çok geçmiş olsun cnm allah şifa wesin ıhlamur içç bol bol portakal suyu içç dinlen iicegünaydın kızlar
ben çok kötüyüm bugün bu hamiş halimle gribe yakalandım evde yatak döşek yatıyorum çok feci birşey bu yaaaaaa dua edin banada geçsin gitsin biran önce........
günaydın kızlar
ben çok kötüyüm bugün bu hamiş halimle gribe yakalandım evde yatak döşek yatıyorum çok feci birşey bu yaaaaaa dua edin banada geçsin gitsin biran önce........
günaydın kızlar
kızlaar sze bşy danışçam içimden bi ses git bgn bebeklerini gör diyoo bi sesde gitme 10 gün snr görürsün diyo szce gideyimmi hastaneye çok ii bi fiyat weriyosun sadece usg ye giriyosun acabaa naapsam??:97:
haklısın cnmm ya ne kaybederrimÇoook istiyorsan git canım, ne kaybedersin ?
haklısın cnmm ya ne kaybederrim
kızlaar sze bşy danışçam içimden bi ses git bgn bebeklerini gör diyoo bi sesde gitme 10 gün snr görürsün diyo szce gideyimmi hastaneye çok ii bi fiyat weriyosun sadece usg ye giriyosun acabaa naapsam??:97:
egepol cnm bozyaka hastanesine gelmeden
walla cnm bnde ilk kez gidicem 1 30 a randewu aldım gideyim gelince hbr weririm ayrıntıları gzlse sanada öneririm şimdi hazırlanayım çıkayım4 boyutlu değil mi cnm, bir de ne kadar ödüyorsun?
Haftaya üçyolda arkadaşıma gidicem, arada oraya da gideyim diye düşündüm
Benim gideceğim hastane sadece ultrasona sokmuyo, muayene de olmak gerekiyor
günaydın kızlar
walla cnm bnde ilk kez gidicem 1 30 a randewu aldım gideyim gelince hbr weririm ayrıntıları gzlse sanada öneririm şimdi hazırlanayım çıkayım
öptm hepinizii
walla cnm bnde ilk kez gidicem 1 30 a randewu aldım gideyim gelince hbr weririm ayrıntıları gzlse sanada öneririm şimdi hazırlanayım çıkayım
öptm hepinizii
kızlar ben geldimmmmm
yeni bir konu daha açmış bulunmaktayım
hepimizin işine yarar umarım bu topikte olmayan arkadaşlardanda yanıtlar gelir
yeni topiğimiz indirimde kampanyada olan
bebek aksesuarları
bebek odaları
bebek kıyafetlerinin konuşulacağı bir konu başlığı arada bakalım burayada
sizlerde paylaşımlarınızı eklemekten mahrum kalmayınız please/I]
http://www.kadinlarkulubu.com/indir...de-olan-bebek-odalari-giyim-aksesuarlari.html
pur sende mi İzmir'desin ne güzelll
benimde doktorumun muayenesi Alsancakta Gonca Aksoy aynı zamanda KonakKadın doğum evinde çalışıyor.
turkuazm,çok geçmiş olsun tez zamanda geçer,iyileşirsin umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?