Sen bugun saç boyatmakla batıl inançların köküne kibrit suyu dedin zaten ilk don almasan da olur :90:
O sıcakta bez üstüne don üstüne kıyafet cocukumuz kurdeşen dökmesse iyi
hem baksana keramos dımıs kucuk don yok 2 yasında baslıyomus zaten :111:
nıye once don al dıyolar madem cocukcum gıyemıcek 2 sene
Evet yaaa, ne diye canımı sıktılar anlamadım, ilk bebeğim dedim, daha küçücük nası çıksın dedim
Masus mu çıkarıyo
ama bılımsel hıc bı sorun yok ..olsa dr(ki akrabamız) boyat dermıydı sadece 3 ay gecsın dıdı o da gectı
ıcım rahat ..ayrıca batıla takıntılıyım cok mesela kestıremedım saclarımı :26:
Sere serpe ohh mis gibiEvet yaaa, ne diye canımı sıktılar anlamadım, ilk bebeğim dedim, daha küçücük nası çıksın dedim
Masus mu çıkarıyo
Evet sanki kendilerinin hemen çıktı, hayret bişey :76::76::76:
Bende eşime öyle diyorum yaz çucuğu olacak, bitek zıbın giydiricem çocuğuma, pişmesin
ama bılımsel hıc bı sorun yok ..olsa dr(ki akrabamız) boyat dermıydı sadece 3 ay gecsın dıdı o da gectı
ıcım rahat ..ayrıca batıla takıntılıyım cok mesela kestıremedım saclarımı :26:
ebet sısırıo olabılır gobekını
Ben 1 aylık hamileydim saçımı kestirdim, ne olacak şimdi çocuğumun aklı kısa mı olacak
Zamanında 65 yaş üstü teyzeler toplanmış, kendilerince bir tez hazırlamıştutmuşdaaa
Kuaförüm dedi ki, iyi kestiriyosun, buraya gelip kestirmeden çok giden oluyor
Sere serpe ohh mis gibi
Ben boyatmayı düşünmeseydim bile mutlaka kestircektim, saçak saçak berbat oldu, takıntım da yok nasılsa..
:86::86::86: deli kız yaa
bana ayyy hamilemisin diyenlere evet derken, hafif şişiriyorum karnımı
napayım ayol, azıcık hissedeyim, valla evdeyken hamile olduğumu unutuyorum
Allah ım yazmıs zaten herseyını aklını,omrunu...sen sımdı sacını kestırdın dıye degısebılırmı yavrunun kaderı sacmalık ıste dıyooruuuummmmmm ama kestıremıyorum ahaha
Kestir kızzzz kestirrrr, ne olacak yahu, amannnn işime gelen batıla inanıyorum, işime gelene inanmıyorum valla
pur un da dedıgı gıbı kotu oldu benımkılerde zaten mecburen kestırces sanırım
gercı bellı olmaz bana salkım sacak rapunzel gıbıde bıtırebılırım 9 ayı :111:
Benim saçım kendimi bildim bileli uzundur, 5 senedir eşimleyim zaten, nefret eder kısa saçtan, kuaföre gidiyorum derim, sakın kısaltma der
Boyaya da kızıl hariç istediğin renge boyat diyorbende kızıl hastasıyım ama kuaförümde çok açık tenlisin olmaz diyor
Benim o yüzden bellidir yani, yanlara perçemler, arka katlı katlı ama hep uzundur...
Aylık uçlarından aldırırım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?