• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

kızlarr sonunda o gün geldi ve ben kontrolden geldim
bebeğim çok iyi allaha şükürler olsun
36,5 mm olmuş :emir_bebek: :nazar: :nazar:
2'li testte yaptırdım ense kalınlığı ölçümü oda 1,3mm çok güzel dedi doktor ...
aminyon sıvısıda çok güzel ve beebğim hareket ediyo inanılmaz bişey :69:
benim kahverengi akıntım vardı 1 haftadır ama bebişim çok iyiymiş kanamada görülmedi ultrasyonda :62:
demekki her kahverengi akıntı düşük tehlikesi değilmiş ...
eğer böyle bişey olursa kontrol ettirin ama evhamlanmayın :31:
darısı hepinize inşallah :6:

AY CANIM MAŞALLAH :nazar::nazar::nazar: DARISI BAŞIMIZA İNŞ GERÇİ BENDE YAKINDA YAPTIRACAĞIM İKİLİ TESTİ AZ KALDI. :3: AMA ZAMAN GEÇMİYOR BİR TÜRLÜ :54:

AY CANIM MAŞALLAH :nazar::nazar::nazar: DARISI BAŞIMIZA İNŞ GERÇİ BENDE YAKINDA YAPTIRACAĞIM İKİLİ TESTİ AZ KALDI. :3: AMA ZAMAN GEÇMİYOR BİR TÜRLÜ :54:
kızlar başım tuttumu tutuyo dün akşam çok fenaydı şimdide brz brz ağrıyo drum minoset önerdi başka bi ilaç skn içme dedi bu konuda fikri olan warmıı

slm kızlar uykucupanda kürtajdan ne kadar sonra tekrar hamile kaldın doktor 6 ay korun dedi bana.

canım ben 27 ekimde kürtaj oldum doktor kasımın sonuna doğru regl olursun dedi, ben de bekledim kasımın sonu oldu yok aralık oldu yok hala regl olmuyorum , eşim bi test yap hamile felan olabilirsin dedi, ben de saçmalama daha kürtajdan sonra regl bile olmadım derken testte çift çizgi çıktı :26: hemen koşturduk doktora kantesti 1788 betahcg, tekrar hamilesin dedi. Ama kürtajdan sonra hiç beklemediğn için bu bebeğinde de risk 2 kat fazla yani bunun da kalp atışları olmayablilr dedi, haftaya çarşambaya gün verdi kalp atışı için ama bende hiç hamilelik belirtisi yok yani bundan da umudu kestik eşim de ben de bebekten bahsetmiyoruz hiç, bakalım çarşambaya duymazsak cuma günü mecbur aldırcaz :50::50:

canım ben 27 ekimde kürtaj oldum doktor kasımın sonuna doğru regl olursun dedi, ben de bekledim kasımın sonu oldu yok aralık oldu yok hala regl olmuyorum , eşim bi test yap hamile felan olabilirsin dedi, ben de saçmalama daha kürtajdan sonra regl bile olmadım derken testte çift çizgi çıktı :26: hemen koşturduk doktora kantesti 1788 betahcg, tekrar hamilesin dedi. Ama kürtajdan sonra hiç beklemediğn için bu bebeğinde de risk 2 kat fazla yani bunun da kalp atışları olmayablilr dedi, haftaya çarşambaya gün verdi kalp atışı için ama bende hiç hamilelik belirtisi yok yani bundan da umudu kestik eşim de ben de bebekten bahsetmiyoruz hiç, bakalım çarşambaya duymazsak cuma günü mecbur aldırcaz :50::50:

canım benim üzüldüm senin için kürtaj olmak kolay değil ....
ama belkide doğmak için sana sımsıkı tutunan bebeğindir şuan karnındaki
ve umarım kalp atışlarını duyarsınız :emir_bebek: :nazar:

Kızlar selam , bir gün girmedim yine dolmuş burası :)))Keşke süreli takip edebilsem ama yoğunluktan olmuyor bazen....

arkadaşlar çatlaklar için bişey kullanmayı düşünüyo musunuz yoksa erken mi daha? ben bebek yağı düşünüyorum ama bebeğe zararı olur mu ki acaba?

