cnm erkekler tembel oluyoo kızlar cimcimeler erken başlıyo tekmelere
benim oğlumda tembel ya bende hissetmiyorum bişi yani var gibide yok gibide belirgin bişi yok bizimkiler tembel olucak galiba
kızzzz alah iiliğini wersin emiii
güldürdün bniii
bn böle açılıp saçılan damatı napçaam
kız sen ne kötü bir anneymişsin böyle aaaa sen kulağını çektin ama oda sana kafa tekme girişecek haberin yok...:))))
koptum yazdığına valla..........
hadi afyet olsun cnmmbizim karnımız acıktı yemeye gidiyoruz görüşürüz kızlar
ya cnm banada link yollamışlardı ordan yapmıştım ama bn bilmiyrmki bilen arkadaşlar yönlendirsi,nkzlarr bu hamilelik cetvelini nasıl yapıyorsunuz lütfen yardımmm edinnn banaaaaaaabende istiyorummmmm bilen yokmuuuuuuu
kzlarr bu hamilelik cetvelini nasıl yapıyorsunuz lütfen yardımmm edinnn banaaaaaaabende istiyorummmmm bilen yokmuuuuuuu
günaydın kızlarçok mutluyum dün cinsiyetimizi öğrendik
kızım olucakmışultrasona göre bikaç gün daha ilerdeyim. boyumuz kilomuz normal dedi.161gr ve 16 cm. bende 56 kilo olmuşum
allah'ım inş. sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder.
hayırlı uğurlu olsun canım gözünaydın.
tam olarak kaçıncı haftadasınız. biz pazartesi 2 dr a gittik biri kız dedi biri erkek
perşembe tekrar gidicez 16 +1 deyiz şu an. usg de bizde 4 gün önde çıktık yani 16 + 5 dr a göre
maşallah
benim küçük adam babası gibi tembel olcak desene
oğlumun kulağını çektim az önceee
şeymanın kızı kıprıyormuş - naz yapıyormuş - oynuyormuş sen napıyon içerde leynnn??? dedim!!!
hala tık yok
karnını doyurayım belki açlıktan bayılmıştır içerde
kzlarr bu hamilelik cetvelini nasıl yapıyorsunuz lütfen yardımmm edinnn banaaaaaaabende istiyorummmmm bilen yokmuuuuuuu
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/403437-2011-agustos-anneleri.html
burdan yapabilirsin canım......
ya cnm banada link yollamışlardı ordan yapmıştım ama bn bilmiyrmki bilen arkadaşlar yönlendirsi,n
gzl olmuş cnmmyardımcı olmaya çalışa bütün hamişlere teşekkür ediyorummmmm
[/QUOTE]benim de kocişim gitmedi askere, napcaz bakalım
ayy benım koca 33 yasında daha gıtmedı askere bıde o derdım var :95:
cocukla beraber asker beklıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?