İşim vardı kızlar şimdi senin verdiğin adrese yüklemeye çalışıyorum pur
bakalım becerebilicemmi
Benim özel sağlık sigortam var, ondan keyfi gidicem
nevar benimde özel devletten sgk var sağolsun hiçbişeyi karşılamıyo çoğunu ben veriyorum sigorta dediğin öyle olur ne o öyle hiçbişey ödemiyon
esra erol baya kılo almıs dımı bende bole fark yok yahu aynıyız dıye bılıorum :26:
Her bi yanı büyümüş kadının
Benim de karnım yok ama belim kalınlaştı
Çocuumm yanlış yere büyüyon öne doğru yavrum yanlara değil :96:
esra erol aynı benim gibi şişmiş onu görün beni görmeyin 6 kilo aldım yawwwwwww
Sen bana böyle kıpır kıpır neşeli bir hatun gibi geliyorsun, (eğer öyleyse tabi) bu kıpraklığa nasıl o kadar kilo aldın hayretesra erol aynı benim gibi şişmiş onu görün beni görmeyin 6 kilo aldım yawwwwwww
bakııın esra oturuyooooo gobegı yayıldı..ıste benım ole dııl ben oturunca kucagımda top tutuyomus gıbıyım :86:
bakııın esra oturuyooooo gobegı yayıldı..ıste benım ole dııl ben oturunca kucagımda top tutuyomus gıbıyım :86:
benimde yaygın değil top gibi duruyo yanlarım hiç yok e erkek
esranın öyle görünüyorsa kızı olacak galiba söylemi bişi bilen varmı
aynen öyleyim canım ama son ay ben çok aldım ilk 3 ayda 3,5 kilo almıştım iyi gidiyordu son ay 2,5 aldım doktor heyyy kendine gel dedi ama şimdi yine dikkat etmeye başladım zaten de pek zayıf değildim 72 kilo ile hamile kaldım şimdi 78 im artık 85i görürüm diye düşünüyorum vinçle götürürler doğuma
başın sağolsun canım.....
Erkekinde hayırlı olsun erkeklerimiz büyüynce bak yavrum bu topikte ki erkekler senin kankaların beraber büyüdünüz dicez herhalde erkeklerimiz git gide artıyor maşallah....
Ohh ohhh maşallah hadi bakalım hayırlı olsun erkekin........
Umarım bir daha aynı durumu yaşamazsın....erkekin hayırlı olsun.....oğlum bak bitane kanka daha geldi sana...:))))
evet benimde alnımda boydan boya kırmızı leke gibi şeyler var sinir oluyorum....arkadaşım kıza hamile gittikçe güzelleşiyor bense çirkinleşiyorum.......
Eşimin yorumu bunu gören hamilelerin korkudan doğurası gelmez.....çok abarttı bağırma işini hayretler içinde izledim....
Benimde öyle dün akşam bi fırçaladım ağzımdan kan boşaldı ya huuuu.........
cızelgemız aynı da ondan sordum
Ohh yürümezzsin işte ne güzel
Amaan boşver veririz kiloları zıpırların peşinde koşarken
sağol turkuazım çok mutluyum
sat larımızda aynı ozaman :) sen cinsiyetini öğrenmişmiydin canım:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?