Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şeyma yakaladım seni listede bende kız yazıyo hala onu bir ara düzeltirmisin canım kesin erkek pipisini ekleyeceğim yarın buraya hatta![]()
pipiyi görmeden inanmam
tmm cnm kız olarak ekledim
cnm erkekler tembel oluyoo kızlar cimcimeler erken başlıyo tekmelere
yaa bnmkilerde nie hareket yokaaa bende erkekler cabuk hareket eder die bilixyorum benimkide cok hareketli masallah ozellikle yemek yedigim zaman tikir tikir cok tatli yaaaaaaaaa
yaa bnmkilerde nie hareket yokacabaa bnmi hissetmiyrm yahuu 17. haftamıza girceees
kislar ben bide karni cabuk buyuyenin kizi gec buyuyyenin oglu olur die biliorum acaba ole bise varmi
yanlis bilgi demekki
kislar ben bide karni cabuk buyuyenin kizi gec buyuyyenin oglu olur die biliorum acaba ole bise varmi
falla haftaya çarş. Cinsiyet belli olcak kız olursa lâl erkek olursa yigit koymayı düşünüyoruz...erkek ismi kesinde...kız isminde tereddütlerim var....kız ismi başka neler olabilir yardımcı olursanız sevinirim..
arya görümcemin kızının ismi ben böle eşimin de beğenebileceği sade güzel anlamlı bişi olsun istiyorum…aslında…ipek güzel isim de...nerden biliyim insanın kafası karışıyor ..offff…![]()