kızlarr sonunda o gün geldi ve ben kontrolden geldim
bebeğim çok iyi allaha şükürler olsun
36,5 mm olmuş
2'li testte yaptırdım ense kalınlığı ölçümü oda 1,3mm çok güzel dedi doktor ...
aminyon sıvısıda çok güzel ve beebğim hareket ediyo inanılmaz bişey
benim kahverengi akıntım vardı 1 haftadır ama bebişim çok iyiymiş kanamada görülmedi ultrasyonda
demekki her kahverengi akıntı düşük tehlikesi değilmiş ...
eğer böyle bişey olursa kontrol ettirin ama evhamlanmayın
darısı hepinize inşallah
kızlar başım tuttumu tutuyo dün akşam çok fenaydı şimdide brz brz ağrıyo drum minoset önerdi başka bi ilaç skn içme dedi bu konuda fikri olan warmııAY CANIM MAŞALLAHDARISI BAŞIMIZA İNŞ GERÇİ BENDE YAKINDA YAPTIRACAĞIM İKİLİ TESTİ AZ KALDI. AMA ZAMAN GEÇMİYOR BİR TÜRLÜ
kızlar başım tuttumu tutuyo dün akşam çok fenaydı şimdide brz brz ağrıyo drum minoset önerdi başka bi ilaç skn içme dedi bu konuda fikri olan warmıı
slm kızlar uykucupanda kürtajdan ne kadar sonra tekrar hamile kaldın doktor 6 ay korun dedi bana.
canım ben 27 ekimde kürtaj oldum doktor kasımın sonuna doğru regl olursun dedi, ben de bekledim kasımın sonu oldu yok aralık oldu yok hala regl olmuyorum , eşim bi test yap hamile felan olabilirsin dedi, ben de saçmalama daha kürtajdan sonra regl bile olmadım derken testte çift çizgi çıktı :26: hemen koşturduk doktora kantesti 1788 betahcg, tekrar hamilesin dedi. Ama kürtajdan sonra hiç beklemediğn için bu bebeğinde de risk 2 kat fazla yani bunun da kalp atışları olmayablilr dedi, haftaya çarşambaya gün verdi kalp atışı için ama bende hiç hamilelik belirtisi yok yani bundan da umudu kestik eşim de ben de bebekten bahsetmiyoruz hiç, bakalım çarşambaya duymazsak cuma günü mecbur aldırcaz
arkadaşlar çatlaklar için bişey kullanmayı düşünüyo musunuz yoksa erken mi daha? ben bebek yağı düşünüyorum ama bebeğe zararı olur mu ki acaba?
mrb arkadaşlar az önce doktordan döndüm.... bebeğimin kalp atışlarını gördüm. evet çünkü duyamadım, duyabileceğim bir cihaz değildi, sadece atabildiğini görebildim. her şey yolunda dedi doktor. testlerim için 2 buçukta gideceğim. o kadar rahatladım ki anlatamam ki... yaşıyor olduğunu bilmek yetiyormuş
günaydın kızlar maalesef bende bebeğimi kaybettim.birgün az bir kan geldi.ertesi gün akşam korkunç bir sancı ve kanama doktora gittik düşecek dedi.gece dayanamadım tekrar gittim düşmemişti git düşünce gel dedi döndüm o gece ve sabah gitti miniğim.çok acı bir his.hayırlısı.hepiniz kendinize çok ii bakın hiçbirşeyi ihmal etmeyin.bizim için çok önemsiz olan şeyler onlar çok minik olduğu için onlara zarar verebilir.sağlıcakla...
malesef canım gelmek zorunda kaldım eşim sağolsun hiç destek olmadı bu konuda konusmuyorum onunlada zaten dün öyle bir hale de soktu ki beni keşke bu bebek işine kalkışmasaydım bile dedirtti bana şuan işteyim hiç mutlu ve huzurlu değilim bebeğimi bile unutmuş bir vaziyette gidiyorum işte....
ay inşallah geçsin de 9 ay boyunca bundan şikayetçi olma ihtimalimi düşünemiyorum tabi hayırlısıyla dogsun her türlü şikayete ragzı oluruz ama gerçekten çok zor =( karnın aç birşey yiyemiyorsun yediğinde gaz roblemi başlıyo yediğine pişman oluyorsun :S
Çin takvimi, rus takvimi ne bulursam bakıyorum, kız çıkıyor :))
Hayırlısı olsun, sağlıklı olsun öncelikle ama kıza daha bir istekliyim, bakalım..
