• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

kesinlikle öyle :)

ya bir de bişey sorucam.dr bana şimdiden sert askılı kendi bedeninde sütyen kullan dedi.ben de sütyenimin askılarını en sıkıya getirdim ama omuzlarım çukur oldu :) gece falan da mı takmayılıyız? eşim çok dalga geçti benimle merak etme 1 gecede yerlere inmez diye :) yarın da randevum sabahın köründe.korkuyorummmmm umarım güzel haberlerle gelirim. :((

Oy oy oyyy... Ben gece takarsam ölürüm, bari uykuda rahat edeyim :)) Sanmam canım. Zaten günde 12 saatten fazla takmak kan dolaşımını etkilediği için zararlı. Hatta meme kanseri riskini arttıran bir faktör diye biliyorum. Gündüz yer çekimine karşı koruyalım, gece de rahat bırakalım zavallıları bence :))

kullan tabı canım sen bılırsın ama hanı olucagı varsada ne yaparsan yap sen catlar hanı onuda fazla kafaya takmamak lazım galıba. ne sasnlısın canım 6.haftada duymussun bende gecen hafta gıttım 5 haftalıktı o zaman sadece keseyı gordu doktor kalp atısını o anladımı anlamadımı anlamadım ama 8.hafta gel dedı kalp atısı ıcın nasıl gecıcek bu 10 gun valla bılmıyom.

evt cnm doğru diyorsun öyle diyorlar
çatlıyacağı varsa çatlıyormuş :53:
geçer cnm sabret :)
ama inan bende sabredemiyorum şurada 2 günü bile :16:

şeymacım pzt. ne için gitceksin doktora?

cnm ben kalbini dinledim
randevu verdi ama ne için olduğunu gidince görücem artık :16:

Oy oy oyyy... Ben gece takarsam ölürüm, bari uykuda rahat edeyim :)) Sanmam canım. Zaten günde 12 saatten fazla takmak kan dolaşımını etkilediği için zararlı. Hatta meme kanseri riskini arttıran bir faktör diye biliyorum. Gündüz yer çekimine karşı koruyalım, gece de rahat bırakalım zavallıları bence :))

ilahi :)) ya zaten olup da devasa boyutta değiller.hatta 75 yani öyle diyim :) ya ama benim arkadaşım o kadar çok kilo almıştı ki sanırım biraz gözüm korktu :) yarın bu saatlerde dr da olucam.her şey yalan olursa yarın nasıl hissederim bilemiyorum.ya bakıyorum çoğunuz kalp atışını duymuşsunuz.bi de benim gibi 5 haftalık olan az kişi var.zaten farkediyorum en evhamlı 5-6 haftalık olanlarımız :) kızlar düşünsenize bundan 2 hafta önce hamile miyiz diyorduk şimdiyse kalp atışı için endişeleniyoruz.oyyyy çok sık tuvaletim geliyo yaaaa yani abartmıyorum 15-20 dakikada bir altıma yapacakmışcasına wcye koşuyorum.bez mi bağlasam ne :)
sevgiler ;)

kızlarr ben 3 kasımda en son adetimi gördüm sizce kasımmı arlıkmı annesiyimm.dogum tarihimde agustos 10 galiba.benide listenize eklerseniz sevindirirsinizzz.hepimizinnn bebişşlerrii ugurluu gelsinn saglıkla gelsinnn kısmetiyle gelsinnn insaallahhh:49:

kızlarr ben 3 kasımda en son adetimi gördüm sizce kasımmı arlıkmı annesiyimm.dogum tarihimde agustos 10 galiba.benide listenize eklerseniz sevindirirsinizzz.hepimizinnn bebişşlerrii ugurluu gelsinn saglıkla gelsinnn kısmetiyle gelsinnn insaallahhh:49:

doğru yerdesin :) ya da ben yanlış yerdeyim :)) aramıza hoşgeldin.. bebişlerimiz bize hep mutluluk getirsin inşallah..

ilahi :)) ya zaten olup da devasa boyutta değiller.hatta 75 yani öyle diyim :) ya ama benim arkadaşım o kadar çok kilo almıştı ki sanırım biraz gözüm korktu :) yarın bu saatlerde dr da olucam.her şey yalan olursa yarın nasıl hissederim bilemiyorum.ya bakıyorum çoğunuz kalp atışını duymuşsunuz.bi de benim gibi 5 haftalık olan az kişi var.zaten farkediyorum en evhamlı 5-6 haftalık olanlarımız :) kızlar düşünsenize bundan 2 hafta önce hamile miyiz diyorduk şimdiyse kalp atışı için endişeleniyoruz.oyyyy çok sık tuvaletim geliyo yaaaa yani abartmıyorum 15-20 dakikada bir altıma yapacakmışcasına wcye koşuyorum.bez mi bağlasam ne :)
sevgiler ;)
Hahahaha:)) Benim de 75 ama şimdiye kadar geceleri hiç takmadım. Bi zararını da görmedim. Vücudunun reddettiği birşey yapmamak en iyisi bence ;) Tuvalet sıkıntısı bende de var. Zaten çok su içerim, şimdi ter yoluyla da atamıyoruz. Daha da fena olacak bu tuvalet mevzuu, üşütmesek bari git-gel :) Hiiiiç evham yapma bi de. Tadını çıkar. Ben kendimi prenses gibi hissediyorum:) Yaptığım herşeye dikkat etmek, ne kadar özel bir şey taşıdığımı hatırlatıyor. Allah'tan hep yolunda gitmesini diliyorum.

