-----2010 KASIM hamişleri----

esra erol baya kılo almıs dımı bende bole fark yok yahu aynıyız dıye bılıorum :26:

nevar benimde özel devletten sgk var sağolsun hiçbişeyi karşılamıyo çoğunu ben veriyorum sigorta dediğin öyle olur ne o öyle hiçbişey ödemiyon

esra erol baya kılo almıs dımı bende bole fark yok yahu aynıyız dıye bılıorum :26:

Her bi yanı büyümüş kadının

Benim de karnım yok ama belim kalınlaştı
Çocuumm yanlış yere büyüyon öne doğru yavrum yanlara değil :96:

Her bi yanı büyümüş kadının

Benim de karnım yok ama belim kalınlaştı
Çocuumm yanlış yere büyüyon öne doğru yavrum yanlara değil :96:

ya mesela benım yuzum erıdı sankı bı te gobek gıdıyo one dogru nası tasıcam cok merak edıyorum

esra erol aynı benim gibi şişmiş onu görün beni görmeyin 6 kilo aldım yawwwwwww

masallah canım
ben bugun ıtıbarı ıle 2 kılo almıs oldum henuz

bakııın esra oturuyooooo gobegı yayıldı..ıste benım ole dııl ben oturunca kucagımda top tutuyomus gıbıyım :86:

aynen öyleyim canım ama son ay ben çok aldım ilk 3 ayda 3,5 kilo almıştım iyi gidiyordu son ay 2,5 aldım doktor heyyy kendine gel dedi ama şimdi yine dikkat etmeye başladım zaten de pek zayıf değildim 72 kilo ile hamile kaldım şimdi 78 im artık 85i görürüm diye düşünüyorum vinçle götürürler doğuma

bakııın esra oturuyooooo gobegı yayıldı..ıste benım ole dııl ben oturunca kucagımda top tutuyomus gıbıyım :86:

benimde yaygın değil top gibi duruyo yanlarım hiç yok e erkek
esranın öyle görünüyorsa kızı olacak galiba söylemi bişi bilen varmı

Ohh yürümezzsin işte ne güzel
Amaan boşver veririz kiloları zıpırların peşinde koşarken

sağol turkuazım çok mutluyum

Bu ziyaretçiler kimmmmm

Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 3 ziyaretçi)

MorGuller,__Selina__,puR+,togi_eylul+,gnl84,TurkuazM+,n__a__z,Gem,ssule84,

Ohh yürümezzsin işte ne güzel
Amaan boşver veririz kiloları zıpırların peşinde koşarken

onlar sağlıklı olsunlarda veririz kiloları problem değil evde pisiklet var biner durur inince çocuk emzirir veririz bir şekilde 15 kiloyu geçmeyim başka bişi istemiyorum ben doğumda 9 kilo gider 6 kilosu kalır onuda veririm gaza gelir 10 bile veririm ne var heytt korksun kilolar benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…