• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

Aman yaa bi bakaya gittim geldim çoşturdunuz oku oku bitmedi.......
bu arada grip oldum....:43::43::43::43:

Kızlar Selam,

Doktordan geldim şimdi, yine çiklata yedim gittim ama bizim sıpa bugün uyuyordu, sonra uyandı, bissürü pozlar verdi bize :9:

Doktor maşallah 2 gün de önden gidiyor bebiş dedi :nazar::nazar::nazar:

Eşim de e o kadar ballı havuç, elma, portakal, mandalina, greyfurt, limon suyu içiriyorum hergün, olacak o kadar dedi, doktor güldü baya, yine hiç bir ilaç vermedi, sadece sütü 2 bardağa çıkar dedi, bu arada ben kilo almışımdır dedim ama hiç kilo almamışım, doktor çok iyi gidiyorsun dedi :nazar::nazar::nazar:

Bebişim gayet sağlıklıymış :nazar::nazar::nazar: maşallah kuzuma :49:

Yanlız pek bir edepsiz, yiğidin malı meydanda misali her şey apaçık ortadaydı :53::53::53:

Eki Görüntüle 142824 Eki Görüntüle 142823

Kalbi 157 atıyordu, ritmik ses normal dedi, bebeğim ve benim için protein testi yaptılar, 1 hafta sonra sonucu alacağım kısmetse....

Allah'ım evlat sahibi olmak isteyen herkese, bu güzel duyguyu tatdır, aratma yarabbi (Amin.....)

Bu sefer resim şeklinde verdi, hemen astım dolabın üstüne, gülme sebebim, canım bebeğim seni çok seviyorum....:69::69::69:

yerim senin oğluşunu maşallah benimde böyle renkli usgm var elleri havada idi....ama gözleri felan ne kadar güzel görünüyor seninkinin.........:nazar::nazar:

sat ne canım _?
Selinanın satı benimle aynı.....2 kasım......:52::52::52:

bakııın esra oturuyooooo gobegı yayıldı..ıste benım ole dııl ben oturunca kucagımda top tutuyomus gıbıyım :86:

ben iş yerinde olduğum için göremiyorum ama erkek cocugunda karın dik olurmuş kız cocukda yayılırmış bilemiyorum ne kadar doğru:44: benimde hem yanlara hem öne büyüyo 2 kilo almışım bende şidiye kadar :52:

onlar sağlıklı olsunlarda veririz kiloları problem değil evde pisiklet var biner durur inince çocuk emzirir veririz bir şekilde 15 kiloyu geçmeyim başka bişi istemiyorum ben doğumda 9 kilo gider 6 kilosu kalır onuda veririm gaza gelir 10 bile veririm ne var heytt korksun kilolar benden

ya ıstahım varsa yıyebılıosan ne guzel ..benım ıstahım yok hıc...yıyebılıyo olsam umrumda olmaz kılo benımde ..
hep dıyorum hasımato yuzunden 10 kılo aldım ben çoçukum yusunden alsam nolur :10:

Aman yaa bi bakaya gittim geldim çoşturdunuz oku oku bitmedi.......
bu arada grip oldum....:43::43::43::43:

yerim senin oğluşunu maşallah benimde böyle renkli usgm var elleri havada idi....ama gözleri felan ne kadar güzel görünüyor seninkinin.........:nazar::nazar:

Saol teysesi :nazar::nazar::nazar:
Sende ekle resimleri :49:

sevgılı arkadasım MORGULLER (bak uzun oldu ıste :35:)

cd verıomus ya dr un onda ses yook dımı..yanı kalp atıo grafık cıkıo ama ses cıkmıo bızde :44:

sevgılı arkadasım MORGULLER (bak uzun oldu ıste :35:)

cd verıomus ya dr un onda ses yook dımı..yanı kalp atıo grafık cıkıo ama ses cıkmıo bızde :44:

:9::9::9::9::9::9: delüüü :60::60::60:

Kalp sesi de var canım, tık tık tık, maşallah yawruma delikanlı :27: kanı deli akıyor :66::66::66:

Evet canım herkeste tutmadı ama bende maşallah çin, rus, doktor, bütün hurafeler tuttu, kızımı planlarken bu çinlilerle, rusları dikkate alıcem :27:

:66: bende çin takvimide rus takvimide kız diyor. hurafe belirtileride hep kız ama bide doktorumuz söylese ne olduğunuuuuuu:52: çatlıyoruz artık meraktan:1:

ben rus takvımını pek anlamadım kendı capımda bısıler yaptım kız cıktı...cın takvımıde 29 yasımda hamıle kaldım 29 yasa baktım (cın yası farklıymıs ya) o da kız cıktı cmtsı dr gıtcem o da yanılmısım kızmıs derse bende tuttu dıcem :86::86:

ben rus takvımını pek anlamadım kendı capımda bısıler yaptım kız cıktı...cın takvımıde 29 yasımda hamıle kaldım 29 yasa baktım (cın yası farklıymıs ya) o da kız cıktı cmtsı dr gıtcem o da yanılmısım kızmıs derse bende tuttu dıcem :86::86:

çinlilere göre 30 yaşa bakcan o da erkek çıkıo canım :13:

selam hamiş arkadaslarım benim nasılsınız bakalım ben yarın 9 da doktara gitcem heyecenlıyım cinsişyetini kesin öğrenirim insallah

Back
X