• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

merhaba arkadaşlar , benim de SAT 14 kasım, cuma günü kan testi yapıldı 789 çıktı, ama ben 1 haftadır geceleri aşırı karın ağrısı çekiyorum. Pazar günü drumuzu aradık bol bol su iç o zaman geçer dedi, 2 gündür çok su içiyorum yine ağrıyor ama sıklığı azaldı en azından dün gece 1 defa şiddetli ağrıdı, diğerleri hafifti. Çok korkuyorum kızlar aranızda benim gibi olan varmı ? 1 yıl sonunda geldi bebeğim , o yüzden tedirginim. Cuma günü keseyi görmeye gideceğiz inşallah.

canımm bende aynı şeyden muzdariptimm korktum doktorum hamilelikte olabilir dedi ben safra kesesi falanmı ağrıyo dedim o dediki rahmin büyüyo gerilioo kaslardan olabilir dedi ayrıca bende aşırı gaz problemi var :17:doktora gittik geçen hafta kalp atışını duymaya gittiğimizde doktor bune dedi çocuk gözükmüoo eşimle göz göze baktık kaldıkk korkudan:18: sonra ultrasonu gezdirioo göbeğimde 40 50 sn sonra yumurtalığımın ordan anca görebildi. bulduk keratayı dedi çok şükür zor olsada kalp atışını gördükl ve atışını gördük :49: düşün yanii bu karın acımasında ne yapsınnn:82:şimdi bu hafta bide bulantılarımda azaldı şükürr allahım hepimizi ve bebişlerimizi korusun...

canım seninde mi aşırı karın ağrın oldu , ne kadar süre sonra geçti peki, daha hamileliliğim belli olmadan 4 gün önce başladı hala devam ediyor , bu gece 2 kez şiddetli ağrıdı yine, diyorum ben ağğrıya razıyım yeterki bebeğime bişey olmasın. Çokr korkuyorum daha keseyi de görmedik dış gebelik falan mı diye. Tarif edilemez bir ağrı. Sanırım bende de gaz problemi var :26: daha yeni yeni anlıyorum , nasıl geçerki bu ? Kalp atışlarını duymuşsun maşallah Rabbim kucağına almayı da nasip etsin. Senin erken mi başladı mide bulantın , bende bişey yok henüz:26:

selam kızlar bende haftaya çarşamba insaallah yavrumun kalp atışlarını duyarımmm.lütfen banada dua edin canlarrr.

selam kızlar bende haftaya çarşamba insaallah yavrumun kalp atışlarını duyarımmm.lütfen banada dua edin canlarrr.

amin canım inş hayırlısı ile duyarsın miniğinin kalp atışlarını....kendi bebeğime ne zaman dua etsem arkadaşlarım ve sizleride unutmuyorum.....:66::66:

offf şu midem sabah boş midemde bile gazla uyanıyorum bütün poğaça kraker başka bir şey yok

selam arkadaslarım bende kasım ayında hamile kaldım daha önce bu topiğe ugramamıstım hiç ama iyikide ugramısım aynı sorunalrı yasıyoruz bayanlar bendede asırı gaz var kabızlık var tabi miğde bulantılrım da devam yani doktor bana progestan verdi ama inanaın onu içince kendimden geciyorum basım dönüyor ve sersem gibi oluyorum bu rada 8inci haftanın içindeyim sizlerin ne kadar oldu bebişleri

Kızlar ya ben kilo alacağıma kilo vermişim. Ebru şallı gibi olmaktan korkuyorum mazallah :30: Neyse ki mide bulantıları azaldı inş kilo alırım artık.:44:

bu arada faya ya tşk :16::16::16:

selam arkadaslarım bende kasım ayında hamile kaldım daha önce bu topiğe ugramamıstım hiç ama iyikide ugramısım aynı sorunalrı yasıyoruz bayanlar bendede asırı gaz var kabızlık var tabi miğde bulantılrım da devam yani doktor bana progestan verdi ama inanaın onu içince kendimden geciyorum basım dönüyor ve sersem gibi oluyorum bu rada 8inci haftanın içindeyim sizlerin ne kadar oldu bebişleri

bende 8in içindeyim canım bende progestan kullanıyorum ama benim doktorum vajinadan fitil olarak uygulatıyor böylece sersemlik gibi sorun olmuyor sende doktoruna sorup öyle uygulasana rahat edersin

slm cnm hg aramıza bebişin hayırlı uğurlu gelsin işlh.. bnmde 8. haftam bitti düşğğk tehditinmi war ndn progestan içiyosun bide ilk bebeğinmi?

aslında bi sey yoktu arkadaslar ama esimle cinsel ilşkiden sonra benden biraz kan geldi bende cok korktum tabi soluğu doktorda aldık oda baktı karından kesenin içinde ve kenarlarında kan yok sorun yok simdilk ama her ihtimale karsı progestan veriyorum ve en az 2 ay ilişkiyi yasaklıyorum dedi simdi daha önce duymustum alttan konuluncada olyor diye ama ben koy desede koyamam psikoljık olarak sanki gene kan gelcekmiş diye korkuyorum

aslında bi sey yoktu arkadaslar ama esimle cinsel ilşkiden sonra benden biraz kan geldi bende cok korktum tabi soluğu doktorda aldık oda baktı karından kesenin içinde ve kenarlarında kan yok sorun yok simdilk ama her ihtimale karsı progestan veriyorum ve en az 2 ay ilişkiyi yasaklıyorum dedi simdi daha önce duymustum alttan konuluncada olyor diye ama ben koy desede koyamam psikoljık olarak sanki gene kan gelcekmiş diye korkuyorum

aslında en sağlıklısı canım alttan uygulamak çünkü progestan karaciğeri çok yoran bir ilaç karaciğer enzimlerini yükseltiyor canım benim doktorum ondan ağızdan vermedi

Back