• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

slm kızlar bende salı gitcem kocişimle ilk defa görcek oda bebişi belkide bebişleri ay çok heyecanlıyım 1 haftadırda evde yatıyorum off sıkıldım inşaalh doktorum çalışmama izin bir damla kırmızı kan geldi 1 hafta yatırdı beni ama allaha şükür ondan başkada görmedim kan felan arada hafif kahverengi geldi son 3 gündürde hiç bişey yok inş. kocişimle beraberde salı günü hayırlı haberler alırız.

çok ama çok heyecanlıyız biz teyseleri:69:
yarın ananemiz ilk defa bizi ultrasyonda görcek :23:
çok merak ediyorum bebişimi kocaman olmuştur :nazar:
seviyorum seni annemmmmmmm:69:
[/Q

aynı şeyleri yaşıycaz demekki..benim bebişimide anneannesi ilk defa yarın görücek..nasıl güzel bir duygudur bu yarabbim. Herkese nasip et..:55:

slm kızlar bende salı gitcem kocişimle ilk defa görcek oda bebişi belkide bebişleri ay çok heyecanlıyım 1 haftadırda evde yatıyorum off sıkıldım inşaalh doktorum çalışmama izin bir damla kırmızı kan geldi 1 hafta yatırdı beni ama allaha şükür ondan başkada görmedim kan felan arada hafif kahverengi geldi son 3 gündürde hiç bişey yok inş. kocişimle beraberde salı günü hayırlı haberler alırız.

inşallah canım bir sorun yoktur..hayırlı haberlerle gel emi?:31:

çok ama çok heyecanlıyız biz teyseleri:69:
yarın ananemiz ilk defa bizi ultrasyonda görcek :23:
çok merak ediyorum bebişimi kocaman olmuştur :nazar:
seviyorum seni annemmmmmmm:69:
[/Q

aynı şeyleri yaşıycaz demekki..benim bebişimide anneannesi ilk defa yarın görücek..nasıl güzel bir duygudur bu yarabbim. Herkese nasip et..:55:

evt cnm amin....
hissediyordur bebişlerimiz şimdi ananelerinin geliceğini
onlarda heyecanlanıyordur eminim:69:

ben de salı günü gidicem ilk kez doktora:)) çok heyecanlıyım ama biraz da buruk.eşimle beraber ilk kez görmeyi çok istiyoduk ama kısmet deilmiş:( biz de hem anane hem de babaneyle gidicez pek şenlikli olcak gibi bakalım.

benim bulantım tavan yaptı, ne iyi gelir acaba yaa, çok fenayım.:37:

tam olarak kaçınıcı haftadasın ben bugün 6.haftaya girdim ama henüz kusma olmadı ama bulantımı hissediyorum o kadar okulda tutmasından korkuyorum bu arada sabahları tuzlu çubuk ye çok aç kalmamaya çalış açlıktan bulanıyor diyolar

merhaba arkadaşlar..çoğumuz için önemli bir hafta bende bebişimi çarşamba göreceğim nasipse
senemo arkadaşım geçmiş olsun aklına kötü şeyler getirme benimde yerleşme kanaması gibi kahverengi lekelenme oldu ve alttan baktılar rahim içi kanama yoktu..kesildi Allaha şükür ve bir daha olmadı
dinlen kendini yorma demeye zaten gerek yok..
Rabbimize emanet meleklerimiz..bu ay önemli bir ay bol bol dua edelim
mide bulantısı bende de var ama çok değil doktorum RENNİE diye bir şurup verdi ama daha hiç kullanmadım
çünkü aşırı değil kusma da yok..
kusması olan arkadaşlar doktoruna sorabilir belki şurup verir rahatlarsınız biraz.. bir arkadaşım hep şurupla geçirdi hamileliğini..

