• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

bilmemmi bnde öledim önce kese heyecanı snr kalp aışı heyecanıı snr ikili test snr ense testi heyecanı snr cinsiyet heyecaanıı bitmez bu heyecanlar :92::92:
haklısın cnaım , Rabbim herkese nasip etsin inşallah, bizim bebişlerimizde sağlıcakla gelsinler.
bende hamileyyyiiimmmmmm :)
ama daha çok yeni yarın doktora gideceğim :)))
detayları paylaşırım sonra :) :emir_bebek:

tebrik ediyorumm Allah kucağına almayıda nasip etsin , SAT ne canım ?

Bunlar güzel heyecanlar hiç bitmesin zaten bir doğsun yicem onu yicemmmm:56:

İnşallah hayatım , ilk bebek olduğu için daha önce hiç yaşamadığım duygular , bende hiç bitmemesini istiyorum :))), inşallah sağlıklı olarak dünyaya gelir bebişlerimiz de doya doya severiz....

selam naz ikiz bebişlerin olucak sanırım :nazar:
galiba benimde ikizlerim olucak rica etsem kan tahlili değerlerini yazarmısın
ewet cnm ikislerim olucak walla cnm bn ilk öğrendiğimde 450 idi şimdi nedir bilmiyorum senin kaçtı bi sorun mu war cnm ndn sordun

ewet cnm ikislerim olucak walla cnm bn ilk öğrendiğimde 450 idi şimdi nedir bilmiyorum senin kaçtı bi sorun mu war cnm ndn sordun

canım ben aşılamayla hamile kaldım aşılamamın 16. günü 409 du bugun 18. gun 912 çıktı
dr.um ıkız olabılır dedi sen adetinin kaçıncı günü öğrenmiştin

canım ben aşılamayla hamile kaldım aşılamamın 16. günü 409 du bugun 18. gun 912 çıktı
bn normal yolla oldu cnm tam bilmiyorum ama 7 gün fln gecikmişti adetim öle öğrendim hmile olduğumu ama bnmkiler tek kese içinde önce anlamdık ikisd olduğunu kalp atışlarını dymaya gittiğimde öğrendim sen de 2 kese mi war

bn normal yolla oldu cnm tam bilmiyorum ama 7 gün fln gecikmişti adetim öle öğrendim hmile olduğumu ama bnmkiler tek kese içinde önce anlamdık ikisd olduğunu kalp atışlarını dymaya gittiğimde öğrendim sen de 2 kese mi war

daha kese gözukmedi canım
2 tane cok zor olur gıbı gelıyo ama saglıklı olsunda
saol canım cevapların için

canım aşılama deyince dikkatimi çekti, benimde aşılama oldu 2 aralıkta , 16. gün kan 789 çıktı tekrar kan vermedim. Nasıl ikiz dedi drun benim kafam karıştı yüksek olunca mı :26:

canım aşılama deyince dikkatimi çekti, benimde aşılama oldu 2 aralıkta , 16. gün kan 789 çıktı tekrar kan vermedim. Nasıl ikiz dedi drun benim kafam karıştı yüksek olunca mı :26:
cnmm hiç kafan karışmasın olsada alhhatan olmasada yrnı bekle sabırla herşey allahtan:))

cnmm hiç kafan karışmasın olsada alhhatan olmasada yrnı bekle sabırla herşey allahtan:))

tabi canım başım gözüm üstüne , eşim çok istiyor ikiz olsa keşke deyip duruyor zaten :), olursa ne güzel bir sürpriz olur. 1 yıl bekledik gelmesini ,yokluğunu çok iyi biliyorum, Rabbim korusun yavrularımızı.

arkadaşlar 6 +1 deyim bugün.. allahıma şükür bulantılarım yok şimdilik..ama çok uyuyorum.:nazar:oral alımım herzamanki gibi.. balık yağı hapı kullanan varmı aranızda bu dönemde.. varsa hangisini öneriyosunuz.. ben kullanmak istiyorum ama erkenmi,

arkadaşlar 6 +1 deyim bugün.. allahıma şükür bulantılarım yok şimdilik..ama çok uyuyorum.:nazar:oral alımım herzamanki gibi.. balık yağı hapı kullanan varmı aranızda bu dönemde.. varsa hangisini öneriyosunuz.. ben kullanmak istiyorum ama erkenmi,

doktorun söylemeden hiç bir vitamin ek besin kullanma

SAT nedir? :26:
ben bugün kan testi yaptırdım sonuç pozitf çıktı :)
daha hamileleliğin "h" siyle bile ilgili hiç bişi bilmiyorum ki :)
neyse öğrenicez yavaş yavaş :) :49:

Canım hayırlı olsun :))) hepimiz aşağı yukarı böyle başladık , zamanla insan herşeyi öğreniyor....Sat : son adet tarihin demek , ona göre kaç günlük , haftalık o hesaplanıyor ....

hayırlı olsun canım Allah kucağına aldığın günleri de göstersin, merak etme yavaş yvaş öğreneceğiz bende çok bişey bilmiyorum.

SAT : Son Adet Günü demek canım

Back