• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

aaaaaaaa sımdı aklıma geldı :52:

ruyamda hamıle butıkten hırka begenıyorum taaaaam 136 euro dıdı kadın aa dıdım hırka gıymıcemkı ben dıdım vazgectım pahalı oldugundan fılan dııl yaneııı :86::86::86:

hamile kuşağı nedir oslem34:44:
hamıle kusagı kalın lastık parca resmını eklıcem senın ıcın kısa badılerın altına gıy uzun olsun aman anlatamadım eklıcem:)
aaaaaaaa sımdı aklıma geldı :52:

ruyamda hamıle butıkten hırka begenıyorum taaaaam 136 euro dıdı kadın aa dıdım hırka gıymıcemkı ben dıdım vazgectım pahalı oldugundan fılan dııl yaneııı :86::86::86:

fıyatıda pahalıymıs :)ama yaz gunude hırka bıraz bunaltabılır:9::9::9:ne enteresan ruyalar goruyorus yaaa

bende hamıle koleksıyonlarını begenmedım pek L alıorum her markadan ıstedıgımı :64:

sen hangı pazara gıdıyosun bakıyımmmm:27:

tatlım aynen bencede daha mantıklı buyuk bedene yonelmekehehh ben bunları kadıkoyden aldım ama yesılkoy erenkoy pazarlarıda fenadır:)

$EN_SON~1.webp işte hamıle bandı ben kusagı demısım affola:) genıs bır lastık gıbı dusunun bunu gıyeceksınız ustune badı gıyeceksınız kısa durmuck sankı ıkı badı varmıs gıbı rengarenk bunlar fıyatıda onbes tl mıs

Eki Görüntüle 140335 işte hamıle bandı ben kusagı demısım affola:) genıs bır lastık gıbı dusunun bunu gıyeceksınız ustune badı gıyeceksınız kısa durmuck sankı ıkı badı varmıs gıbı rengarenk bunlar fıyatıda onbes tl mıs

aaa süper bişimiş çok kullanışlı dolabımızda olması gerekio bence kızlar yazın :66:

aaa süper bişimiş çok kullanışlı dolabımızda olması gerekio bence kızlar yazın :66:

kesınlıkle canım sızde arastırın daha bırcok foto var hamıle bandı dıe bakarsanız yorumlarda var kısa kalan badılerımızı bıle bır etekle gıyebeılecgız cok mantıklı bence ozerllıkle spor gıyınen anneler ıcın

bende istiyirum bendeeee valla cok kullanisli cok guzel.kizlar bende hic hamile magazasina falan bakmiyorum begendigim giysileri buyuk buyuk aliyorum yazin rahatiz valla kisa denk gelseydi hirkasi ayri montu ayri yanmistik

bende istiyirum bendeeee valla cok kullanisli cok guzel.kizlar bende hic hamile magazasina falan bakmiyorum begendigim giysileri buyuk buyuk aliyorum yazin rahatiz valla kisa denk gelseydi hirkasi ayri montu ayri yanmistik

hamılelıgımız sanslı gıyım bakımındanda sıcaklar kızlar sıcaklarda ne yapcas:)

kislar ben o acidanda sansliyim bizim burda yazlarida asiri sicak olmuyor ozellikle evin ici serin oluyor

Son düzenleme:
klima altında gerıne gerıne oturcas artıksen amerıkadaydın degılmı yazın sıcak olmuyormu amerıka kısın soguk buz yazında sıcak bunaltıor dıe bılıorum

gunaydın guzel annelerrrhayırlı cumalar dılıyorum ..bugun cok basım agrıor hayırdır ınsallah.aksam ruyamda bebısım dusmus gordum cok etkılendım sanırım berbat bır geceydı

ay caniiim takma sakin kafana bende onceden ole ruyalari cok goruyordum ama ruyalarin tersi cikar.
benim hamile kalmadan once surekli basim agrirdi simdi Allaha cok sukur hic basim agrimiyor.

:) merhaba kızlarrr... yazamıyorum epeydir... Güzel haberlerinizi okumak çok güzell :))... biz bebeğimle riskli bi gebelik yaşıyoruz kanama her hafta büyüyor :( dualarınıza çok ihtiyacmız var 11+3 günlüğüz bugünn .. 2 li taramaya 7 gün kaldı gerçi doktor enseyi ince görüyorum dedi umarım herşey hepimiz için yolunda gider ... sürekli yağlı iğne oluyorum :( acılar vız geliyorr.. sağlık istiyorummm .. bu mübarek cumada herşey gönlünüzce olsun ... bebişlere de sağlıklar..

Geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer.. Moralini yüksek tutmaya çalış çok etkiliyor..

evet canım hıcbırı hamıle kıyafetı degıl..ben hep buyuk beden aldım L beden olacaktır hepsı genıs zaten..fıyatları solesem ınanmazsınız sosyete pazarından eheheh:9:

Güle güle giy cnm :16:
Eki Görüntüle 140335 işte hamıle bandı ben kusagı demısım affola:) genıs bır lastık gıbı dusunun bunu gıyeceksınız ustune badı gıyeceksınız kısa durmuck sankı ıkı badı varmıs gıbı rengarenk bunlar fıyatıda onbes tl mıs

Hamile olduğumu öğrendiğimin ertesi günü gittim 4 tane bunlardan aldıydım :86:

aa özench sen abd demisin bilmiyodun bn

walla izmirde sıcak oluyo dediğin gibi klimanın altında bayılcaz kalcaz artıkk:78:

klima altında gerıne gerıne oturcas artıksen amerıkadaydın degılmı yazın sıcak olmuyormu amerıka kısın soguk buz yazında sıcak bunaltıor dıe bılıorum

canim ben isvicredeyim burda kisin hep karli gecer ama yumusak olur yazin zaten cok kisa surer oda bi kac gun sicak olur o kadar bunaltici olmuyor

kizlar bizde doktordan geldik cinsiyetimizi ogrendik erkekkkk doktorumuz mavili corap hediye etti bize o ani hic unutmicam allah saglicakla kucagimiza almayida nasip etsin arkadaslar. hersey normal cikti ultrasonda haftaya 16. haftada 4lu test icin gidicem

herkese selam bugun kesfettim burayi cok giremiyorum ikizlerimden dolayi ama sag salim saglikla herkes bebisini kucagina alir insallah bende meraktan oluyorum cinsiyet konusunda daha da var kontrole

kizlar bizde doktordan geldik cinsiyetimizi ogrendik erkekkkk doktorumuz mavili corap hediye etti bize o ani hic unutmicam allah saglicakla kucagimiza almayida nasip etsin arkadaslar. hersey normal cikti ultrasonda haftaya 16. haftada 4lu test icin gidicem
anaaaamm 1 erkek dahaaa :52::52:

hadi gözüna aydın cnmm

herkese selam bugun kesfettim burayi cok giremiyorum ikizlerimden dolayi ama sag salim saglikla herkes bebisini kucagina alir insallah bende meraktan oluyorum cinsiyet konusunda daha da var kontrole
aaaa ikizlerinmi wae we 3. hamilesin sanırııım:))) bnde ikişz bekliyorum cnmm

tebrikler simdi isim telasi baslar sende erkek ismi bulmak daha zor

Back