• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

Arkadaşlar çok çok çok korkutucu şeyler yaşadım geceden beri. Yazmaya fırsatım olmadı. Geceden bir miktar kahverengi lekelenmem vardı, sabah kanamam oldu biraz. Leke şeklinde değil ama, bildiğiniz kanama. Ödüm koptu, bebek gitti sandım. Apar topar doktora gittik. Çok ilginç ki rahim içinde kanama saptanmadı. Bebişin yeri falan hep normal göründü. Kalp atışı göründü. Hiç sorun yok, yalnız 5 gün içinde biraz az büyümüş dedi. Şimdi de bu az büyüme olayına taktım :( 13 mm. Kıyas yapmak istemiyorum ama korkuyorum haliyle. Doktor buna da olabilir böyle durumlar dedi. Canım sıkkın yine de . Allahtan ağrı sızı yok. Pazartesi yine gidicem artık. Bakalım...

canım geçmiş olsun anlaşılan hepimiz havadan nem kapar olduk kalp atışını duyuyoruz büyümesine takıyoruz büyümesi normal acaba bir şey olacakmı düşürecekmiyim korkusu bu 9 ay boyunca sürecek gibi hepimiz için hayırlısı olsun inşallah hiçbir sorun olmaz

Arkadaşlar çok çok çok korkutucu şeyler yaşadım geceden beri. Yazmaya fırsatım olmadı. Geceden bir miktar kahverengi lekelenmem vardı, sabah kanamam oldu biraz. Leke şeklinde değil ama, bildiğiniz kanama. Ödüm koptu, bebek gitti sandım. Apar topar doktora gittik. Çok ilginç ki rahim içinde kanama saptanmadı. Bebişin yeri falan hep normal göründü. Kalp atışı göründü. Hiç sorun yok, yalnız 5 gün içinde biraz az büyümüş dedi. Şimdi de bu az büyüme olayına taktım :( 13 mm. Kıyas yapmak istemiyorum ama korkuyorum haliyle. Doktor buna da olabilir böyle durumlar dedi. Canım sıkkın yine de . Allahtan ağrı sızı yok. Pazartesi yine gidicem artık. Bakalım...

geçmiş olsun canım....
üzme kendini inş birşeyi yoktur bebişinin....
sen iyi ol ki oda iyi olsun dimi canım....

çok geçmiş olsun SENOMO
doktor korkulcak birşey yok demiş içini ferah tut
birşey olmaz allahın izniyle cnm :71:

çok geçmiş olsun SENOMO
doktor korkulcak birşey yok demiş içini ferah tut
birşey olmaz allahın izniyle cnm :71:

Öyle dedi canım da işte az büyümüş deyince korktum azıcık :(

geçmiş olsun canım....
üzme kendini inş birşeyi yoktur bebişinin....
sen iyi ol ki oda iyi olsun dimi canım....

Teşekkürler tatlım. Üzmemeye çalışıyorum artık.

canım geçmiş olsun anlaşılan hepimiz havadan nem kapar olduk kalp atışını duyuyoruz büyümesine takıyoruz büyümesi normal acaba bir şey olacakmı düşürecekmiyim korkusu bu 9 ay boyunca sürecek gibi hepimiz için hayırlısı olsun inşallah hiçbir sorun olmaz

İnşallah canım. Sıpa az büyümüş, besleyemedik herhalde :( Elimden bişey gelmezmiş. Pazartesi ola hayrola artık.

Öyle dedi canım da işte az büyümüş deyince korktum azıcık :(

Teşekkürler tatlım. Üzmemeye çalışıyorum artık.

İnşallah canım. Sıpa az büyümüş, besleyemedik herhalde :( Elimden bişey gelmezmiş. Pazartesi ola hayrola artık.

cnm üzülmee burda bir arkadaş nickini unuttum şimdi
kahve lekelenmeleri olduğunda doktor düşebilir demişti
ama bak birşey olmadı,
bazı doktorlar tecrübesiz olabiliyor ....
dua et allaha emanet de
gerisinden korkma
allah koruyucak sen birşey yapamassın kii

slm canım dün bi bayanla tanıştım 6 aylık bebişi var hamileliği cok zordu 5 ay boyunca surekli kanaması olmuş doktor hiç omutlanma buyuk ıhtımalle düşcek demiş hatta 5. ayın sonunda o kadar kanaması olmuş ki düşük yaptım diye gıtmış doktora ağlaya ağlaya doktor kalp atışlarını dınletmiş kıza sponra demiş aglama falan netıcede kızı 6 aylık olmuş şimdi maşşallah cok tatlı yanı kızlar kısmetı varsa ölede bölede dogcak bu bebekler artıkö daha fazlaq panık yapmayalım lütfen nasibimizde ne varsa o cıkcak ksımetımıze

geçmiş olsun korkma.. düşük ağrı ile birlikte oluyor 2 kez yaşayan biri olarak söylüyorum..
yalnız dikkat et kendine fiziksel aktivitelerini kısıtla mümkün olduğunca.. vee dua et

Çok teşekkürler arkadaşlar. Moral verdiniz çok. Şu an biraz ağrı da var ama kanama yok gibi. Allahtan ultrason görüntüleri iyi. Bir de rahim içinde hiç kanama olmamasını anlayamadım. Neyse doktorum çok rahatlattı. Ama adet ağrısı gibi minik bir ağrı var kasıklarımda. O telaşlandırdı. Şimdi daha iyiyim sayenizde. Çok teşekkürler. Pazartesi haber veririm son durumu.