Ben bebek yağı kullanmaya başladım , dr. uma sormadım gerçi ama bir zararrı olcağını düşünmüyorum . Ama badem yağını önermiyorlar , kıllanma yapıyormuş, bir aç yerde okudum bunu, çatlak kremine de 3. ay gibi başlamayı düşünüyorum , biraz pahalılar çünkü :))

mrb arkadaşlar az önce doktordan döndüm.... bebeğimin kalp atışlarını gördüm. evet çünkü duyamadım, duyabileceğim bir cihaz değildi, sadece atabildiğini görebildim. her şey yolunda dedi doktor. testlerim için 2 buçukta gideceğim. o kadar rahatladım ki anlatamam ki... yaşıyor olduğunu bilmek yetiyormuş :nazar::emir_bebek:

Canım hayırlı olsun , çok sevindim , bu haberleri her duyduğumda kendim yaşamış gibi seviniyor, heyecanlanıyorum ...

günaydın kızlar maalesef bende bebeğimi kaybettim.birgün az bir kan geldi.ertesi gün akşam korkunç bir sancı ve kanama doktora gittik düşecek dedi.gece dayanamadım tekrar gittim düşmemişti git düşünce gel dedi döndüm o gece ve sabah gitti miniğim.çok acı bir his.hayırlısı.hepiniz kendinize çok ii bakın hiçbirşeyi ihmal etmeyin.bizim için çok önemsiz olan şeyler onlar çok minik olduğu için onlara zarar verebilir.sağlıcakla...

elifyok , Allah sabırlar versin canım , umarım bir sonraki denemende herşey sorunsuz olur ,elinden geldiği kadar pozitif olmaya çalış,mutlu olabileceğin insanlarla vakit geçir...

malesef canım gelmek zorunda kaldım eşim sağolsun hiç destek olmadı bu konuda konusmuyorum onunlada zaten dün öyle bir hale de soktu ki beni keşke bu bebek işine kalkışmasaydım bile dedirtti bana şuan işteyim hiç mutlu ve huzurlu değilim bebeğimi bile unutmuş bir vaziyette gidiyorum işte....

Canım dayanabildiğin yere kadar dayan , mutsz ve huzursuz bir şekilde çalışmak çok zor , bende benzer şeyler yaşamıştım , ama kmseyi sallamamaya çalış ,işini yap geç ,beğenmeyen varsa çıkarsın , en azından tazminatını alırsın ...

ay inşallah geçsin de 9 ay boyunca bundan şikayetçi olma ihtimalimi düşünemiyorum tabi hayırlısıyla dogsun her türlü şikayete ragzı oluruz ama gerçekten çok zor =( karnın aç birşey yiyemiyorsun yediğinde gaz roblemi başlıyo yediğine pişman oluyorsun :S

Evet 9 ay boyunca bu sıkıntıları hep yaşayacağız gibi geliyor ama tecrübeli olanlar 3, 3.5 aydan sonra biteceğini söylüyorlar . Bende tiksinmeden dolayı yemek yapamıyorum , yaşadığım şehirde arabamda yok , kaç gündür patates yemekten içmiz dışımıza çıktı ( sadece ondan tiksinmiyorum ) :)))) 1 ay daha bekleyeceğiz , başka çares, yok...

Çin takvimi, rus takvimi ne bulursam bakıyorum, kız çıkıyor :))
Hayırlısı olsun, sağlıklı olsun öncelikle ama kıza daha bir istekliyim, bakalım..
Senin?

2 arkadaşım cinsiyetlerini yeni öğrendi , takvimler tutmadı , yani tam tersi çıktı :)) Allah herkesin kalbine göre sağlıklı bebişler versin ....

arkadaşlar merhaba.. ben de yeni öğrendim hamile olduğumu çok mutlu ve heyecanlıyım tabi biraz da şaşkın :) son adet tarihim 16 kasımdı. dün doktora gittim görebilme umuduyla. 5 hafta bitmişti fakat göremedik daha minişimi. doktorum erken olduğunu söyledi. 5. haftada ultrasonda görebilen var mı?

Biz 5. haftada karından ultrasonla gördük ama herkesin yapısı farklı, görünmemiş olabilir ...

selam kızlar bende haftaya çarşamba insaallah yavrumun kalp atışlarını duyarımmm.lütfen banada dua edin canlarrr.

Tüm dualrım seninle , umarım o mutlu anı bir an evvel yaşarsın ...

benim bebeiş her gittiğimde biraz daha büyük çıkıyor şimdi ultrasyona göre 10+4
ve 2 li test için ölçüme uygunmuş,, ense kalınlığı ölçüldüğü için eğer doktor ölçebilecek kadarsa ölçüyor :1:
ultrasyonda o kadar büyümüş görünüyor ki kanda verdim :49:
sonuçları yarın bakalım
artık 3 şubatta 3 lü test var :emir_bebek: :nazar:

Hayırlı olsun canım , allh bize de bunları yaşamayı nasip etsin , kalp atışlarını duyduk , rahatlarım diyodum ama anlıkmış , şimdide 2 li test ne olur , ense kalınlığı normal çıkarmı sıkıntısı başladı :)))

Birden konuya atlamış gibi olacağım ama yazdığını görünce cevap vermek istedim.

Hiç üzülme ve bebeğini de üzme. Benim bir tanıdığım kürtaj olduktan sonra hamile kaldı ve şuanda çocuğu kucağında. :nazar::nazar: Daha öncekine göre daha riskli geçirdi hamileliğini; ama sonunda kavuştu. Ayrıca her hamileikte bulantı olacak diye birşey yok. İyi düşün iyiolsun. Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.:71:

kızlarr sonunda o gün geldi ve ben kontrolden geldim
bebeğim çok iyi allaha şükürler olsun
36,5 mm olmuş :emir_bebek: :nazar: :nazar:
2'li testte yaptırdım ense kalınlığı ölçümü oda 1,3mm çok güzel dedi doktor ...
aminyon sıvısıda çok güzel ve beebğim hareket ediyo inanılmaz bişey :69:
benim kahverengi akıntım vardı 1 haftadır ama bebişim çok iyiymiş kanamada görülmedi ultrasyonda :62:
demekki her kahverengi akıntı düşük tehlikesi değilmiş ...
eğer böyle bişey olursa kontrol ettirin ama evhamlanmayın :31:
darısı hepinize inşallah :6:

Ne güzel senin doktorun bakmış. Benim bebişim 43,50 mm olduğu için bakmadı doktor. En az 45 mm olması gerekiyormuş. Yine iyice inceledi, Allah'a şükür sorun yokmuş. Ama ben haftaya Perşembe gideceğim 2li testim için.

İnşallah hep böyle devam eder hamileliğin.

Birden konuya atlamış gibi olacağım ama yazdığını görünce cevap vermek istedim.

Hiç üzülme ve bebeğini de üzme. Benim bir tanıdığım kürtaj olduktan sonra hamile kaldı ve şuanda çocuğu kucağında. :nazar::nazar: Daha öncekine göre daha riskli geçirdi hamileliğini; ama sonunda kavuştu. Ayrıca her hamileikte bulantı olacak diye birşey yok. İyi düşün iyiolsun. Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.:71:

çok saol canım ya bir yanım olumsuz ama bir yanım olumlu olmak için can atıyor ,İnşallah güzel haberler veririm size burdan , Nolur bana ve bebeğime dua edin ...

merhaba arkadaşlar,
uykucu panda canım içini ferah tut kürtajdan sonra hemen hamile kalan çok var sağlıkla doğacak inşallah annesine sıkıca tutunacak dua et hep hayırlı haberlerini bekliyoruz

nazcım benimde başım çok ağrıyor ya ki hiç baş ağrısı nedir bilmem
ilça kullanmıyorum şu anda ..
inşallah geçer toka bile fazla geliyor ya

melisa gözün aydın darısı başımıza benim de 2 hafta sonra 12 haftalıken yapılacak
inşallah hepimizin sonuçları güzel çıkar sorunsuz sıkıntısız geçer kalan aylarımız

melisa gözün aydın darısı başımıza benim de 2 hafta sonra 12 haftalıken yapılacak
inşallah hepimizin sonuçları güzel çıkar sorunsuz sıkıntısız geçer kalan aylarımız

inşallah cnm hayırlısıyla çok iyi geçer inşallah
ayyy valla bebeişimi görünce halsizliğim,, mide bulantılarım,, geçiverdi amannnnnnn olsunnnn
sadece bebişlerimiz iyi olsun allahın izniyle :69:

hamile olduğunu dokuyunca çok sevindim..çünkü bende kürtaj olalı 1 ay oldu ve çok istiyorum tekrar hamile kalmak..benim doktorum korunmana gerek yok dedi bir sorun olmaz gibi güzel sözler söyleyip bana destek oldu..bazı doktorlar 3 ay korunun diyor deyince böyle birşey olmadığını rahimde veya kürtaj sırsında sorun olursa o zman beklemenin gerektiğini belirtti..bence pozitif düşün..güzel haberlerini burya yazarsın umarım..

günaydın kızlarrr dualarınız için tşklerr.rabbim insaallah yavrumunn minicik kalbinin sesini duymamı nasip eder.insaallahh:49:

Kızlar
gün içinde neler yiyosunuz
yada 6 öğün mü yiyosunuz?
ben sabah deli gibi aç kalkıyorum
vitaminimi içiyorum 3-4 gündür miğde bulantısı yapıyo
hem açım hem miğdem bulanıyo dolayısıyla canım bişi istemiyo
ama açlıktan bayılcam yarım simit peynir açık çay yiyorum genelde
saat 10:30eee gene deli gibi acıkıyorum
ya süt içiyorum ya meyva yiyorum
12de yine deli gibi açlık geliyo
canım hiç bişi yemek istemiyo zorla yiyorum
4te yine açlık bastırıyo süt yada meyva yiyorum yine
saat 6da bayılacak gibi oluyorum yine
miğde bulantısı ee bu sefer yine hem açım hem kustuktan sonra bişi yenmiyo:)
1-1,5saat idare etmeye çalışıyorum bişiler yiyip uyuyorum
canım hiçbişi istemiyo
hem çok açım hem zoraki yiyebiliyorum
çok uzun oldu
siz neler yapıyosunuz
bana ne önerirsiniz?

Back