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar..çoğumuz için önemli bir hafta bende bebişimi çarşamba göreceğim nasipse
senemo arkadaşım geçmiş olsun aklına kötü şeyler getirme benimde yerleşme kanaması gibi kahverengi lekelenme oldu ve alttan baktılar rahim içi kanama yoktu..kesildi Allaha şükür ve bir daha olmadı
dinlen kendini yorma demeye zaten gerek yok..
Rabbimize emanet meleklerimiz..bu ay önemli bir ay bol bol dua edelim
mide bulantısı bende de var ama çok değil doktorum RENNİE diye bir şurup verdi ama daha hiç kullanmadım
çünkü aşırı değil kusma da yok..
kusması olan arkadaşlar doktoruna sorabilir belki şurup verir rahatlarsınız biraz.. bir arkadaşım hep şurupla geçirdi hamileliğini..
benim bir haftadır sürekli midem bulanıyor, yediğim çoğu şeyi kusuyorum.
doktor hiçbirşey vermedi, bebeğe zArarlı olabilir dedi. :26:
3 günde bir serum takılmasını önerdi su kaybından dolayı, ilk üç ay katlanacakmışız :14:
ben biraz da korkuyordum bebek gelişmeyecek diye ama ilk 3 ay zaten annenin depolarından besleniyormuş. hiç birşey yemesende bebeğe birşey olmaz dedi.
Ya bu doktorlar farklı farklı şey söylüyorlar kafam karışıyor :26:

benim bir haftadır sürekli midem bulanıyor, yediğim çoğu şeyi kusuyorum.
doktor hiçbirşey vermedi, bebeğe zArarlı olabilir dedi. :26:
3 günde bir serum takılmasını önerdi su kaybından dolayı, ilk üç ay katlanacakmışız :14:
ben biraz da korkuyordum bebek gelişmeyecek diye ama ilk 3 ay zaten annenin depolarından besleniyormuş. hiç birşey yemesende bebeğe birşey olmaz dedi.
Ya bu doktorlar farklı farklı şey söylüyorlar kafam karışıyor :26:

kızlar bende Kasım hamilesiyim:nazar:
aşırı mide bulantılarım vardı, doktorum ilaç vermek istemedi, beyaz leblebi iyi gelir dediler, gerçekten faydası oluyor, tavsiye ederim

benim bulantım tavan yaptı, ne iyi gelir acaba yaa, çok fenayım.:37:

cnm benimde bulanıyordu çokk
az önce meyveli maden suyu içtim düzeldim
bir dene istersen.......

ben de salı günü gidicem ilk kez doktora:)) çok heyecanlıyım ama biraz da buruk.eşimle beraber ilk kez görmeyi çok istiyoduk ama kısmet deilmiş:( biz de hem anane hem de babaneyle gidicez pek şenlikli olcak gibi bakalım.

hadi hayırlısı cnm yine iyi dayanmışsın helal olsun
hayırlı haberlerini bekliyoruz
benimde yarın randevum var
bakalım neler olicek :46:

kızlar merhaba
benim mide kötü olmaya başladı canım sabah bir şey istedi yazmayayım yemez olsayd bütün gündür mahvoldum bazı yiyecekleri artık midem hiç almaz oldu örneğin sarımsak ve soğan midem nasıl yanıyor nasıl gaz ve hazımsızlık oluyor anlatamam bu şikayetlerim kzımda hiç yoktu bundan önceki kaybettiğim erkek bebeğimde çok oluyordu hatta bunun bin kat fazlası oluyordu sağlıklı olsunda kızı oğlu farketmez allah hepimize ve bebeklerimize sağlık versin

kızlar merhaba
benim mide kötü olmaya başladı canım sabah bir şey istedi yazmayayım yemez olsayd bütün gündür mahvoldum bazı yiyecekleri artık midem hiç almaz oldu örneğin sarımsak ve soğan midem nasıl yanıyor nasıl gaz ve hazımsızlık oluyor anlatamam bu şikayetlerim kzımda hiç yoktu bundan önceki kaybettiğim erkek bebeğimde çok oluyordu hatta bunun bin kat fazlası oluyordu sağlıklı olsunda kızı oğlu farketmez allah hepimize ve bebeklerimize sağlık versin

al bendende okadar bazen çıkarmak istiyorum :19:

iyi geceler anneler...
doktora gittik. kesemiz büyümüş bebeğimizde içinde 1,5 cm olmuş:)
kalbinide hem gördük hem duyduk çok şükür...
ikiz diyorduk tekiz oldu:)

darısı sabırla bekleyen annelere inşallah...

bu arada bulantıma ekmek iyi geliyor. boş-sade ekmek
doktorda leblebi önerdi. suda bulandırır dedi.

ayrıca çatlak için ne önerirsiiz dediğimde badem yağını söyledi.
tıbbı kremler vucuttan emiliyor. bebek büyümeden kullanmayalım dedi.
veee 1 ay sonraya randevu verdi. 2li test yapacakmısız... ense kalınlığını ölçecekmişiz!!!:49:

Back