ya ben iş yerinde pek kimseye söylemiyorum.o yüzden iş ortamında kimseye derdimi anlatamadığımdan hamile değilmiş numarası yapıyorum :) ama o pantolon nasıl sıkıyor var yaa anlatamam :50: maalesef üniforma giymek zorundayım ve ceketleri daralttırmak yerine pantolonu açtırırım mantığıyla beden seçtiğim için şuanda patlamak üzereyim.keşke hamile kalmadan önce şu elma yutmuş solucan görünümlü göbişimi biraz eritseymişim :) oyyyy yine wc :) diğer konuda da tavsiyene uydum.şuan pek bi rahatım yaa.haklısın alışmışı şaşırtmamak lazım ;)

eşlerden bahsedilmiş benimki de göbeğimi öpüp duruyor
sonra esprilerde hep bebiş var aman örnek olalım
duyar söyle demeyelim falan gibi
allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguları çok güzel birşey
hele ki benim gibi zor bulmuş görmemişler için:)))

beslenme konusunda da çoğumuz benzeriz galiba
5-6 haftalıkken gerim gerim gerinirdin birşey yok diye
ama tam bu aylar başlıyor herhalde daha kötü olmayalım da

çatlaklar içinde bence daha erken ayrıca derinin yapısına bağlı gerçekten ne sürersek sürelim çatlar bencede ama tedbiri elden bırakmamak lazım tabiki

bebğim hoşgeldin aramıza hayırlı olsun hamileliğin sende çok bekledin inşallah sağlıklı sonuan kadar devam etsin

ben de ilk 13 kasım da öğrendim hamile olduğumu keseyi gördü, bir de geçen salı gittim kalp atışını
dinledim çok şükür herşey yolundaymış, sadece ultrasonda ince bi kanama varmış haftaya kontrole gidicem tekrar, 2.5 yaşında oğlum var onu kucağına alma alcaksan oturarak al dedi, ağır kaldırma ile ilgiliymiş, kendiliğinden geçmesini olmazsa hormonla geçmesine uğraşacakmış
inşallah bi sorun olmaz..

günaydın anneler...
bugün ben dahil bi çok anne doktora gidiyor gibi.

hadi bakalım hepimiz hayırlı haberlerle dönelim...
kalbini duyucas inşallah...
çok heycanlıyım.
meraktayım...

günaydın anneler...

çok heycanlıyım.
meraktayım...

günaydın....
canım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde duyarsın inş kalp atışlarını...:))

günaydın anneler...

çok heycanlıyım.
meraktayım...
günaydınnn bende bugün dr a gidicem ve inş. hepimiz güzel haberlerle döneriz , dün 7 hafta olduk bizde umarım kalp atışını duyabilirim.
1 haftadır kahverengi leke sorunum var hem de onu sorucambiraz endişeliyim ama umarım herşey yolundadır.

Son düzenleme:
günaydınnn bende bugün dr a gidicem ve inş. hepimiz güzel haberlerle döneriz , dün 7 hafta olduk bizde umarım kalp atışını duyabilirim.
1 haftadır kahverengi leke sorunum var hem de onu sorucambiraz endişeliyim ama umarım herşey yolundadır.

günaydın hayırlı olsun canım...umarım kalp atışlarını duyarsın hayırlısıyla...:)

bugün dr gidecek olan tüm gebelere iyi şanslar diliyorum.. Allah yüzünüzü güldürsün hayırlı haberleri bizlere verin inşallah.
ben daha 5+1 im henüz erken dr. için ama sabırsızlıkla bekliyorum;):emir_bebek:

ben de ilk 13 kasım da öğrendim hamile olduğumu keseyi gördü, bir de geçen salı gittim kalp atışını
dinledim çok şükür herşey yolundaymış, sadece ultrasonda ince bi kanama varmış haftaya kontrole gidicem tekrar, 2.5 yaşında oğlum var onu kucağına alma alcaksan oturarak al dedi, ağır kaldırma ile ilgiliymiş, kendiliğinden geçmesini olmazsa hormonla geçmesine uğraşacakmış
inşallah bi sorun olmaz..

dikkat et cnm evt ağır kaldırma sakınn :16:
banada doktorum ağır kaldırma dediii dikkat et :31:

günaydın anneler...

çok heycanlıyım.
meraktayım...

günaydın cnmmm
çok süper bir gün olucak senin için eminim
bebişinin kalbinin pıt pıtlarını duyduğunda
kendini hayata yeniden gelmiş gibi hissedeceksin :16:
hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm :16:

bugün dr gidecek olan tüm gebelere iyi şanslar diliyorum.. Allah yüzünüzü güldürsün hayırlı haberleri bizlere verin inşallah.
ben daha 5+1 im henüz erken dr. için ama sabırsızlıkla bekliyorum;):emir_bebek:

amin cnmmm...
seninde az kalmış azcık daha sık dişini:40::87:

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)

bayanseyma,

ZİYARETÇİ arkadaşım üye olupta gelsene
bayansan şayet okuyorsun sürekli ama üye olmuyorsun :44::44:

Arkadaşlar çok çok çok korkutucu şeyler yaşadım geceden beri. Yazmaya fırsatım olmadı. Geceden bir miktar kahverengi lekelenmem vardı, sabah kanamam oldu biraz. Leke şeklinde değil ama, bildiğiniz kanama. Ödüm koptu, bebek gitti sandım. Apar topar doktora gittik. Çok ilginç ki rahim içinde kanama saptanmadı. Bebişin yeri falan hep normal göründü. Kalp atışı göründü. Hiç sorun yok, yalnız 5 gün içinde biraz az büyümüş dedi. Şimdi de bu az büyüme olayına taktım :( 13 mm. Kıyas yapmak istemiyorum ama korkuyorum haliyle. Doktor buna da olabilir böyle durumlar dedi. Canım sıkkın yine de . Allahtan ağrı sızı yok. Pazartesi yine gidicem artık. Bakalım...

Back