-----2010 KASIM hamişleri----

Sen bugun saç boyatmakla batıl inançların köküne kibrit suyu dedin zaten ilk don almasan da olur :90:
O sıcakta bez üstüne don üstüne kıyafet cocukumuz kurdeşen dökmesse iyi

ama bılımsel hıc bı sorun yok ..olsa dr(ki akrabamız) boyat dermıydı sadece 3 ay gecsın dıdı o da gectı

ıcım rahat ..ayrıca batıla takıntılıyım cok mesela kestıremedım saclarımı :26:

Ben 1 aylık hamileydim saçımı kestirdim, ne olacak şimdi çocuğumun aklı kısa mı olacak

Zamanında 65 yaş üstü teyzeler toplanmış, kendilerince bir tez hazırlamış tutmuşdaaa

Kuaförüm dedi ki, iyi kestiriyosun, buraya gelip kestirmeden çok giden oluyor

Son düzenleme:
Sere serpe ohh mis gibi

Ben boyatmayı düşünmeseydim bile mutlaka kestircektim, saçak saçak berbat oldu, takıntım da yok nasılsa..

Allah ım yazmıs zaten herseyını aklını,omrunu...sen sımdı sacını kestırdın dıye degısebılırmı yavrunun kaderı sacmalık ıste dıyooruuuummmmmm ama kestıremıyorum ahaha

Sere serpe ohh mis gibi

Ben boyatmayı düşünmeseydim bile mutlaka kestircektim, saçak saçak berbat oldu, takıntım da yok nasılsa..

Evet valla ohhh sere serpe ohh mis gibi, ısırıcam o poposunu, şişik şişik kollarını

Öpecem, öpecem, koklıcam mis gibi, cennet gibi

Allah ım yazmıs zaten herseyını aklını,omrunu...sen sımdı sacını kestırdın dıye degısebılırmı yavrunun kaderı sacmalık ıste dıyooruuuummmmmm ama kestıremıyorum ahaha

Kestir kızzzz kestirrrr, ne olacak yahu, amannnn işime gelen batıla inanıyorum, işime gelene inanmıyorum valla

Kestir kızzzz kestirrrr, ne olacak yahu, amannnn işime gelen batıla inanıyorum, işime gelene inanmıyorum valla

pur un da dedıgı gıbı kotu oldu benımkılerde zaten mecburen kestırces sanırım

gercı bellı olmaz bana salkım sacak rapunzel gıbıde bıtırebılırım 9 ayı :111:

pur un da dedıgı gıbı kotu oldu benımkılerde zaten mecburen kestırces sanırım

gercı bellı olmaz bana salkım sacak rapunzel gıbıde bıtırebılırım 9 ayı :111:

Benim saçım kendimi bildim bileli uzundur, 5 senedir eşimleyim zaten, nefret eder kısa saçtan, kuaföre gidiyorum derim, sakın kısaltma der

Boyaya da kızıl hariç istediğin renge boyat diyor bende kızıl hastasıyım ama kuaförümde çok açık tenlisin olmaz diyor

Benim o yüzden bellidir yani, yanlara perçemler, arka katlı katlı ama hep uzundur...

Aylık uçlarından aldırırım :)))

Kızlar alt komşum aradı, hava çok güzel, gel dışarıya atalım kendimizi dedi, bişeyler hazırlamış, çay yapmış termosa :)))))))) ben kaçarrrr görüşürük:79::79::79:

Benimde son 3 yıldır uzun, ondan önce bu kadar uzatmamıştım. Hatta eşimle tanıştığımızda onun belindeydi saçları ben dikiyordum havaya :90: Şimdi tam tersi :90:
Ben de kızıl çok seviyorum, bence açık tenlilerde daha gösterişli ve güzel duruyor Tabi peynir gibiysen hoş durmayabilir :92:

kızıl saca erkeklerın(daha dogrusu kocaların) bı antıpatısı var sanırım

unıversıtedeyken kızılın heeer tonunu boyamıstım hevesımı evlenene adar almıs oldum :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…