Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamıle kusagı kalın lastık parca resmını eklıcem senın ıcın kısa badılerın altına gıy uzun olsun aman anlatamadım eklıcem:)hamile kuşağı nedir oslem34:44:
aaaaaaaa sımdı aklıma geldı
ruyamda hamıle butıkten hırka begenıyorum taaaaam 136 euro dıdı kadın aa dıdım hırka gıymıcemkı ben dıdım vazgectım pahalı oldugundan fılan dııl yaneııı :86::86::86:
bende hamıle koleksıyonlarını begenmedım pek L alıorum her markadan ıstedıgımı
sen hangı pazara gıdıyosun bakıyımmmm![]()
Eki Görüntüle 140335 işte hamıle bandı ben kusagı demısım affola:) genıs bır lastık gıbı dusunun bunu gıyeceksınız ustune badı gıyeceksınız kısa durmuck sankı ıkı badı varmıs gıbı rengarenk bunlar fıyatıda onbes tl mıs
aaa süper bişimiş çok kullanışlı dolabımızda olması gerekio bence kızlar yazın![]()
bende istiyirum bendeeee valla cok kullanisli cok guzel.kizlar bende hic hamile magazasina falan bakmiyorum begendigim giysileri buyuk buyuk aliyorum yazin rahatiz valla kisa denk gelseydi hirkasi ayri montu ayri yanmistik
gunaydın guzel annelerrrhayırlı cumalar dılıyorum ..bugun cok basım agrıor hayırdır ınsallah.aksam ruyamda bebısım dusmus gordum cok etkılendım sanırım berbat bır geceydı
:) merhaba kızlarrr... yazamıyorum epeydir... Güzel haberlerinizi okumak çok güzell :))... biz bebeğimle riskli bi gebelik yaşıyoruz kanama her hafta büyüyordualarınıza çok ihtiyacmız var 11+3 günlüğüz bugünn .. 2 li taramaya 7 gün kaldı gerçi doktor enseyi ince görüyorum dedi umarım herşey hepimiz için yolunda gider ... sürekli yağlı iğne oluyorum
acılar vız geliyorr.. sağlık istiyorummm .. bu mübarek cumada herşey gönlünüzce olsun ... bebişlere de sağlıklar..
evet canım hıcbırı hamıle kıyafetı degıl..ben hep buyuk beden aldım L beden olacaktır hepsı genıs zaten..fıyatları solesem ınanmazsınız sosyete pazarından eheheh![]()
Eki Görüntüle 140335 işte hamıle bandı ben kusagı demısım affola:) genıs bır lastık gıbı dusunun bunu gıyeceksınız ustune badı gıyeceksınız kısa durmuck sankı ıkı badı varmıs gıbı rengarenk bunlar fıyatıda onbes tl mıs
klima altında gerıne gerıne oturcas artıksen amerıkadaydın degılmı yazın sıcak olmuyormu amerıka kısın soguk buz yazında sıcak bunaltıor dıe bılıorum
anaaaamm 1 erkek dahaaakizlar bizde doktordan geldik cinsiyetimizi ogrendik erkekkkk doktorumuz mavili corap hediye etti bize o ani hic unutmicam allah saglicakla kucagimiza almayida nasip etsin arkadaslar. hersey normal cikti ultrasonda haftaya 16. haftada 4lu test icin gidicem
aaaa ikizlerinmi wae we 3. hamilesin sanırııım:))) bnde ikişz bekliyorum cnmmherkese selam bugun kesfettim burayi cok giremiyorum ikizlerimden dolayi ama sag salim saglikla herkes bebisini kucagina alir insallah bende meraktan oluyorum cinsiyet konusunda daha da var kontrole
kizlar bizde doktordan geldik cinsiyetimizi ogrendik erkekkkk doktorumuz mavili corap hediye etti bize o ani hic unutmicam allah saglicakla kucagimiza almayida nasip etsin arkadaslar. hersey normal cikti ultrasonda haftaya 16. haftada 4lu test icin gidicem