Çok teşekkürler arkadaşlar. Moral verdiniz çok. Şu an biraz ağrı da var ama kanama yok gibi. Allahtan ultrason görüntüleri iyi. Bir de rahim içinde hiç kanama olmamasını anlayamadım. Neyse doktorum çok rahatlattı. Ama adet ağrısı gibi minik bir ağrı var kasıklarımda. O telaşlandırdı. Şimdi daha iyiyim sayenizde. Çok teşekkürler. Pazartesi haber veririm son durumu.

hayırlı haberlerini alırız inşallah

saol canım dikkat etmeye çalışıyorum bi de çevremde eşim annem dışında kimseyle
paylaşmadım 2. çocuk çok erken vs diye kayınvalidem görümcem kesin yorum yapacaklar
o nedenle çok garip hissediyorum belli olana kadar söylemek istemiyorum :)

dikkat et cnm evt ağır kaldırma sakınn :16:
banada doktorum ağır kaldırma dediii dikkat et :31:

günaydın cnmmm
çok süper bir gün olucak senin için eminim
bebişinin kalbinin pıt pıtlarını duyduğunda
kendini hayata yeniden gelmiş gibi hissedeceksin :16:
hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm :16:

amin cnmmm...
seninde az kalmış azcık daha sık dişini:40::87:

paylaşmadım 2. çocuk çok erken vs diye kayınvalidem görümcem kesin yorum yapacaklar

aman görümcene kayınvalidene ne bakıyuorsun
söyle nolucak
gerçi bana kalsa 3 . aydan sonra söylerdim
ama ağzını tutamadı bazıları

cnm takma kafana boşver sen onları canın nezaman söylemek isterse ozaman söyle

Canım ben de 6 haftalıkken gitmiştim, 5 hafta civarı çıktı. Benim de sadece kese görünmüştü. Sonra gittiğimde ise kalp atışı duyulmadı ama sadece seyirme gibi görünmüş. Ultrason cihazı bile farklı algılamalara sebep olabilir diye düşünüyorum. Arkadaşım devlet hastanesinden ultrason görüntüsünü almış, hiçbir şey belli olmuyordu. Doktor her şey sağlıklı ve normal dedikten sonra sıkma kendini. Sonuçta herşey olacağına varır. Şu anda en çok ihtiyaç duyduğumuz şey moral. Kimseyle de çok kıyaslama. Doktorların yorumları bile farklı olabiliyor. İçine sinmediyse başka bir doktora da görün. Ama hep pozitif ol :)

canım böyle şeyleri takma benimde 1 hafta geriden gidiyor en son gittiğimde 6+5 di ultrason büyüklüğü 5+6 idi doktorum 1 hafta geriliğin normal olduğunu söyledi önemli olan diğer gittiğinde de 1 hafta gerilik olması yani gelişim bozukluğu olmaması içini ferah tut pozitif düşün

Geçmiş olsun, moralini yüksek tut en önemli ilaç bu şu aralar :70:

Ben de bugun doktora gittim, progestan verdi kanama için..
Kese düzgünmüş kalp atışını göremeyiz büyük ihtimal ama bakalım dedi ve pıt pıtı gördük :16:
Ben ikiz diye tahmin ediyordum ama tekmiş :1:
Beni şaşırtan (bir sorum çıkmaması halinde) 6 hafta sonraya diğer randevuyu verdi.
Sizde de bu kadar ara var mı yahu?

Geçmiş olsun, moralini yüksek tut en önemli ilaç bu şu aralar :70:

Ben de bugun doktora gittim, progestan verdi kanama için..
Kese düzgünmüş kalp atışını göremeyiz büyük ihtimal ama bakalım dedi ve pıt pıtı gördük :16:
Ben ikiz diye tahmin ediyordum ama tekmiş :1:
Beni şaşırtan (bir sorum çıkmaması halinde) 6 hafta sonraya diğer randevuyu verdi.
Sizde de bu kadar ara var mı yahu?

şuan kaç haftalıktı ki.. 6 hafta uzun geldi bana da

6+1 şu an :26: Keseyi de kalp atışını da gördük diye mi ki acep :26:

maşallah.. çok sevindim.. 6+1 de kalp atışı süper vajinalden herhalde..
benim ilk gebeliğimde 6+5 de zor duymuştuk.
korkma demek ki herşey yolunda diye 6 hafta sonraya verdi. ama sen dikkat et kendini yorma ağrınolursa kanaman artarsa mutlaka git bekleme 6 haftayı...
bi de ben görsem şu mercimeğimi de rahatlasam:emir_bebek:

korkma demek ki herşey yolunda diye 6 hafta sonraya verdi. ama sen dikkat et kendini yorma ağrınolursa kanaman artarsa mutlaka git bekleme 6 haftayı...
bencede darısı başımıza :21:

Yok üstten baktı :1:
Gitmeden sıkı sıkı tembihlemişti sıkışık gel diye, ultrasona bakarken biraz bastırsaydı fenaydı yani :1:

Umarım en kısa zamanda sende görürsün, müthiş bir şeymiş kesinlikle :16:

Back