- 1 Ekim 2010
- 3.350
- 1.182
- 373
Aman yaa bi bakaya gittim geldim çoşturdunuz oku oku bitmedi.......
bu arada grip oldum....

yerim senin oğluşunu maşallah benimde böyle renkli usgm var elleri havada idi....ama gözleri felan ne kadar güzel görünüyor seninkinin.........

bu arada grip oldum....

Kızlar Selam,
Doktordan geldim şimdi, yine çiklata yedim gittim ama bizim sıpa bugün uyuyordu, sonra uyandı, bissürü pozlar verdi bize
Doktor maşallah 2 gün de önden gidiyor bebiş dedi
Eşim de e o kadar ballı havuç, elma, portakal, mandalina, greyfurt, limon suyu içiriyorum hergün, olacak o kadar dedi, doktor güldü baya, yine hiç bir ilaç vermedi, sadece sütü 2 bardağa çıkar dedi, bu arada ben kilo almışımdır dedim ama hiç kilo almamışım, doktor çok iyi gidiyorsun dedi
Bebişim gayet sağlıklıymışmaşallah kuzuma
Yanlız pek bir edepsiz, yiğidin malı meydanda misali her şey apaçık ortadaydı
Eki Görüntüle 142824 Eki Görüntüle 142823
Kalbi 157 atıyordu, ritmik ses normal dedi, bebeğim ve benim için protein testi yaptılar, 1 hafta sonra sonucu alacağım kısmetse....
Allah'ım evlat sahibi olmak isteyen herkese, bu güzel duyguyu tatdır, aratma yarabbi (Amin.....)
Bu sefer resim şeklinde verdi, hemen astım dolabın üstüne, gülme sebebim, canım bebeğim seni çok seviyorum....![]()
yerim senin oğluşunu maşallah benimde böyle renkli usgm var elleri havada idi....ama gözleri felan ne kadar güzel görünüyor seninkinin.........

Selinanın satı benimle aynı.....2 kasım......sat ne canım _?