Senin?
arkadaşlar merhaba.. ben de yeni öğrendim hamile olduğumu çok mutlu ve heyecanlıyım tabi biraz da şaşkın :) son adet tarihim 16 kasımdı. dün doktora gittim görebilme umuduyla. 5 hafta bitmişti fakat göremedik daha minişimi. doktorum erken olduğunu söyledi. 5. haftada ultrasonda görebilen var mı?
selam kızlar bende haftaya çarşamba insaallah yavrumun kalp atışlarını duyarımmm.lütfen banada dua edin canlarrr.
benim bebeiş her gittiğimde biraz daha büyük çıkıyor şimdi ultrasyona göre 10+4
ve 2 li test için ölçüme uygunmuş,, ense kalınlığı ölçüldüğü için eğer doktor ölçebilecek kadarsa ölçüyor
ultrasyonda o kadar büyümüş görünüyor ki kanda verdim
sonuçları yarın bakalım
artık 3 şubatta 3 lü test var
canım ben 27 ekimde kürtaj oldum doktor kasımın sonuna doğru regl olursun dedi, ben de bekledim kasımın sonu oldu yok aralık oldu yok hala regl olmuyorum , eşim bi test yap hamile felan olabilirsin dedi, ben de saçmalama daha kürtajdan sonra regl bile olmadım derken testte çift çizgi çıktı :26: hemen koşturduk doktora kantesti 1788 betahcg, tekrar hamilesin dedi. Ama kürtajdan sonra hiç beklemediğn için bu bebeğinde de risk 2 kat fazla yani bunun da kalp atışları olmayablilr dedi, haftaya çarşambaya gün verdi kalp atışı için ama bende hiç hamilelik belirtisi yok yani bundan da umudu kestik eşim de ben de bebekten bahsetmiyoruz hiç, bakalım çarşambaya duymazsak cuma günü mecbur aldırcaz
kızlarr sonunda o gün geldi ve ben kontrolden geldim
bebeğim çok iyi allaha şükürler olsun
36,5 mm olmuş
2'li testte yaptırdım ense kalınlığı ölçümü oda 1,3mm çok güzel dedi doktor ...
aminyon sıvısıda çok güzel ve beebğim hareket ediyo inanılmaz bişey
benim kahverengi akıntım vardı 1 haftadır ama bebişim çok iyiymiş kanamada görülmedi ultrasyonda
demekki her kahverengi akıntı düşük tehlikesi değilmiş ...
eğer böyle bişey olursa kontrol ettirin ama evhamlanmayın
darısı hepinize inşallah
Birden konuya atlamış gibi olacağım ama yazdığını görünce cevap vermek istedim.
Hiç üzülme ve bebeğini de üzme. Benim bir tanıdığım kürtaj olduktan sonra hamile kaldı ve şuanda çocuğu kucağında.Daha öncekine göre daha riskli geçirdi hamileliğini; ama sonunda kavuştu. Ayrıca her hamileikte bulantı olacak diye birşey yok. İyi düşün iyiolsun. Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.
AY CANIM MAŞALLAHDARISI BAŞIMIZA İNŞ GERÇİ BENDE YAKINDA YAPTIRACAĞIM İKİLİ TESTİ AZ KALDI. AMA ZAMAN GEÇMİYOR BİR TÜRLÜ
melisa gözün aydın darısı başımıza benim de 2 hafta sonra 12 haftalıken yapılacak
inşallah hepimizin sonuçları güzel çıkar sorunsuz sıkıntısız geçer kalan aylarımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?