• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

morgüller , maşallah oğluşuna yakışıklı paşaya :nazar:
benim doktorumda 4 boyutlu ultrason yok resimlerimiz siyah beyaz :50:
5.ayda renkli dopler muayenesi oluyormuş sanırım ,dışarda yaptırılıcak o zmn alabilirim resimli.

morgüller , maşallah oğluşuna yakışıklı paşaya :nazar:
benim doktorumda 4 boyutlu ultrason yok resimlerimiz siyah beyaz :50:
5.ayda renkli dopler muayenesi oluyormuş sanırım ,dışarda yaptırılıcak o zmn alabilirim resimli.

Saol canım :16::16::16:

Canım benim doktor her muayenede 4 boyutluyu açıyor, demek ki cihazlar farklı :44::44::44:

:50::50::50::50:

Çok zor yaaaa, Gem şükret haline bacım....

Senin oraya gitme imkanın filan yok mu :50: zor bir durum canım...Allah yardımcın olsun Amin..

oyhhhh Allah yardımcınız olsun :26:

saolun kızlar.aslında gidip geliyodum önceleri, hamile kalınca da ev tuttuk gibi oldu ama benim hamileliğim ağır geçiyo orda bi kötü oldum hastane falan nuh neviden kalma çok korktum yalnız başıma bişe gelse buralarda zaten sorunlu bi durum.göze alamadım ben de annemlerin yanında kalıyorum.işallah eşim buralardan iş bulur da tez yanıma gelir die dua ediyorum:1:

akşam eve gidiyoruz oğlumla cd koydum tarkan murat boz vs.tüm popüler şarkıları dinletiyorum oğluma oynaya oynaya eve gidiyoruz okadar şarkının içinde cd de birde cengiz vardı o çıktı
''evet oğlum buda babanın kıro şarkısı babanın zevki'' dedim bende öyle tanıtıyorum babasını :60::90:

saolun kızlar.aslında gidip geliyodum önceleri, hamile kalınca da ev tuttuk gibi oldu ama benim hamileliğim ağır geçiyo orda bi kötü oldum hastane falan nuh neviden kalma çok korktum yalnız başıma bişe gelse buralarda zaten sorunlu bi durum.göze alamadım ben de annemlerin yanında kalıyorum.işallah eşim buralardan iş bulur da tez yanıma gelir die dua ediyorum:1:

İnş canım kavuşursunuz bir an önce :31:

Saol canım :16::16::16:

Canım benim doktor her muayenede 4 boyutluyu açıyor, demek ki cihazlar farklı :44::44::44:

Benim drumda yok 4 boyutlu :50:
Ama ben evime yakın başka bir hastaneye gidicem haftaya sırf 4 boyutlu için :1:
Kendi doktorum 1 ay sonra çağırdı, böylelikle 15 günde bir görmüş olurum fıstığımı :16:

akşam eve gidiyoruz oğlumla cd koydum tarkan murat boz vs.tüm popüler şarkıları dinletiyorum oğluma oynaya oynaya eve gidiyoruz okadar şarkının içinde cd de birde cengiz vardı o çıktı
''evet oğlum buda babanın kıro şarkısı babanın zevki'' dedim bende öyle tanıtıyorum babasını :60::90:

:60::60::60:
Allah iyiliğini versin emi :60::60:

:60::60::60:
Allah iyiliğini versin emi :60::60:

versin versin :1:

bizim hastanede 4 boyulu usg var radyolojiye gönderiyo ama renkli değil oda siyah dışarıyada göndermez vede 150-200 tl felan diye biliyorum ben
cd ye gelince bende isteyeceğim karada olsa onlardada var diye biliyorum

versin versin :1:

bizim hastanede 4 boyulu usg var radyolojiye gönderiyo ama renkli değil oda siyah dışarıyada göndermez vede 150-200 tl felan diye biliyorum ben
cd ye gelince bende isteyeceğim karada olsa onlardada var diye biliyorum

Benim özel sağlık sigortam var, ondan keyfi gidicem :9:

İnş canım kavuşursunuz bir an önce :31:

Benim drumda yok 4 boyutlu :50:
Ama ben evime yakın başka bir hastaneye gidicem haftaya sırf 4 boyutlu için :1:
Kendi doktorum 1 ay sonra çağırdı, böylelikle 15 günde bir görmüş olurum fıstığımı :16:

Gör bakalım cimcimeni....:69::69::69:

Back
X