Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sat 6 kasımfaya sen demi 5+1 desin..benim sat ım 5 kasım senin??
Yok üstten baktı
Gitmeden sıkı sıkı tembihlemişti sıkışık gel diye, ultrasona bakarken biraz bastırsaydı fenaydı yani
Umarım en kısa zamanda sende görürsün, müthiş bir şeymiş kesinlikle
benimki görünmez tabi üstten dakika başı tuvalate gidiyodum stresten.. senin adına çok sevindim aslında ben 5+1 im ama çizelgem 5+2 gösteriyo anlayamadım sebebini..
çarşamba günü gideceğiz dr a çok merak ediyorum. 2 düşüğüm var bundan önce..
inşallah bu kez herşey yolunda gider..
inş. hep güzel şeylerden bahsederizbenimki görünmez tabi üstten dakika başı tuvalate gidiyodum stresten.. senin adına çok sevindim aslında ben 5+1 im ama çizelgem 5+2 gösteriyo anlayamadım sebebini..
inş. hep güzel şeylerden bahsederiz
Bugün gördüm canım 6+1de :)sen ne kadarlıkken gidip gördün bebişini
Üzüldüm cnm, umarım bu sefer tutunur sana mercimeğin..benimki görünmez tabi üstten dakika başı tuvalate gidiyodum stresten.. senin adına çok sevindim aslında ben 5+1 im ama çizelgem 5+2 gösteriyo anlayamadım sebebini..
Bugün gördüm canım 6+1de :)
Üzüldüm cnm, umarım bu sefer tutunur sana mercimeğin..
Stres yapma, iyi dinlen, dikkat et kendine.
İnşallah herşey yolunda gider de doğumumuza şu kadar gün kaldı diye konuşuruz ilerde hayırlısıyla
inşallah..
gebelik.org dan bakınca sat a göre ben 5+1 görünüyorum bu çizelge niye 5+2 gösteriyor biliyor musun?
[/ ben başka bi siteden bakmıştım ama o zaman tutuyodu zamanlar ama baktım gebelik orgla farklı
doğru diyosun.
inşallah..
gebelik.org dan bakınca sat a göre ben 5+1 görünüyorum bu çizelge niye 5+2 gösteriyor biliyor musun?
[/ ben başka bi siteden bakmıştım ama o zaman tutuyodu zamanlar ama baktım gebelik orgla farklı
doğru diyosun.
benim sat ım 5 kasım yani 5+1 im..
seninki 6 kasım ise 5+0 sın bence..
Doğru diyosun farklı farklı sitelerde denedim 5+0 diyo... Ama ilerde olması bana daha iyi geliyodu sanki ...benim sat ım 5 kasım yani 5+1 im..
seninki 6 kasım ise 5+0 sın bence..
Doğru diyosun farklı farklı sitelerde denedim 5+0 diyo...
peki şu bebek çizelgelerimiz var ya on da niye 1 gün fazla gösteriyor??
bence yabancıların sat hesabı farklı 1 gün eksik herhalde...:26:peki şu bebek çizelgelerimiz var ya on da niye 1 gün fazla gösteriyor??
bence yabancıların sat hesabı farklı 1 gün eksik herhalde...:26:
bence de.. çünkü biz hastalarınkini de gebelik. org daki gibi hesaplıyoruz..
günayydınn güzell annelerr günayydınn i.pazarlarrrr.adanada yagmurlu bir pazar sabahıııı hava sogukk ama içimmii ısıtann okadarrrrrr çok sebebim varkii.şükürler olsun hamileyimm yavrum var içimdee.onu düşünmek bile benii alıyorr götüürüyorr başka başka diyarlaraaa.
insaallah hepimizz yavrularımıza saglıklarıyla sıhhatleriyle kısmetleriylee kavusuruzz.
rabbimm hepimizeee sorunsuzzz sıkıntısızzz hamileliklerr nasip etsinn
günayydınn güzell annelerr günayydınn i.pazarlarrrr.adanada yagmurlu bir pazar sabahıııı hava sogukk ama içimmii ısıtann okadarrrrrr çok sebebim varkii.şükürler olsun hamileyimm yavrum var içimdee.onu düşünmek bile benii alıyorr götüürüyorr başka başka diyarlaraaa.
insaallah hepimizz yavrularımıza saglıklarıyla sıhhatleriyle kısmetleriylee kavusuruzz.
rabbimm hepimizeee sorunsuzzz sıkıntısızzz hamileliklerr nasip etsinn