-----2010 KASIM hamişleri----

morgüller , maşallah oğluşuna yakışıklı paşaya
benim doktorumda 4 boyutlu ultrason yok resimlerimiz siyah beyaz
5.ayda renkli dopler muayenesi oluyormuş sanırım ,dışarda yaptırılıcak o zmn alabilirim resimli.

Saol canım

Canım benim doktor her muayenede 4 boyutluyu açıyor, demek ki cihazlar farklı :44::44::44:

Çok zor yaaaa, Gem şükret haline bacım....

Senin oraya gitme imkanın filan yok mu zor bir durum canım...Allah yardımcın olsun Amin..

oyhhhh Allah yardımcınız olsun :26:

saolun kızlar.aslında gidip geliyodum önceleri, hamile kalınca da ev tuttuk gibi oldu ama benim hamileliğim ağır geçiyo orda bi kötü oldum hastane falan nuh neviden kalma çok korktum yalnız başıma bişe gelse buralarda zaten sorunlu bi durum.göze alamadım ben de annemlerin yanında kalıyorum.işallah eşim buralardan iş bulur da tez yanıma gelir die dua ediyorum

akşam eve gidiyoruz oğlumla cd koydum tarkan murat boz vs.tüm popüler şarkıları dinletiyorum oğluma oynaya oynaya eve gidiyoruz okadar şarkının içinde cd de birde cengiz vardı o çıktı
''evet oğlum buda babanın kıro şarkısı babanın zevki'' dedim bende öyle tanıtıyorum babasını :90:

İnş canım kavuşursunuz bir an önce

Saol canım

Canım benim doktor her muayenede 4 boyutluyu açıyor, demek ki cihazlar farklı :44::44::44:

Benim drumda yok 4 boyutlu
Ama ben evime yakın başka bir hastaneye gidicem haftaya sırf 4 boyutlu için
Kendi doktorum 1 ay sonra çağırdı, böylelikle 15 günde bir görmüş olurum fıstığımı

Allah iyiliğini versin emi

Allah iyiliğini versin emi

versin versin

bizim hastanede 4 boyulu usg var radyolojiye gönderiyo ama renkli değil oda siyah dışarıyada göndermez vede 150-200 tl felan diye biliyorum ben
cd ye gelince bende isteyeceğim karada olsa onlardada var diye biliyorum

Benim özel sağlık sigortam var, ondan keyfi gidicem

Gör bakalım cimcimeni....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…