• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

Yok üstten baktı :1:
Gitmeden sıkı sıkı tembihlemişti sıkışık gel diye, ultrasona bakarken biraz bastırsaydı fenaydı yani :1:

Umarım en kısa zamanda sende görürsün, müthiş bir şeymiş kesinlikle :16:

benimki görünmez tabi üstten dakika başı tuvalate gidiyodum stresten.. senin adına çok sevindim aslında ben 5+1 im ama çizelgem 5+2 gösteriyo anlayamadım sebebini..
çarşamba günü gideceğiz dr a çok merak ediyorum. 2 düşüğüm var bundan önce..
inşallah bu kez herşey yolunda gider..

benimki görünmez tabi üstten dakika başı tuvalate gidiyodum stresten.. senin adına çok sevindim aslında ben 5+1 im ama çizelgem 5+2 gösteriyo anlayamadım sebebini..

ilk gebeliğimde 5+5 de kese gördük.. 6+5 de kalp atışı

inş. hep güzel şeylerden bahsederiz :49:

sen ne kadarlıkken gidip gördün bebişini :nazar::nazar::nazar:
Bugün gördüm canım 6+1de :)
Üzüldüm cnm, umarım bu sefer tutunur sana mercimeğin..
Stres yapma, iyi dinlen, dikkat et kendine.
İnşallah herşey yolunda gider de doğumumuza şu kadar gün kaldı diye konuşuruz ilerde hayırlısıyla :16:

Bugün gördüm canım 6+1de :)

Üzüldüm cnm, umarım bu sefer tutunur sana mercimeğin..
Stres yapma, iyi dinlen, dikkat et kendine.
İnşallah herşey yolunda gider de doğumumuza şu kadar gün kaldı diye konuşuruz ilerde hayırlısıyla :16:

aminn inşallah..
burası moral oluyor insana gerçekten...

inşallah..
gebelik.org dan bakınca sat a göre ben 5+1 görünüyorum bu çizelge niye 5+2 gösteriyor biliyor musun?
:34:[/ ben başka bi siteden bakmıştım ama o zaman tutuyodu zamanlar ama baktım gebelik orgla farklı
doğru diyosun.

benim sat ım 5 kasım yani 5+1 im..
seninki 6 kasım ise 5+0 sın bence..:emir_bebek:

günayydınn güzell annelerr günayydınn i.pazarlarrrr.adanada yagmurlu bir pazar sabahıııı hava sogukk ama içimmii ısıtann okadarrrrrr çok sebebim varkii.şükürler olsun hamileyimm yavrum var içimdee.onu düşünmek bile benii alıyorr götüürüyorr başka başka diyarlaraaa.
insaallah hepimizz yavrularımıza saglıklarıyla sıhhatleriyle kısmetleriylee kavusuruzz.
rabbimm hepimizeee sorunsuzzz sıkıntısızzz hamileliklerr nasip etsinn:49:

günayydınn güzell annelerr günayydınn i.pazarlarrrr.adanada yagmurlu bir pazar sabahıııı hava sogukk ama içimmii ısıtann okadarrrrrr çok sebebim varkii.şükürler olsun hamileyimm yavrum var içimdee.onu düşünmek bile benii alıyorr götüürüyorr başka başka diyarlaraaa.
insaallah hepimizz yavrularımıza saglıklarıyla sıhhatleriyle kısmetleriylee kavusuruzz.

günaydın ...iyi pazarlar
çok güzel yazmışsın cnm aminnn....
herşey gönlümüzce olsun
allah tabiyki olmayanlarada hayırlısıyla bir bebek nasip etsin :16:

iyi pazarlar canım :) aminnn darısı hepimizin ve isteyen herkesin başına inşallah

çok ama çok heyecanlıyız biz teyseleri:69:
yarın ananemiz ilk defa bizi ultrasyonda görcek :23:
çok merak ediyorum bebişimi kocaman olmuştur :nazar:
seviyorum seni annemmmmmmm:69:

Back