Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözünmerhaba arkadaslar 4 yıldan sonra en sonunda ben de hamıleyım dun gece öğrendık. 1 aylık hamıleyımmm![]()
gözün
z aydın cnmm allah kucağınada almayı nasip etsin işlhh 4 yıldır olmuyomıydu?
Kızlar
gün içinde neler yiyosunuz
yada 6 öğün mü yiyosunuz?
ben sabah deli gibi aç kalkıyorum
vitaminimi içiyorum 3-4 gündür miğde bulantısı yapıyo
hem açım hem miğdem bulanıyo dolayısıyla canım bişi istemiyo
ama açlıktan bayılcam yarım simit peynir açık çay yiyorum genelde
saat 10:30eee gene deli gibi acıkıyorum
ya süt içiyorum ya meyva yiyorum
12de yine deli gibi açlık geliyo
canım hiç bişi yemek istemiyo zorla yiyorum
4te yine açlık bastırıyo süt yada meyva yiyorum yine
saat 6da bayılacak gibi oluyorum yine
miğde bulantısı ee bu sefer yine hem açım hem kustuktan sonra bişi yenmiyo:)
1-1,5saat idare etmeye çalışıyorum bişiler yiyip uyuyorum
canım hiçbişi istemiyo
hem çok açım hem zoraki yiyebiliyorum
çok uzun oldu
siz neler yapıyosunuz
bana ne önerirsiniz?
çok saol canım evılıgmın ılk yılında hamıle kaldım 4. ayda bebegımın kalbı durdu aldırdık. o zamandan bu yanada tedavı goruyordumm..![]()
hmm allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin işlh tatlım yaa hayırlı uğurlu gelsin cnm bebişin işlh...
süt we yumurta dışında herşeyi yiyorum bn cnm ama süt yumurta yiyince mafoluyorum berbat bn bide meyveli yoğurt çok yiyorumbu zamanlarda pek yemek yenmiyor canım mide bulantısı malum engelliyor yememizi...
ben sabahları muz veya kraker yiyorum öğleyin aşçının pişirdiği yemekler mide bulantısı yapmaz ise onlardan merkeze geçersem simit poğaça felan yine muz akşamada artık midem iyi ise canım ne çekerse onu yiyorum meyve ara ara yiyorum süt aldım içemiyorum bi türlü...çalıştığım için çok sağlıklı beslendiğim söylenemez ama işte mide bulantıları....
merhaba arkadaslar 4 yıldan sonra en sonunda ben de hamıleyım dun gece öğrendık. 1 aylık hamıleyımmm![]()
süt we yumurta dışında herşeyi yiyorum bn cnm ama süt yumurta yiyince mafoluyorum berbat bn bide meyveli yoğurt çok yiyorum
a aaa ne kdr ilginç ndn ki kötü bi anın mı oldu meywelisi gzl oluyo amabende geçen melemen yedim midem acayip bulandı nefret ettim ondan diğer türlü haşlanmış yiyorum....
birde yukarıda kırmızı ile işaretlediğimi ben hayatta yemedim çocukluğumdan beri adını bile anamam midem bulanır...:))))
çiğdem sende izmirlimişsin bnde izmirliyim kme gidiyosun cnm dr.a ?
canım seninde mi aşırı karın ağrın oldu , ne kadar süre sonra geçti peki, daha hamileliliğim belli olmadan 4 gün önce başladı hala devam ediyor , bu gece 2 kez şiddetli ağrıdı yine, diyorum ben ağğrıya razıyım yeterki bebeğime bişey olmasın. Çokr korkuyorum daha keseyi de görmedik dış gebelik falan mı diye. Tarif edilemez bir ağrı. Sanırım bende de gaz problemi var :26: daha yeni yeni anlıyorum , nasıl geçerki bu ? Kalp atışlarını duymuşsun maşallah Rabbim kucağına almayı da nasip etsin. Senin erken mi başladı mide bulantın , bende bişey yok henüz:26:
hımm sen menemen de oturuyosun ozmn bn bucada ıturuyorum drum alsancakta cnm lütfi çamlıcanım menemen devlet hastanesının doktoruna gıdıyorum karı koca ıkısıde kadın dogumcu. ama kartı bende degıl esımde aksam geldıgınde bakar yazarım hemen..
sen nereye gıdıyorsun
canımm benim mide bulantılarım fazla yok sadece tiksinmelerimvar hiç korkma mide bulantım yok die benim 6 haftada tiksinmelerim başladı karın ağrısı ne zaman başladı hatırlamıom ama tutmamak lazım...canım sana tavsiyem stres yapma kalbini ferah tut allah hepimiz için hayırlısını versin... hı nasıl geçer ki bu demişsin ben ağrıdığı zaman ben ısıtıyorum kendimi yatıyorum yatakta hareket ediyorum biraz sonra rahatlıyom çıkıoda :78: arkadaşlarımda çok özenioo ne güzel hiç hamiliğin farkedilmio die sadece ara ara keskin karın ağrılarım oluyo özellikle akşamları.... yorgunluk ve halsizliğim vardı bide sersemliğim onuda elevit die bi multivitamin verdi onuda atlattım şimdi daha rahat geçirioorumm inşallah böle devam eder.. inşallah sağ salimm bebeişlerimize kavuşuruz..
![]()
hadi yrn gzl hbrlerle gel işlhh cnm:))cevabın için çok sağol canım. Tamam canım tavsiyelerini dikkate alacağım. İşte tek korkum karın ağrısıydı o da çogu kişide oluyormuş,özellikle akşam karın ağrısının bi hikmeti varmı acaba:26: yarın kesemizi göreceğiz inşallah. Yorgunluk bende de var , gece rahat uyuyamadığım için sabah sersem gibi oluyorum. Ben sadece folik asit kullanıyorum. İnşallah canım sağ salim sağlıcakla gelsin hepimizin minikleri
Kızlar
gün içinde neler yiyosunuz
yada 6 öğün mü yiyosunuz?
ben sabah deli gibi aç kalkıyorum
vitaminimi içiyorum 3-4 gündür miğde bulantısı yapıyo
hem açım hem miğdem bulanıyo dolayısıyla canım bişi istemiyo
ama açlıktan bayılcam yarım simit peynir açık çay yiyorum genelde
saat 10:30eee gene deli gibi acıkıyorum
ya süt içiyorum ya meyva yiyorum
12de yine deli gibi açlık geliyo
canım hiç bişi yemek istemiyo zorla yiyorum
4te yine açlık bastırıyo süt yada meyva yiyorum yine
saat 6da bayılacak gibi oluyorum yine
miğde bulantısı ee bu sefer yine hem açım hem kustuktan sonra bişi yenmiyo:)
1-1,5saat idare etmeye çalışıyorum bişiler yiyip uyuyorum
canım hiçbişi istemiyo
hem çok açım hem zoraki yiyebiliyorum
çok uzun oldu
siz neler yapıyosunuz
bana ne önerirsiniz?
merhaba arkadaslar 4 yıldan sonra en sonunda ben de hamıleyım dun gece öğrendık. 1 aylık hamıleyımmm![]()
hadi yrn gzl hbrlerle gel işlhh cnm:))
bilmemmi bnde öledim önce kese heyecanı snr kalp aışı heyecanıı snr ikili test snr ense testi heyecanı snr cinsiyet heyecaanıı bitmez bu heyecanlar :92::92:ayy inşallah canımm nasıl heyecanlıyım anlatamam:18: