

bencede yaaaaaaaaa :))) benimki arıyo bide annemi cagıralım oglanı özlemiştir die bi annen eksikti ayyyyyyyyy hiç çekemem zaten cok görüşür olduk bugünlerde cuma gelsin dedim
eren taluyu bende okudum kadın neler yapmış ya

hahhah aynen böyle mi dedin yoksa sadece cuma gelsinler kısmını mı söyledin?aklinialirimsmile

kolaqy gelsin hasretcim. eşine bişi demedin mi? giderler inş. akşama kadar

İşine gelmiyodur canım.. Çok vurdumduymaz heralde kayınvalidden.. Ya da algılamasında bi sorun var benim kayınvalidem gibi.. sempatiksalakcinni

ben ona kayınwalide lafını bile yakıştırmıyorum KAYANA İŞTE KAYNANA O:eek:klava:

DÜN AKŞAM MİSAFİRLER GİDERKEN DİYOLAR Kİ BİZEDE GELİN TEYZE FALAN BENDE KISMETSE DEDİM.. KADIN DEDİKİ İŞTE PAZARIN YAN SOKAĞI FALAN BNDE AÇIK ADRESİNİ SÖYLEDİM SULARINI BİZ WERİYORUZ YA ORDAN BİLİORUM.. BİZİMKİ ATLADI HEMEN BENİM GELİNİM ÇOK AKILLIDIR ÇOK ZEKİDİR BÜTÜN MÜŞTERİLERİN ADRESLERİ BEYNİNDE KAYITLI ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN ONU FALAN FİLAN (İÇİMDEN DEDİM HELE HELE ŞUNA BAK HELE) BNDE HİÇ BİŞEY DEMEDİM TABİİ..

Hasretcim ben Türkiye hastanesinde yaptım doğumu cnm ama doktorum dışardan geldi. aslında normalk doğum olacaktı, ben de doktorum da kesinlikle öyle istiyordukm ama 5-6 saat sancıdan sonra bebeğin kalp atışları zayıfladı,sezeryana alıundım acilen:KK43:(
ikisi de birbirini aldatmış fena halde, aç oku röportajı. kadın hangi ülkeydi hatırlamıyorum ama yabancı bi ülkeye seminer için gidicem demiş,adam da aldatıldığından şüphelendiği için onunla gitmekte ısrarcı olmuş. orda kocası bi otrelderyken bile kendisi diğerine gidip diğer adamla birlikte oluyomuş:bbo: adam el-cezirede haber spikeri, ben ona aşık oldum demiş sonra da boşanmak istemiş

bi gece iki şişe votka içtik ikimiz de birbirimize herşeyi itiraf ettik diyor. benim de sayısız gecelik ilişkilerim oldu ona da gel ikimiz de unutup devam edelim dedim ama o adama aşık olduğu için beni bıraktı diyor.

hahhah aynen böyle mi dedin yoksa sadece cuma gelsinler kısmını mı söyledin?aklinialirimsmile

kolaqy gelsin hasretcim. eşine bişi demedin mi? giderler inş. akşama kadar

ne diyebilirim ki.. surat yapıorum az önce dikildi yine sıkıntın başladı galiba dedi.. bnde ewet dedim başladı sıkıntımı gider sende dedim! gergin bir hawa war şuan

akşama hepimiz sendeyiz o haldecokacimcoook

ben ona kayınwalide lafını bile yakıştırmıyorum KAYANA İŞTE KAYNANA O:eek:klava:

DÜN AKŞAM MİSAFİRLER GİDERKEN DİYOLAR Kİ BİZEDE GELİN TEYZE FALAN BENDE KISMETSE DEDİM.. KADIN DEDİKİ İŞTE PAZARIN YAN SOKAĞI FALAN BNDE AÇIK ADRESİNİ SÖYLEDİM SULARINI BİZ WERİYORUZ YA ORDAN BİLİORUM.. BİZİMKİ ATLADI HEMEN BENİM GELİNİM ÇOK AKILLIDIR ÇOK ZEKİDİR BÜTÜN MÜŞTERİLERİN ADRESLERİ BEYNİNDE KAYITLI ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN ONU FALAN FİLAN (İÇİMDEN DEDİM HELE HELE ŞUNA BAK HELE) BNDE HİÇ BİŞEY DEMEDİM TABİİ..

