hadii gözün aydın cnmm maşallah maşallahhh![]()
saol iki kız anası :)amin inşallah böle devam eder bebıslerımız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadii gözün aydın cnmm maşallah maşallahhh![]()
biiti cnm bitanesi bgn düğme alcam dikeyim yüklücem cnm ikincisine başladımtatlım senın yelek noldu hanı eklıcektın yaa merak edıorum ben
maşşalllahhh cnmm yawruna walla bu bebk erkek cnmmTeşekkürler naz teyzesi, bu da bebişim 1 ay önceki fotoları, Perşembe günün gidicem, ne geçmek bilmeyen zamanmış yahu
Eki Görüntüle 141716 Eki Görüntüle 141717
biiti cnm bitanesi bgn düğme alcam dikeyim yüklücem cnm ikincisine başladım
maşşalllahhh cnmm yawruna walla bu bebk erkek cnmm![]()
gözün aydın özlem dün bende aynı duyguları yaşadım.
yarın modellerin resimlerini çekeyim seve seve anlatırım.![]()
işlhh rabbim gönlüne göre wersin işlhh cnmm yaaaCanım doktorda öyle söyledi, hayırlısı artık, inşallah oğlumun yanına bir de kızım olur, sonra da diğer kızım3 çocukum olur inşallah
kızlarrrrrr cok mutluyum bebegımı gordum bu sabah randevum vardı.doktor bebegımızın sata gore dort gun once gıttıgını soyledı..cınsıyetını sordum daha cok erken dedı ama dedım sız goruyorsunuzdur yokmu bır tahmın hayır ozlem henuz cok erken dedı...ben pembe oruyorum valla dedım orme pembe dedı acaba gormus olabılırm ı yaaa(((
ıkı hafta sonra ayın bırınde benı acıbadem atesehıre detaylı ultrasona gonderdı.ıkılı test ıcın.eger sonuclar ıyı cıkarsa uclu ve dortlu teste gerek kalmıcakmıs...ama sızler yaptırıyorsunuz galıba ıyı cıkanlar bıle degılmı..
bebegım hareketsızdı kalp atısını duydum kahkahayı atınca bır uyandı nasıl oynuor doktorda korkuttun cocugu dedı hep bırlıkte gulduk...herseyı tastaammıs Allah ım evlatlarımızı tastamam kucagıma almamızı nasıp etsın ınsallah bugun keyfıme dıcek yok hohoyyy![]()
işlhh rabbim gönlüne göre wersin işlhh cnmm yaaa
kızlar bn şimdilik çıkıyrm aşağı inicemm geri gelirim öp hepiniziii
ohh ohhh ne güzel sağlığı yerinde yaaa çok şükür...
evet benim ikili testim güzel çıktı sonucu ama 3 lü yüde yapacaz mart 1 de
sımdılık saglıklı dedı bakalım ınsallah ıkılıde ıyı cıkar..yalnız anlamadım ıkılı ıyı cıkanca dıgerlerıne gerek olmuor dedı doktorum sızınkı neden yapıor ozaman sorarım ben bunu da:)
slm hanımlarr nasılsınz fazla duramicam soru sorup çıkıcam oturamıyorum pc başında çok.
dün gece nefes darlığı ve kalp çarpıntım oldu sizlerdede oluyormu acaba bide ense kısmımdan bir ağrı vuruyo arada.
şimdiden tşk ederim.
Günaydın kızlarrr,
Bebişimin cicileri, hediyeleri :) örgü teyzesinden :)))Eki Görüntüle 141709 Eki Görüntüle 141710
kızlarrrrrr cok mutluyum bebegımı gordum bu sabah randevum vardı.doktor bebegımızın sata gore dort gun once gıttıgını soyledı..cınsıyetını sordum daha cok erken dedı ama dedım sız goruyorsunuzdur yokmu bır tahmın hayır ozlem henuz cok erken dedı...ben pembe oruyorum valla dedım orme pembe dedı acaba gormus olabılırm ı yaaa(((
ıkı hafta sonra ayın bırınde benı acıbadem atesehıre detaylı ultrasona gonderdı.ıkılı test ıcın.eger sonuclar ıyı cıkarsa uclu ve dortlu teste gerek kalmıcakmıs...ama sızler yaptırıyorsunuz galıba ıyı cıkanlar bıle degılmı..
bebegım hareketsızdı kalp atısını duydum kahkahayı atınca bır uyandı nasıl oynuor doktorda korkuttun cocugu dedı hep bırlıkte gulduk...herseyı tastaammıs Allah ım evlatlarımızı tastamam kucagıma almamızı nasıp etsın ınsallah bugun keyfıme dıcek yok hohoyyy![]()
Teşekkürler naz teyzesi, bu da bebişim 1 ay önceki fotoları, Perşembe günün gidicem, ne geçmek bilmeyen zamanmış yahu
Eki Görüntüle 141716 Eki Görüntüle 141717
Nerden anlıyon yahu :44:maşşalllahhh cnmm yawruna walla bu bebk erkek cnmm![]()
yanı evet bu saatten sonra ALLAH korusun zaten bırseyı yoktur.ama ıkılde ıyı cıktı ıse gerek yok dedı doktor ya ozaman dıgerlerını neden yapıorlar hıc anlamadım..pembe hırka hıc bılmıorum..sen bılıormuydun orgu?kolay bısıler baslasaydın ya hırka daha zor gıbı sankıbilmiyorum sormak aklıma gelmedi gidince sorarım ona ama ikili testi yapış nedeni eşimin yaşının 30 un üstünde olmasıydı belki bunuda ondan sebep yapıyordur emin olmak için.....hem kötü birşey çıksa bu saatten sonra insan bebeğine kıyamaz ki Allah göstermesin Allah korusun.....sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim.......
kızlar geçen gün pembe bir hırka resmi kim paylaşmıştı burda onun alt ötgü örneği çok güzeldi onun tarifini alcaktım......![]()
Günaydın anneler
redmask ve Aysegulcin, inş sıkıntılarınız gider, hep beraber bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri görürürüz..
Nefes darlığı bende de oluyor
ÇOk tatlııGüle güle kullanın
Bizim 2li iyi çıkınca diğerlerini istemedi
Maşallah kuzuna
Nerden anlıyon yahu :44:
E Bebeğim eee :)))
Kırmızı pabuçları duruyor başucunda
Başı düşmüş yastığa uyuyor mışıl mışıl
E bebeğim eee
Minik minik kolları düşmüş iki yanına
Dalmış pembe düşlere dünyalardan habersiz
E bebeğim eee
Günlerin getirdiği mutluluk olsun sana
Sevdiğin ve sevildiğin bir hayatı sür bebeğim
Günün günden güzel olsun
E bebeğim eee
Minicik yastığını paylaşmış bebeğiyle
Alacaklarmış gibi sarılmış elleriyle
E bebeğim eee
Günlerin getirdiği mutluluk olsun sana
Sevdiğin ve sevildiğin bir hayatı sür bebeğim
Günün günden güzel olsun
E bebeğim eee
Söz-Müzik: Kayahan Açar
Teşekkürler Pur teyzesi :)))
Valla naz nasıl anladı bilmem ama usg resmini gören herkes bu bebek erkek diyor
Özellikle hamiş olan ve doğuran anneler![]()
yanı evet bu saatten sonra ALLAH korusun zaten bırseyı yoktur.ama ıkılde ıyı cıktı ıse gerek yok dedı doktor ya ozaman dıgerlerını neden yapıorlar hıc anlamadım..pembe hırka hıc bılmıorum..sen bılıormuydun orgu?kolay bısıler baslasaydın ya hırka daha zor gıbı sankı
Bizim 2li iyi çıkınca diğerlerini istemedi
hah bende onu dıordum super ozaman
ay muslukları acasım geldı nedense![]()
evt bende erkeke benzettim onu benim erkekimde öyle duruyordu....:)))))