Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada benim ikinci gebeliğim bir tane 4 yasındaoğlum var cok sükür 5 yıllık evliyim ve 28 yasındayım sizlerin yas kac kacıncı gebelği
bn 24 yaşındaym ilk bebeğim yaani bebeklerim:) 3 yıllık ewliyim bebişlerim normal yolla oldular herkes spruyo tüp bebekmi die ama diil:)
ewet cnm ikmizin ailesindede war bnm amcalarım eşimin teyzeleri ikis nasip ya herşey allahtan burda çok gzl arkadaşlıklar dostluklar oluşuyo cnm heyecanlarımızı sewinclerimizi bazen mutsuz anlarımızı paylaşıyoruz tekrar aramıza h.g:) bn şimdi çıkmak zorundaym annem bekliyo gelince yazarım öp hepiniziicok güzel arkadasım dilerim hayırlısıyla kucagına almak nasip olur bebişlerini esinin yada senin ailende ikiz gebelikler olmusmuyud daha önce genetik diye de duymustum sanki ikiz gebelikleri
offf şu midem sabah boş midemde bile gazla uyanıyorum bütün poğaça kraker başka bir şey yok
selam arkadaslarım bende kasım ayında hamile kaldım daha önce bu topiğe ugramamıstım hiç ama iyikide ugramısım aynı sorunalrı yasıyoruz bayanlar bendede asırı gaz var kabızlık var tabi miğde bulantılrım da devam yani doktor bana progestan verdi ama inanaın onu içince kendimden geciyorum basım dönüyor ve sersem gibi oluyorum bu rada 8inci haftanın içindeyim sizlerin ne kadar oldu bebişleri
ewet cnm ikmizin ailesindede war bnm amcalarım eşimin teyzeleri ikis nasip ya herşey allahtan burda çok gzl arkadaşlıklar dostluklar oluşuyo cnm heyecanlarımızı sewinclerimizi bazen mutsuz anlarımızı paylaşıyoruz tekrar aramıza h.g:) bn şimdi çıkmak zorundaym annem bekliyo gelince yazarım öp hepinizii
kızlarr sonunda o gün geldi ve ben kontrolden geldim
bebeğim çok iyi allaha şükürler olsun
36,5 mm olmuş
2'li testte yaptırdım ense kalınlığı ölçümü oda 1,3mm çok güzel dedi doktor ...
aminyon sıvısıda çok güzel ve beebğim hareket ediyo inanılmaz bişey
benim kahverengi akıntım vardı 1 haftadır ama bebişim çok iyiymiş kanamada görülmedi ultrasyonda
demekki her kahverengi akıntı düşük tehlikesi değilmiş ...
eğer böyle bişey olursa kontrol ettirin ama evhamlanmayın
darısı hepinize inşallah
kızlarr sonunda o gün geldi ve ben kontrolden geldim
bebeğim çok iyi allaha şükürler olsun
36,5 mm olmuş
2'li testte yaptırdım ense kalınlığı ölçümü oda 1,3mm çok güzel dedi doktor ...
aminyon sıvısıda çok güzel ve beebğim hareket ediyo inanılmaz bişey
benim kahverengi akıntım vardı 1 haftadır ama bebişim çok iyiymiş kanamada görülmedi ultrasyonda
demekki her kahverengi akıntı düşük tehlikesi değilmiş ...
eğer böyle bişey olursa kontrol ettirin ama evhamlanmayın
darısı hepinize inşallah
hayatım 2li test 12 haftalıkken yapılmıyor mu çok erken değil mi 2li test için sanırım sen 11.haftanın içindesin
ayyy ne güzel canım yaa herşeyini görmüşsün darısı hayırlısıyla başımıza inş...:)))
benim bebeiş her gittiğimde biraz daha büyük çıkıyor şimdi ultrasyona göre 10+4
ve 2 li test için ölçüme uygunmuş,, ense kalınlığı ölçüldüğü için eğer doktor ölçebilecek kadarsa ölçüyor
ultrasyonda o kadar büyümüş görünüyor ki kanda verdim
sonuçları yarın bakalım
artık 3 şubatta 3 lü test var
KIZLAR ikili testin sonucu iyiyse 3 lü ye gerek olmadığını direk dörtlü test yapıldığını duymuştum onunda haftası 3lü test ile aynı haftalarda para için fazla fazla test yapan doktorlara dikkat edin ve bu konu hakkında bilgsi olan varsa cevap bekliyorum bende 3 hafta sonra gştcem doktora 2 li testim de ozaman