-----2010 KASIM hamişleri----

İyi yönünden düşün cnm benim :) bak feyyyaz bolluk bereket demek :)) fena sayılmaz :) sıkma canını diğerine de istediğini koyarsın

ahh ahhh bu isim konusunda bende çok dertliyimmmm kız ismim ne güzel hazırdı Asrın koycaktım....ama erkek olunca kala kaldım yiğit ismini bende koymak istiyorum ama eşim sevmiyor... talha buğra muhammed berk seçenekler arasında ama ben erkek ismine alışamıyorum ya........

kız ismi şeçenekleri verim size... ceren cemre zeynep tuğçe benim beğendiklerim bunlar....

İşine karışmak gibi olmasında turkuaz :) Muhammed ismini bebeklerimiz kaldıramıyor sanki ... Çok yaramaz oluyorlar ... İsim çok hayırlı ama çok ağır :78:

herkese merhaba,

kasık ağrılarınız devam ediyor mu :44:

ilknaz , kızın hayırlı uğurlu olsun.

İşine karışmak gibi olmasında turkuaz :) Muhammed ismini bebeklerimiz kaldıramıyor sanki ... Çok yaramaz oluyorlar ... İsim çok hayırlı ama çok ağır :78:

bir ismi o olcak bir ismi modern olcak muhammed talha koycaktıda caydırdım evt çok ağır gelir çift isim olunca birşey olmaz hemde öbür tarafta şefaatçisi hazır olur...:))))

şimdiden nasıl isim seçiyorsunuz yaaa!!!
ben bebemi görmeden ona isim yakıştıramam gibi geliyor...

niyetim 3-5 tane isim beğenip bebem doğduktan sonra kesin karar vermek...

ama kocam bebecik karnıma düşmeden önce ali diyodu-şimdi aslan burcu olcak dedim de aslan oğlum diyor... doğana kadar bakalım daha neler üretcek???

biz kısa ve sade söylendiğinde bir seferde anlaşılan isimler istiyoruz
iki isimde koymicaz eskiden ilk isim kısaltılırdı şimdi yeni yasaya göre ilk isim kullanılmak zorunda karışıklık olmasın...

örneğin eskiden m.ali denirdi ya şimdi mehmet a. olarak yazılıyor...

bir ismi o olcak bir ismi modern olcak muhammed talha koycaktıda caydırdım evt çok ağır gelir çift isim olunca birşey olmaz hemde öbür tarafta şefaatçisi hazır olur...:))))

Adıyla yaşasın ; İsmi gibi hamd edici önder olur inşallah biz daha 12+3 üz ama bi liste yaptım :)

İsim: İklîl / İklil
Anlam: (Arapça)Çiçekten tac.(Kaynak: Arapça Sözlük)Hz. Peygamber’in (A.S.M.) Zebur’da geçen bir ismidir. Müzeyyen tâç manâsına da gelir.

İsim: Beren
Anlam: 1. Güçlü, kuvvetli. 2. Akıllı. 3. Tanınmış.4. Kadife kumaş.

İsim: Ahmet
Anlam: Övülmeye değer/ Beğenilmiş / Allah’a şükreden.

İsim: Arda
Anlam: 1. Hükümdar veya kumandan asası. 2. İşaret olarak yere dikilen çubuk. 3. Meriç ırmağının Edirne yöresindeki önemli bir kolu. 4. Uygur yazılarında geçen çok eski bir Türk adı. 5. Sonra gelen.

bakalım kısmet :) cinsiyette daha belli değil ama herkes oğlan dio çin takvimi hariç :)

hahaha :) bizimde tahmini doğum günümüz 30 ağustos ramazan bayramına gelior eşimde diyor ki ramazan bayram koyalım :) bide zafer bayramı olmazsa zafer olur hehehaheh bize çok seçenek çıktı :):26:

arkadaşlar çatlak kremi ve güneş kremi önerir misiniz bir de kaçıncı ayda kullanıcam söyler misiiz

ben de oğlum olursa ahmet koymayı o kadar çok istiyorum ki
ama dedecim de kendi ismini koymamızı istiyor onu kıramam tabi
dedem şevket yavru şevket efe olabilir.
ama dr lardan biri büyük ihtimal veriyor kıza ve kız ismini tek koymak istiyoruz.
çok klasik isimler var aklımızda elif zeynep gibi
tekrardan hayırlısı olsun diyorum

OOooo "şevket efe"" olursa tutmayın gitsiiin kuvvetli güçlü kimse yetişemez oğluşuna maşallah allah sağlıklı ömür versin inş

ne mutlu gozunuz aydın....hayırlı evlat olsun ınsallah
HADİ YAA
çocuğunla vakit geçirisin belki çabuk geçer ozaman

inşallah sağlıcakla doğsunlar da bebişlerimiz Allahın izniyle..

Bu arada aranzda ertuğrulkentte oturan kimdi? Bende ertuğrulkentteyim de[/QUOTE]
ben ertugrulkentteyım
ya değişiyor herkeste aynı olmuyor belirtiler. ama bende karnı sivri olunca erkek yuvarlak yanlara doğru büyürse kız diye biliyorum benim sivri mesala yanlarım boş
benımde sıvrı cok komık hatta

bızımde Sevket olucak

OOooo "şevket efe"" olursa tutmayın gitsiiin kuvvetli güçlü kimse yetişemez oğluşuna maşallah allah sağlıklı ömür versin inş

ya evet öyle bir anlam çıkıyor babası da çok meraklı zaten

keramos bizim durum daha vahim biz galatasaraylıyız bebiş aslan burcu
soyadımız da aslan şimdiden yavru aslan diye hitap ediyoruz yavrumuza
kızlara da yavru aslan denir mi

merhaba kızlar ayy takip ediyorumda maşallah herkes cinsiyetini öğreniyor, göbüşlerde ıkmaya başlamış bende özeniyorum , geçen hafta 2 li testimiz vardı söyler ümidi ile gittim ama söylemedi cinsiyetini, daha net olsun öyle dedi, ben şimdi kız derim 1 ay sonra aa erkekmiş derim hoş olmaz, ister istemez hazırlık yaparsınız dedi bizde peki dedik artık. Mide bulantılarınız kaçıncı haftada bitti kızlar, benim hala bulantılarım oluyor ve hala iştahım açılmadı bebeğimi besleyemiycem diye de çok korkuyorum.Rabbim miniklerimizi kurusun inşalalh.

ben de hıc bulantı olmadı ıstıfra fılanda olmadı ama ıstahım pek kapalı bugunlerde cevız,bal ve sutle gecırıyorum resmen hıbısı yemek ıstemıorum..ama elevıt kullanıorum o ıse yarıyordur umarım vıtamın acısından :26:

benimde yok denilecek kadar az oldu ve oğluşum geliyo erkekte mide az bulanırmış kızda çok bende uydu hadi bide buna bakalım evet cinsiyeti kesinleşenler cevap bekliyorum.
bide karın sivriyse erkek yayıksa kız bunuda açıklarsanız sevinirim benim sivri buda tuttu ay herbişeye uydum ya sizlerin hurafeler ne alemde bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…