Arkadaşlar çok çok çok korkutucu şeyler yaşadım geceden beri. Yazmaya fırsatım olmadı. Geceden bir miktar kahverengi lekelenmem vardı, sabah kanamam oldu biraz. Leke şeklinde değil ama, bildiğiniz kanama. Ödüm koptu, bebek gitti sandım. Apar topar doktora gittik. Çok ilginç ki rahim içinde kanama saptanmadı. Bebişin yeri falan hep normal göründü. Kalp atışı göründü. Hiç sorun yok, yalnız 5 gün içinde biraz az büyümüş dedi. Şimdi de bu az büyüme olayına taktım13 mm. Kıyas yapmak istemiyorum ama korkuyorum haliyle. Doktor buna da olabilir böyle durumlar dedi. Canım sıkkın yine de . Allahtan ağrı sızı yok. Pazartesi yine gidicem artık. Bakalım...
Arkadaşlar çok çok çok korkutucu şeyler yaşadım geceden beri. Yazmaya fırsatım olmadı. Geceden bir miktar kahverengi lekelenmem vardı, sabah kanamam oldu biraz. Leke şeklinde değil ama, bildiğiniz kanama. Ödüm koptu, bebek gitti sandım. Apar topar doktora gittik. Çok ilginç ki rahim içinde kanama saptanmadı. Bebişin yeri falan hep normal göründü. Kalp atışı göründü. Hiç sorun yok, yalnız 5 gün içinde biraz az büyümüş dedi. Şimdi de bu az büyüme olayına taktım13 mm. Kıyas yapmak istemiyorum ama korkuyorum haliyle. Doktor buna da olabilir böyle durumlar dedi. Canım sıkkın yine de . Allahtan ağrı sızı yok. Pazartesi yine gidicem artık. Bakalım...
çok geçmiş olsun SENOMO
doktor korkulcak birşey yok demiş içini ferah tut
birşey olmaz allahın izniyle cnm
geçmiş olsun canım....
üzme kendini inş birşeyi yoktur bebişinin....
sen iyi ol ki oda iyi olsun dimi canım....
canım geçmiş olsun anlaşılan hepimiz havadan nem kapar olduk kalp atışını duyuyoruz büyümesine takıyoruz büyümesi normal acaba bir şey olacakmı düşürecekmiyim korkusu bu 9 ay boyunca sürecek gibi hepimiz için hayırlısı olsun inşallah hiçbir sorun olmaz
Öyle dedi canım da işte az büyümüş deyince korktum azıcık
Teşekkürler tatlım. Üzmemeye çalışıyorum artık.
İnşallah canım. Sıpa az büyümüş, besleyemedik herhaldeElimden bişey gelmezmiş. Pazartesi ola hayrola artık.
Çok teşekkürler arkadaşlar. Moral verdiniz çok. Şu an biraz ağrı da var ama kanama yok gibi. Allahtan ultrason görüntüleri iyi. Bir de rahim içinde hiç kanama olmamasını anlayamadım. Neyse doktorum çok rahatlattı. Ama adet ağrısı gibi minik bir ağrı var kasıklarımda. O telaşlandırdı. Şimdi daha iyiyim sayenizde. Çok teşekkürler. Pazartesi haber veririm son durumu.
dikkat et cnm evt ağır kaldırma sakınn
banada doktorum ağır kaldırma dediii dikkat et
günaydın cnmmm
çok süper bir gün olucak senin için eminim
bebişinin kalbinin pıt pıtlarını duyduğunda
kendini hayata yeniden gelmiş gibi hissedeceksin
hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm
amin cnmmm...
seninde az kalmış azcık daha sık dişini:87:
saol canım dikkat etmeye çalışıyorum bi de çevremde eşim annem dışında kimseyle
paylaşmadım 2. çocuk çok erken vs diye kayınvalidem görümcem kesin yorum yapacaklar
o nedenle çok garip hissediyorum belli olana kadar söylemek istemiyorum :)
saol canım dikkat etmeye çalışıyorum bi de çevremde eşim annem dışında kimseyle
paylaşmadım 2. çocuk çok erken vs diye kayınvalidem görümcem kesin yorum yapacaklar
o nedenle çok garip hissediyorum belli olana kadar söylemek istemiyorum :)
Canım ben de 6 haftalıkken gitmiştim, 5 hafta civarı çıktı. Benim de sadece kese görünmüştü. Sonra gittiğimde ise kalp atışı duyulmadı ama sadece seyirme gibi görünmüş. Ultrason cihazı bile farklı algılamalara sebep olabilir diye düşünüyorum. Arkadaşım devlet hastanesinden ultrason görüntüsünü almış, hiçbir şey belli olmuyordu. Doktor her şey sağlıklı ve normal dedikten sonra sıkma kendini. Sonuçta herşey olacağına varır. Şu anda en çok ihtiyaç duyduğumuz şey moral. Kimseyle de çok kıyaslama. Doktorların yorumları bile farklı olabiliyor. İçine sinmediyse başka bir doktora da görün. Ama hep pozitif ol :)
Geçmiş olsun, moralini yüksek tut en önemli ilaç bu şu aralarArkadaşlar çok çok çok korkutucu şeyler yaşadım geceden beri. Yazmaya fırsatım olmadı. Geceden bir miktar kahverengi lekelenmem vardı, sabah kanamam oldu biraz. Leke şeklinde değil ama, bildiğiniz kanama. Ödüm koptu, bebek gitti sandım. Apar topar doktora gittik. Çok ilginç ki rahim içinde kanama saptanmadı. Bebişin yeri falan hep normal göründü. Kalp atışı göründü. Hiç sorun yok, yalnız 5 gün içinde biraz az büyümüş dedi. Şimdi de bu az büyüme olayına taktım13 mm. Kıyas yapmak istemiyorum ama korkuyorum haliyle. Doktor buna da olabilir böyle durumlar dedi. Canım sıkkın yine de . Allahtan ağrı sızı yok. Pazartesi yine gidicem artık. Bakalım...
Geçmiş olsun, moralini yüksek tut en önemli ilaç bu şu aralar
Ben de bugun doktora gittim, progestan verdi kanama için..
Kese düzgünmüş kalp atışını göremeyiz büyük ihtimal ama bakalım dedi ve pıt pıtı gördük
Ben ikiz diye tahmin ediyordum ama tekmiş
Beni şaşırtan (bir sorum çıkmaması halinde) 6 hafta sonraya diğer randevuyu verdi.
Sizde de bu kadar ara var mı yahu?
6+1 şu an :26: Keseyi de kalp atışını da gördük diye mi ki acep :26:şuan kaç haftalıktı ki.. 6 hafta uzun geldi bana da
6+1 şu an :26: Keseyi de kalp atışını da gördük diye mi ki acep :26:
bencede darısı başımızamaşallah.. çok sevindim.. 6+1 de kalp atışı süper vajinalden herhalde..
benim ilk gebeliğimde 6+5 de zor duymuştuk.
korkma demek ki herşey yolunda diye 6 hafta sonraya verdi. ama sen dikkat et kendini yorma ağrınolursa kanaman artarsa mutlaka git bekleme 6 haftayı...
bi de ben görsem şu mercimeğimi de rahatlasam
bencede darısı başımıza
Yok üstten baktımaşallah.. çok sevindim.. 6+1 de kalp atışı süper vajinalden herhalde..
benim ilk gebeliğimde 6+5 de zor duymuştuk.
korkma demek ki herşey yolunda diye 6 hafta sonraya verdi. ama sen dikkat et kendini yorma ağrınolursa kanaman artarsa mutlaka git bekleme 6 haftayı...
bi de ben görsem şu mercimeğimi de rahatlasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?