merhaba arkadaşlar , benim de SAT 14 kasım, cuma günü kan testi yapıldı 789 çıktı, ama ben 1 haftadır geceleri aşırı karın ağrısı çekiyorum. Pazar günü drumuzu aradık bol bol su iç o zaman geçer dedi, 2 gündür çok su içiyorum yine ağrıyor ama sıklığı azaldı en azından dün gece 1 defa şiddetli ağrıdı, diğerleri hafifti. Çok korkuyorum kızlar aranızda benim gibi olan varmı ? 1 yıl sonunda geldi bebeğim , o yüzden tedirginim. Cuma günü keseyi görmeye gideceğiz inşallah.
canımm bende aynı şeyden muzdariptimm korktum doktorum hamilelikte olabilir dedi ben safra kesesi falanmı ağrıyo dedim o dediki rahmin büyüyo gerilioo kaslardan olabilir dedi ayrıca bende aşırı gaz problemi var doktora gittik geçen hafta kalp atışını duymaya gittiğimizde doktor bune dedi çocuk gözükmüoo eşimle göz göze baktık kaldıkk korkudan:18: sonra ultrasonu gezdirioo göbeğimde 40 50 sn sonra yumurtalığımın ordan anca görebildi. bulduk keratayı dedi çok şükür zor olsada kalp atışını gördükl ve atışını gördük düşün yanii bu karın acımasında ne yapsınnn:82:şimdi bu hafta bide bulantılarımda azaldı şükürr allahım hepimizi ve bebişlerimizi korusun...
canım seninde mi aşırı karın ağrın oldu , ne kadar süre sonra geçti peki, daha hamileliliğim belli olmadan 4 gün önce başladı hala devam ediyor , bu gece 2 kez şiddetli ağrıdı yine, diyorum ben ağğrıya razıyım yeterki bebeğime bişey olmasın. Çokr korkuyorum daha keseyi de görmedik dış gebelik falan mı diye. Tarif edilemez bir ağrı. Sanırım bende de gaz problemi var :26: daha yeni yeni anlıyorum , nasıl geçerki bu ? Kalp atışlarını duymuşsun maşallah Rabbim kucağına almayı da nasip etsin. Senin erken mi başladı mide bulantın , bende bişey yok henüz:26: