Senin nickin kısa olmasın şekerim :76::76::76:
Soyadım değil şekerim, mor gülleri pek bir severim![]()
dıger nıckıne pek alısmıstım uzun gelıo bu ...
kocan senı morgullere bogsun tez zamanda :86:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin nickin kısa olmasın şekerim :76::76::76:
Soyadım değil şekerim, mor gülleri pek bir severim![]()
eşim kıbrıs da çalışıyo ayda bir kez gelebiliyo.zor oluyo tabi![]()
eşim kıbrıs da çalışıyo ayda bir kez gelebiliyo.zor oluyo tabi![]()
dıger nıckıne pek alısmıstım uzun gelıo bu ...
kocan senı morgullere bogsun tez zamanda :86:
morgüller , maşallah oğluşuna yakışıklı paşaya
benim doktorumda 4 boyutlu ultrason yok resimlerimiz siyah beyaz
5.ayda renkli dopler muayenesi oluyormuş sanırım ,dışarda yaptırılıcak o zmn alabilirim resimli.
Çok zor yaaaa, Gem şükret haline bacım....
Senin oraya gitme imkanın filan yok muzor bir durum canım...Allah yardımcın olsun Amin..
Çok zor yaaaa, Gem şükret haline bacım....
Senin oraya gitme imkanın filan yok muzor bir durum canım...Allah yardımcın olsun Amin..
oyhhhh Allah yardımcınız olsun :26:
Saol canım
Canım benim doktor her muayenede 4 boyutluyu açıyor, demek ki cihazlar farklı :44::44::44:
saolun kızlar.aslında gidip geliyodum önceleri, hamile kalınca da ev tuttuk gibi oldu ama benim hamileliğim ağır geçiyo orda bi kötü oldum hastane falan nuh neviden kalma çok korktum yalnız başıma bişe gelse buralarda zaten sorunlu bi durum.göze alamadım ben de annemlerin yanında kalıyorum.işallah eşim buralardan iş bulur da tez yanıma gelir die dua ediyorum![]()
Saol canım
Canım benim doktor her muayenede 4 boyutluyu açıyor, demek ki cihazlar farklı :44::44::44:
akşam eve gidiyoruz oğlumla cd koydum tarkan murat boz vs.tüm popüler şarkıları dinletiyorum oğluma oynaya oynaya eve gidiyoruz okadar şarkının içinde cd de birde cengiz vardı o çıktı
''evet oğlum buda babanın kıro şarkısı babanın zevki'' dedim bende öyle tanıtıyorum babasını:90:
2 kasım 2010 canım![]()
Allah iyiliğini versin emi![]()
versin versin
bizim hastanede 4 boyulu usg var radyolojiye gönderiyo ama renkli değil oda siyah dışarıyada göndermez vede 150-200 tl felan diye biliyorum ben
cd ye gelince bende isteyeceğim karada olsa onlardada var diye biliyorum
İnş canım kavuşursunuz bir an önce
Benim drumda yok 4 boyutlu
Ama ben evime yakın başka bir hastaneye gidicem haftaya sırf 4 boyutlu için
Kendi doktorum 1 ay sonra çağırdı, böylelikle 15 günde bir görmüş olurum fıstığımı![]()