• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

HADİ YAA
çocuğunla vakit geçirisin belki çabuk geçer ozaman[/QUOTE]

inşallah sağlıcakla doğsunlar da bebişlerimiz Allahın izniyle..

Bu arada aranzda ertuğrulkentte oturan kimdi? Bende ertuğrulkentteyim de

aaa sinir oldum ben bu çocuğa kıpır kıpır diyonuz yaa hadi oğlum sende annene kocaman bir tekme at yoksa bascam çikolatayı apaçi dansı yapacaksın içerde:52::52::52:

kızlar bıde sız nasıl hıssedıyorsunuz gecen gıttıgımde sordum doktoruma sımdı hıssedemezsın dedı 18.20. haftadan once hıssedemezsın dedı.internettede bakıyorum ılk gebelıkte 20. haftadan once zor dıyor sız nasıl 15.16 haftada hıssedıyorsunuz hıssettıklerınız seyler bagırsak hareketlerınız olmasın

kızlar isim ne düşünüyorsunuz bızım aklımızda pek bırsey yok aslında varda benım herkes birşey diyor ınsanın kafası karısıyor

bende 17.haftadayım...halen bir hareketlilik yok...karnımda fazla olmasa da çıktı belli yani artık hamile olduğum..:66::66:

falla haftaya çarş. cinsiyet belli olcak kız olursa lâl erkek olursa yigit koymayı düşünüyoruz...erkek ismi kesinde...:66:kız isminde tereddütlerim var....kız ismi başka neler olabilir yardımcı olursanız sevinirim..

falla haftaya çarş. Cinsiyet belli olcak kız olursa lâl erkek olursa yigit koymayı düşünüyoruz...erkek ismi kesinde...:66:kız isminde tereddütlerim var....kız ismi başka neler olabilir yardımcı olursanız sevinirim..

kız ismi
ecrin ravza arya alya berfin zelal asmin kızda isim cok canım ama erkek kısıtlı

Arya görümcemin kızının ismi ben böle eşimin de beğenebileceği sade güzel anlamlı bişi olsun istiyorum…aslında…ipek güzel isim de...nerden biliyim insanın kafası karışıyor ..offff…:66::66:

arya görümcemin kızının ismi ben böle eşimin de beğenebileceği sade güzel anlamlı bişi olsun istiyorum…aslında…ipek güzel isim de...nerden biliyim insanın kafası karışıyor ..offff…:66::66:

ewet ısım bulmak gercekten cok zor ama bence kız ısımlerıne fazla yonelme belkı erkek olcak bende erkek olmaz kız olur dıye dusunuyordum erkek cocouklarını cok sevıyorum ama esımın tarafında hep kız bebek var cınsıyetıde erkek belırlıyor dıye hıc umıdım yoktu cınsıyetını ogrendık erkek sok oldu herkes belkı senınde erkek olur ve yıgıt ısmını koyarsın guzel bır ısım cunku

kızım olsaydı zeynep olacaktı kesin ama kısmet değilmiş oğlum geliyor
onada emir feyyaz düşünüyorum babası tutturdu feyyaz diye onu koydurmasam sergen yada kartal koydurur hasta beşiktaşlıda baktım emir 2. ad olarak feyyaz daha iyi oluyor yani kısacası emir feyyaz olacak oğlumun adı değişirse söylerim.
zaten dedesi amcası bide bizimki feyyaz der diğer bütün herkes emir diyecek oğlumda onu seçer zaten anasının oğluşu oooooo

Back
X