kız kadın senle arayı hoş tutmaya çalışıyor demek ki. boşver hasretcim, sen de ona iyi daran o zaman, eşin de mutlu olsun. hem yarın öbürgün ceren de büyüyecek, tatsız şeyler göreceğine güzel güzel babaanne sevgisi alsın. bi daha seni kızdıracak bi laf ederse o zaman sen de verirsin cevabını

Ebru seninkisi geri gelmiş. medusa bizi güncel olarak takip ediyosan bi ses ver allahaşkına
amacı ne bunun anlamadım tık yok kimdir neyin nesidir..okadar söze bi cvp verilir en azından..
kucağa alıştılar bizimkide öyle uslu uslu arabasında yanımda oturan bebeğim gitti yerine azman bi çocuk geldi illa kucak kucak yoksa temas we şarkılar şebeklikler her an ilgi her an sempati telefon çalıyo o na bakmadan konuşuyorsam çığlııklar patlıyo..

mrl sen nie sezaryen oldun? we hangi hastanede doğurdun?

profiline girdin mi hiç.. mesaj falan atıp sorsak mı neciymiş derdi neymiş.. bnce bu birini tanıyor we sürekli takipte (inşallah o ben değilimdir:kedi::KK1:)

nolmuş ya anlatsana çatlicam

Hasretcim ben Türkiye hastanesinde yaptım doğumu cnm ama doktorum dışardan geldi. aslında normalk doğum olacaktı, ben de doktorum da kesinlikle öyle istiyordukm ama 5-6 saat sancıdan sonra bebeğin kalp atışları zayıfladı,sezeryana alıundım acilen:KK43:(
ikisi de birbirini aldatmış fena halde, aç oku röportajı. kadın hangi ülkeydi hatırlamıyorum ama yabancı bi ülkeye seminer için gidicem demiş,adam da aldatıldığından şüphelendiği için onunla gitmekte ısrarcı olmuş. orda kocası bi otrelderyken bile kendisi diğerine gidip diğer adamla birlikte oluyomuş:bbo: adam el-cezirede haber spikeri, ben ona aşık oldum demiş sonra da boşanmak istemiş
dil forum diye bi siteye üyeligi var ama onuda gizlki yaptrmış acmıyo profili..
ebrucum canım ev bulmuşsun gözün aydın.Allah içinde sağlıkla ve huzurla oturmayı nasip etsin

handan saol bebem..

biraz önce sir agda denedim ilk kez hani şu kagıtta olan..anam mahvetti beni mosmor oldum..ben en iyiysi eldivene dewam..

merhabalar ben nisan annesiyim 1 ay öndesiniz ya bizden hamilelikte olduğu gibi bi bakayım neler yaşıyolar 4 aylıklar dedim:)) bebişler düzene girdimi hayat normale döndü mü:)

ama dedikodu kazanı kaynıyo bebiş muhabbeti yakalayamadım bari geçmişe bakayım biraz misafirniz olayım ben:)

ay bir an önce düzelirler inş., insanı bitiriyolar walla. ben temmuzun ortasında tatile gidiyorum. walla bu veletle nasıl olacak bilmiyorum, burnumdan getirecek gibi görünüyor:sm_confused:

yedim aşkım, yalnız yerken uyandı oğluş, tostu da dizdi boğazıma beyefendiguclubacismile
yaa bu medusa sanırım geçmişi falan okuyodur, bizi günübirlik takip ediyo olsa dayanamaz bişi yazardı
okudun mu şu defne samyelinin kocasının anlattıklarını Ebrum?
git canım tatile büyük zaten deniz havuz oyalar kendini küçüğüde sen idare edersein.valla biri tatil desin bana koşarak bile giderim.
heee ben okudum laçkası çıkmış bir ilişki nekadar ayıp şeyler hayır adamda biraz geniş heralde bunun başka bir adı daha varda neyse.çıkmış ortalığa karım benin aldattı şunla bende onu diyor.

yaaa senin şu kaynana çok kanıma dokundu neden bilmem arsız karı yüzüne tükür yarabbi şükür diyecek nerdeyse.zamanında istenmediğin yerde işin ne.ki eminim sen bu defada istemediğini belli ediyorsundur kendisine duracağını sanmam hala ne duruyorsun git.ama anladığım kadarıyla cengizin bir şikayeti yok durumla ilgili.ozaman sen neyapsan nafile.
alp te öyle telde bile konuşsam dediğin gibi ona bakacağım yoksa kıyamet kopuyor.sürekli kucak oyun aynılar yani.ama benim terelelliler geliyor bir süre sonra.

Son düzenleme:
X